Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu stiu daca am mai scris, pt. ca-s extrem de obosita si chiar nu mai tin minte: Anda, felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de printisor!!!

Am mai pus si eu citeva ppoze in albumul Ralucai pe contul nostru comun. Saptamina viitoare mergem la control, sa vedem cit am crescut, ca este si lunguta si greuta! Minca-o-ar mama pe ea de printzesica!!!

Succes burticilor in asteptare!

Fug sa ma spal, sa iesim si noi putin la aer! Poate asa imi mai vine si mie sa maninc ceva, ca am maaaare problema cu pofta asta de mincare: nu pot minca mai mult de 2-3 inghitituri din orice! Si brusc mi se taie pofta de mincare! Dar de tot! Nu stiu ce am, poate oboseala extrema, poate depresie post-partum... chiar nu stiu!



Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Bic-eu am o crema de la lansinoh -cred ca am scris corect. e super, ca si pe mine ma mai trage bb de areole si se irita...

ina-cu greu. ne descurcam , dar cu greu. mie mi se pare ca atunci cand nu ai ajutor din afara familiei restranse e greu cu diferenta asta de doar 13 luni. azi noapte mi s-a facut rau de epuizare si a trebuit sa preia sotul bebeii -dar e si el terminat. el spala rufe, alex da cu aspiratorul...dar partea cea mai grea e ca ai mei nu dorm in acelasi timp...chiar si noaptea Lia se trezeste cand doarme Liam-desi inainte dormea destul de bine.cred ca e inca f. dependenta de noi si astfel isi manifesta nevoia de depndenta. de aceea eu as mai astepta . Poate 18 luni ar fi o diferenta mai buna.Monet ce zice?


ripley-noua ne-a spus sa nu dam cu nici o crema peste cosuri ca trece de la sine dupa 4-6 sapt. ne-a mai spus nenea doctorul ca crema sau samponul de bebei il poate irita mai rau...la noi e o forma de acnee-cica de la hormonii mei care mai exista inca in corpul lui...
ce vaccin a facut in spital? si mie mi se pare ciudat, eu nu-mi aduc aminte sa fi patit ai mei asa ceva. Verifica daca nu are febra-daca nu are febra, stare de incomfort eu zic ca totusi nu e asa de grav...

pischi-felictari
pico-parafrazind-o pe lavi02-specialista noastra in alaptare e ok sa nu se mai intareasca sanii. daca bb ia bine in greutate inseamna ca ai destul lapte, evida sa-i dai supliment ca micsorezi productia de lapte...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Bic ai probleme cu sfarcurile??? Si eu am avut la inceput, tragea bebe de ele rau de tot de mi-a luat pielea. A fost oribil si am fost la un dr de lactatie. A zis sa nu pun nici un fel de creme, dupa ce alaptezi sau te mulgi dai cu un pic de laptic pe sfarcuri. Lasi sa se usuce si le lasi la aer cel putin 5 minute. Daca ai pieptul super tare si doar pui prosopel caldut pe piept. Dupa vreo 5 minute masezi usor si dupa care poti trece la alaptat. Asta pana nu mai rupe bebele tot ce prinde in cale.


Fetelor ati avut vreuna bebele constipat?? Daca da, ce le-ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor iubite!

doamne, ce copii frumosi aveti! m-am delectat cu pozele micutilor, sa-i maninci, nu alta .

bic, ce seamana scumpa sma cu tine, mama-mama! sa stii ca pe mine la prima copila m-au durut sfircurile de numa' - m-am dat cu lansinoh si cu laptic propriu si le-am lasat 'in vint', era aprilie-mai. da' la tine oricum ii vreme buna si-acuma-n decembrie:). iti doresc cit mai repede tzitzici refacuti. o, da, daca simti ca e mai tare unul ca altul, incearca sa pompezi dupa ce termina fata masa. plus maseaza-ti-i in timp ce (si nu numai) maninca smaranda, dinspre 'radacina' spre sfirc, fara sa atingi areolele.

cine zicea de bebe constipat? a, zapacila:). uite, mi-a facut figura maya si doua zile, nema caca. am crezut ca mor. ma rugam cu toate puterile sa faca.... in sfirsit, in ziua a treia - doamne-ajuta! - a facut o kkreatza, sa-i traiasca! groaznic de mult!!! da' m-am bucurat o gramada! nu i-am facut nimic, nici macar nu i-am bagat termometru in fundic, am zis ca tre' sa se regleze ea cumva, singura. si am avut dreptate.

anamari, saracutza de tine, imi inchipui ce greu e cu doi asa micuti. si ale mele is apropiate, dar eu zic ca fiecare luna conteaza. e foarte greu si la mine, mai ales cind o apuca momentele pe liutza, dar in general, trebuie sa recunosc ca-si gaseste de lucru singurica, la jucariile ei, cu muzica si dans, cu carti - e nebuna dupa carti, ce-mi place:). iar seara, o ia taica-su si-o culca cu el, in patu' nostru mare - am zis sa-i 'dam' ceva de la noi, odata cu venirea mayei, sa se simta si lia importanta. cert e, ca odata cu mutatul, ii vom transforma patutzul in pat mare (marimea 'full'), asa ca cre' c-o sa se simta bine. adica sper!
iar eu dorm in celalalt dormitor, cu maya, tot in pat mare:) - ea o sa aiba patutz mic in camera ei, oare s-o obisnui sa doarma singura?! om vedea cum om face.....

uite ca-i doispe jumate miez de noapte si io stau in loc sa dorm.... of-of. si adevarul e ca mi-e cam somn:).

va pup cu tot dragul.................

ps ultimele achizitii: scaun high chair pentru beibi si scaun de infant pentru lia (sa ajunga la masa de mincat), aici: http://www.bibsandstuff.com/svan-highchair-page.htm
eu le-am luat de lemn de cires.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Anda sa-ti traiasca bb-ul ! Felicitari !
Dordia intrebai de culoarea la kk .Eu stiu de la primul copil ca daca kk-u are culoarea verde inseamna ca are bb colici .Deci e bine cind nu este verde .
Ripley Reactia vaccinului este normala .Lasa-l in pace .
Cineva spunea c-o sa duca bb-ul la control la jianu .Parca tot tu .Ce probleme are ?Eu de Jianu nu am fost multumita .L-am dus pe Cosmin la el la control la 3 luni si la 6 luni .Jianu a spus ca-i perfect sanatos .La 10 luni mi-am dat seama ca Cosmin calca strimb .Am ajuns cu el la Budimex la dr .Nina Bratu .De atunci Cosmin face masaj si poarta ghete ortopedice .Daca Jianu isi dadea seama ca are Cosmin probleme si incepeam recuperarea de atunci ,acum era vindecat .
Despre Calciu :se da calciu 10 zile pe luna in toate lunile friguroase .Din septembrie pina in aprilie .
Noi sintem bine .Nu am apucat sa ma duc la biserica sa-mi citeasca popa .Sper sa ajung saptamina asta pentru ca mai sint foarte putine zile pina la botez si nu vreau sa fac ture prin fata bisericii in timpul botezului .
Alexandrina si Ilenutza voi urmati .Nastere usoara !

Mirela , Cosmin 3 ani si 2 luni si bebe
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mirela Anca, nu cred ca la mine te refereai cu dr. jianu, ca eu sunt din cluj, deci exclus sa vin la bucuresti. Iar probleme de mers la astfel de specialist nu avem, slava domnului.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna fetelor! am mai reusit si eu sa scriu...de citit va citesc zilnic,dar de scris nu mai apuc.Bebelina mea e tere rasfatata,vrea numai in brate-plimbata prin toata casa,acum incerc sa o dezobisnuiesc de obiceiul asta-sper sa si reusesc.Am mai pus si eu poze in contul comun.Maine eu trebuie sa merg la doctor la control(ce repede au trecut 6 saptamani!),sa vad ce fac cu micuta ca e cam dedimineata sa o scot din casa-ar ramane cu tati in masina.
Catutza si Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ola fetelor!

Dupa un week-end agitat rau revin si eu...pai sa va povestesc. Simbata a fost frumos in prima parte a zile, fetita a fost linistita, am reusit chiar sa vad un DVD - "Shall we dance", vi-l recomand, e dragut- cu Adila, dupa care am fost la mama, careia i-am lasat-o pe bubulina. Noi am mers la o plombare pe sub beculete, prin oras. Cind o sun sa vad ce face plodu, se auzeau racnetele de lupta prin rceptor...evidetn, cale intoarsa si acasa, gata plimbarea!
Mama, livida, ma intimpina cu copilu in brate care dormea angelic...mare contradictie intre ce era si ce auzisem la telefon. Deduc ca a fot o maaaaare criza de colici, finalizata instant cind a reusit sa faca un basi mare si un mini-caca.
Intrebarea care mi s-a pus - ce ai mincata, amam? Io, printre dinti suier: ehhhh...vinete. Evident, facute de soacra-mea, adica cu ceputa si putintel usturoi si maioneza. Mama a avut un impuls de a-mi da cu parul in pap, io cind am realizat ce prostie am facut la fel....deci, am cam sfeclit-o!
Consecinta - copilul a vomitat la 3 ore dupa masa lapte digerat, de m-am panicat toata, a avut maaaari dureri de burta si a fost super agitata! Saracuta de ea...
Cam asta a fost week-endul meu...cam stresant. Dar sper ca ne-am revenit ca azi se simte muuult mai bine.




Poze cu mami si Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor, problema cu cosuletele pe fata o am si eu de vreo saptamana si nu i-am dat cu nimic; am considerat ca asa tb sa faca bbii si nici nu am sunat dr. Daca mai are cineva asemenea probleme si s-au rezolvat cumva sa ne spuneti si noua.

Si eu am pus poze noi pe contul comun!!!!

Acu ma duc la bb ca urlaaaa!!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Nokiiiiiiiiiii....fara......vinete???
de-ai urla fata mea asa
si io mi le-am facut singura, si-am mancat cu pofta ...
nu se poate... da' de ce... ma resemnasem la varza si la muraturi, da' si vinete?? p-ai io ce salate mai mananc iarna asta
uf, si sa ma pregatesc si azi pt urlete, ca am mai mancat si de dimineata ceva...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput