Bebelusi de iulie-august 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
Cami, legat de nasuc noi ne intelegem foarte bine cu Sterimar, acel spray cu apa de mare si cu pompitza. In fiecare seara dupa baie, ii fac nasucul, si n-avem probleme
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
corbioana spune:
LA MULTI ANI VEVE Sofiuta sa cresti mare, inalata si supla, desteapta si sa ai muuult noroc si ai grija la baieti ca de frumusete nu mai zic nik!!!
LA multi ani si baieteilor care sunt nascuti in data de 11!!!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Ieri am fost o lenesa asa ca azi tre sa recuperez ce nu am muncit ieri. Va pupik poate reusesc sa mai intru mai tarziu. O duminica frumoasa tuturor!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Albinutzza spune:
Monica, si eu zic la fel, ca e cea mai buna. Eu gust tot ce ii dau lui Luca, si cand aveam san, am gustat inca din primele zile, laptele meu, ca sa vad si eu ce mananca fi-miu...si cum adek e cu vanilina??? Nu inteleg? Laptele de mama????
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
MONAI spune:
M-am distrat, Monica-Elena, de expresia fivulet.
Truli-luli si eu imi caut intelepciunea si... n-o gasesc, in ciuda firelor albe.
Fetelor, programul fetei mele de care va spuneam zilele trecute a durat, exact cat o minune, trei zile. Iar mi se trezeste des noaptea. Si eu cred ca din cauza oboselii mi-a scazut productia de lapte.
M-am hotarat, de azi voi fi atenta la ce mananc si la cat mananc, trebuie NEAPARAT sa renunt la dulciuri. Simt ca s-a trezit in mine vointa, nu o las chiar acu' sa-mi scape. Am decretat Craciun fara prajituri, pur si simplu nu ma mai suport.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Albinutzza spune:
Laura, am gustat branzica asta calcica si are gust OK, e dulceaga. Eu care nus unt cu branza dulce, sau asta de vaci, de regim cum ii zic eu. Legat de borcanase, alea nici nu ma gandesc sa-i dau. Pt ce am robot, sa ma uit la el. Plus ca sunt scumpe, si nu cred ca sunt asa bune ca ce fac eu in casa
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
mamini spune:
buna dimineata, multumim de urari, sa dea Dumnezeu sa traiasca toti copilasii si sa fie sanatosi si sa fim si noi, sa avem grija de ei.
si la multi ani si din partea noastra celorlalti bebei care implinesc virste rotunjoare.
Ioana, tie un special, hai doua, ca sa nu trebuiasca sa il imparti cu Andrei.
Mona, ce hotarita esti! eu nu fac promisiuni de-astea fiindca stiu SIGUR ca nu le-as tine. au fost vremuri cind as fi fost in stare si eu sa fac chestii de-astea, dar m-am timpit total..
M
irinabungau spune:
Neatza gagicutze,
vreau si eu sa urez la multi ani tutror bebelusilor nascuti intre 1-31 ale lunii , nu de alta, dar chiar nu am timp sa ma uit pe prima pagina sa vad cine a mai pus o luna la cele pe care le avea... Sper sa nu va suparati, dar chiar de-abea tin pasul cu voi.
Laura, si Ioana adoarme sugand, ii dau sa suga in brate dupa care o pun in patutz la ea si daca intre timp se trezeste, continuam cu bibe in pat la ea.
Monica, si eu mi-am gustat laptele si mi-a placut, este dulce si imi aminteste de un gust cunoscut, dar imi este greu sa imi dau seama cu ce seamana, in nici un caz cu vanilia!!! Aaaa, si inca ceva: mi-am gustat laptele chiar si dupa ce am papat usturoi si ceapa si are acelasi gust!!! Eu am bagat usturoi in mine in prostie cat am alaptat, despre ceapa... nu mai discut, la fel!!!
Ioana, am vazut si eu pozele cu Andrei, i-am aratat si Ioanei si... s-a rusinat!!!
Monai, te felicit, sper sa poti rezista tentatiei... Eu am spus clar: dupa sarbatori incep cu salatele si spun adio dulciurilor... Sunt sigura ca acum de sarbatori nu as putea rezista sa nu gust putin cozonac... si alte bunatati...
Si la noi este patinoar, foarte frumos si se pot inchiria patine!!! Este de vis , crede-ma!!!
Va pupam,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
delia grozav spune:
Fiica-mea vrea disperata sa butoneze tastatura.
Eu am inceput sa imi fac de cap.
Azi seara am comandat pizza ca sotul meu castigase un bon valoric la o emisiune la radio
Azi dimineata la 8 m-am dus la sora mea la cafea(sta la 5 minute de mine) si am stat mai mult de o ora.
Asa ca sunt din ce in ce mai bine.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
La multi ani! pentru Sofia, Petru-David, Matei
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
La multi ani bb de zi...de 11 decembrie!!
Hai ca am m-ai gustat inca o data laptele...e dulceag aveti dreptate....o aroma speciala are parca cand mananci dulciuri (a se citi prajituri) si eu cam mananc ...sper sa renunt la ele curand.
Cred ca m-a indus in eroare faptul, ca de cand o probam cu bibe...puneam cate 20ml de similac...si ala are un miros de vanile f tare....II puneam asa ca ,oricum nu manca si nu imi venea sa imia runc laptele meu.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."