Mamici de mai-iunie 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
LYLY809 spune:
Alia, un doctor trebuie sa fie intr-adevar amabil si dragutz, mai ales cel de obstetrica-gineco,pentru ca are paciente sensibilie, dar, cateodata, mai au si doctorii zile proaste.Sunt oameni si ei. Zici ca a mormait,dar nu poti sti ce nemultumire avea, sau poate vreo temere, ceva. Nu s-a purtat urat, nu-i asa? Nu s-a rastit, nu a spus nimic nelalocul lui. Sa nu te iei dupa aparente; este un om bun si sufletist.
Eu am vazut doctori comportandu-se isteric cu pacientele. Unul s-apurtat groaznic cu mine cand eram studenta, in Iasi, si amajuns la urgenta, la Parhon. Cred ca a urlat la mine non-stop, iar mie imi era rau si plangeam incontinuu. Aveam un chist pe un ovar, si niste dureri insuportabile. Anul acesta am fost cu mama la un control la spit. Ghe Lupu (Colentina) caci avusese anul trecut 2 accidente vasculare; doctorita cand ne-a vazut a inceput sa tipe pur si simplu isteric la mine, de fata cu mama, ca de ce nu am anuntat-o. Nu va spun cate telefoane i-am dat pe fix si pe mobil, si cate mesaje i-am lasat la toate asistentele ei. Si cica se ocupa de neurologie...
Apoi am aflat ca a devenit isterica deoarece sotul ei nu vroia copii si ea isi dorea f. mult unul
; aceasta nu este o scuza, si D-zeu nu o va ajuta sa-si implineasca visul vreodata, daca nu incearca sa fie un om bun.
Pupici
si o duminica senina si linistita tuturor!!!
Lyly 14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
raalucutza spune:
he he he!ce dragutze sunteti!mie imi place sa cred ca suntem in luna de miere,DA!iertati-ma de multe ori se intampla si de 2 ori pe zi daca e acasa si suntem ohihniti!ne trece noua dar acum asa se intampla la noi!sper sa nu am probleme ca sa putem face
si la 9 luni!bine bine gata cu viata mea sexuala!pupici!

raluca
raalucutza spune:
AMA acum am citit din urma mult si ma bucur tare mult ca esti bine si bebelul tau la fel!multa sanatate si toate cele bune!

raluca
ama_kaly spune:
DianaR merci..si eu ma bucur ca am scapat..poate n-or sa mai fie probleme de acum incolo..
Diana79 merci pentru date!o sa le trec pe lista, bafta la dr si tinem pumnii sa va spuna si ce e bebe!!
Alia felicitari pentru bebe sanatos si cu picioare lungi!!
raalucutza multam mult pentru urari!am citit si eu de cat de "activi" sunteti voi,noi nu avem voie nimic pana se naste bebe din vauza colului..

Asta e..suportam cu stoicism fiind pentru o cauza nobila!Fetelor,care stiti spitalul unde veti naste si dr sa-mi dati datele sa le trec pe listuta!!! Pana acum mi-a dat doar Diana astept si de la restul!!
io
20(fix) cu
Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe
magghyc spune:
Ama,
Eu sunt d-a lui Tutunaru
, deci spitalul Elias...
Azi l-am vazut pe bb 9intalnire neprogramata, am fost la doctorul de familie si s-a last cu eco...
Si vreau sa va spun ca puiul nostru e un fraier...Sta inghesuit tot intr-un colt de sac , de s-a speriat doctorita crezand ca nu am suficient lichid amniotic, si in rest e ditamai locul nefolosit... Ca de obicei, statea cu degetul in gura, iar din cauza lipsei de spatiu lua niste pozitii foarte ciudate...
In rest e OK, colul se pare ca s-a mai lungit un pic, doctoritei i-a iesit 3,5 cm , ramane doar placenta care e tot langa col - nici un semn de ridicare inca, si mai ma si o lama de hematom de eliminat, desi am inteles ca nu mai e asa de important...
Pupici,
Magg 15+
inaioana spune:
Ama, eu voi naste la spitalul Universitar, Bucuresti, cu conf. dr. Alexandru Anca, prin cezariana.
Magg, nu-ti face probleme cu placenta deocamdata. Dupa 20 de spatamani , in general va urca (in 80% din cazuri!)
Ioana
17 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
raalucutza spune:
AMA he he he!imi pare rau sa aud ce aud de la tine!cred ca va doare!dar vb ta e pt o cauza nobila!si noi am fi procedat la fel daca era cazul!pana acum totul e bine si ma bucur tare de asta!oricum as fii dispusa la orice pt binele bebelului meu!si o spun sus si tare!
raluca
virgi spune:
salutare fetele
am ajuns acasa....e atat de frig in korea..pana de craciun..nu cred ca mai ies din casa.
ama..ma bucur sa aud...ca te simtit mai bine...ai sa vezi ca or sa treaca toate problemele. eu am observat ca de la mersul cu masina...incep sa am iar stari de voma...lucru care ma cam sperie..sper sa fie totul bine.
multumesc frumos ca ne-ai trecut numele.
datele mele: Mirae Women's clinic....Koje island, south korea. DR. Ho-Yeol Lee
cypocs spune:
LYLY, nu a fost mitocan , Doamne fereste .A fost ok .Eu stateam cu agenda in mana si intrebam , el raspundea .Si ieri a fost de garda si a avut cateva cezariene .
Iosup s-a luat de noi ca nu are fetita un nume!!Colul are 41mm , sper ca nu ma repet , majoritatea valorilor la bebe au iesit in jur de 18 s+, -3 sau 4 zile .Am revazut azi caseta unde am si imagini 3d cu bebe , si m-am speriat ce urata si slaba e !!Eu as zice sa mai asteptati pt 3d macar pana pe la 21-22 saptamani .Oricum nu prea pricep nimic din imaginile alea.
AAAAAAAAAAAAAA, am uitat sa va spun tocmai am condus 3 ore masina si am ajuns acasa .viteaza , nu????????
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
LYLY809 spune:
Alia, esti intr-adevar viteaza. Sper ca nu si vitezomana...
Lui Samburica al meu ii place adrenalina, v-am spus? Am condus numai cu 140-170/h ultima oara, si nu-mi mai era chiar asa de greata... Dar acum mi-ar fi frica sa mai merg cu mai mult de suta. Lasam chestiile astea pentru dupa nastere.
Magghy, chiar ca-i amuzant bebe-ul tau... cred ca doar timid, zic eu.
Pupici,
Lyly 14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo