Fasolea uscata, in ce apa o fierbeti:rece/calda?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

adriana, eu cred ca Laura se referea la faptul ca nu poti fierbe ceva in apa rece (ca sa fiarba, trebuie sa fie multe grade acolo , deci e evident ca apa va fi calda cand incepe sa fiarba )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Bre... nu ma intereseaza cum e apa cand incepe sa fiarba(oh Doamne, niciodata nu mi-a placut chimiaaaaa, normal ca are temp de fierbere), ma intereseaza la momentul cand o pun pe foc, e calda sau rece, conteaza spun babele, ca daca nu e temperatura corecta se intareste (fasolea). Cred ca la momentul cand ea e deja pe jumatate fiarta si eu pun apa rece(la schimbatul apei) se produce nu-stiu-ce si apoi fierbe mai greu...

huh

Normal ca, daca ma gandesc bine, ce stupida intrebare, mai bine fac integrame si ma uit putin la proteveu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu stiu din familie ca daca schimbi apa de pe fasole sau daca adaugi alta apa in fasolea care fierbe, musai sa fie fierbinte ca altfel se intaresc boabele. Din experienta proprie am invatat ca e adevarat mai ales in cazul boabelor mai vechi. apa trebuie schimbata de 3 ori ca sa fie fasolea usor digerabila . ( eu n-o schimb ca avem stomac rezistent).

Michelle 7

Mergi la inceput