ce spun babele
Raspunsuri - Pagina 7
anyc79 spune:
Hai sa va spun eu cum e chestia cu turta rupta la fata. Cica o face nasha turta. Pune pe ea bani, oglinda, ruj, chei de la masina, telefon, pix, oja si ce mai vrea ea. II arata fetitei turta si in functie de ce alege ea de acolo ( se rupe dupa un an) babele spun cam ce va ajunge ea in viata...:))))))))
Am aflat si eu cand a facut fie-mea un an:)))
"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"
anyc79 spune:
Hai ca mi-am mai amintit una: daca ii dai peshte pana nu incepe sa vorbeasca va fi mut ca peshtele.
"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"
Monique spune:
...inca una:
mi s-a intamplat, nu o data, sa-mi spuna precupetele la piata vazandu-l p'al meu mai mic ficior cu destiu'n guritza:"insamna ca'i copil bun...o sa fie copil bun doamna"
Intr-adevar e un ingeras asta micu' !
mamica dulce spune:
mi-am mai adus si eu aminte una.atunci cand e copilul bolnavior si face febra trebuie invelit,imbracat,eventual caciula,camera bine incalzita ca sa transpire si sa iasa raceala.Atata am auzit tampenia asta toata viata incat la prima raceala a lui marc,cu febra mare am avut intentia sa-l infofolesc dar apoi mi-am zis ca eu de fapt incerc sa-i scad febra cu antitermice si sosete cu otet(-tot babesc:) nu sa.l incalzesc mai tare.
Tot in categoria asta e si caciula in casa de la nastere.Eventual 2 ,sa tina mai bine
La fel cu scosul copilului afara cand e bolnavior.Eu il scot cand e frumos afara si are pana in 38 jumate.
poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
mariussimiuc spune:
Hai ca mi-am mai amintit si io vreo doua si nu ma pot duce la culcare pana nu va spun:
Nu trebuie sa pui copilu' dupa cap ca iti va pune vorbele la fund cand va fi mare.
Daca nu vorbeste: dai sa bea apa din clopotel
dai cu o coada de peste pe la gura
daca vezi un cersetor mancand cere de la el o bucatica si da-i copilului sa pape.
Ma mai gandesc si va spun,ca folcloru' e la el acasa in familia noastra.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
pisi_ella spune:
Cand copilul(mai mare) merge in 4 labe prin casa , mai "cere" unul .
Mai fratilor...eu innebunesc cand aud povestea aia cu caciula in casa si otita!!!! Daa....Imi tot zicea soacra-mea sa-i pun caciulita in cap Emmei in casa, sa nu faca otita!!! Ca i se sensibilizeaza urechile si tot intr-o otita o va tine toata viata!!! Cunoaste ea pe cineva...deh....Sau vara...cand abia adie un vanticel...gata...caciulita in cap la bb...cum vine vantu'...vine si otita!!!!
_Ella, Emma & Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
http://community.webshots.com/user/emmaandreea
rodicaosoian spune:
mi-am mai amintit de una
daca il legi vreodata cu batic pe un baietel,cica va plange dupa nevasta
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Oana_B
Io cand m-am dus sa-mi vad noua nepotica dormea si nu m-au lasat s-o pup ca-i fur somnul!!!!! trebuia pupata doar treaza si cand au inceput sa-i dea dintisorii si am dragalit-o am zis ca e mare deja ca are dinti, m-au pus babele sa-i pun bani sub pernuta ca i-am vazut dintisorii:)))
M-am conformat de fiecare data cine-s io sa ma pun cu doo bunici si-o strabunica, daca mama-sa nu zice ni'ca:)))
Oana_B
Sarbatori Fericite !!!
Apropo de dintisori...Cine vede primul dintisorii sau dintisorul trebuie sa-i cumpere neaparat ceva. si uite-asa am renuntat sa ma mai uit in gura copilului,lasand acest lucru pe seama neamurilor.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
cre' ca asa au gandit si cele doo bunici si strabunica.
Oana_B
Sarbatori Fericite !!!
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by ancutzathreequote:
...sa vaz zic si io una :
"cate vartecusuri are copilu' atatea neveste o sa aiba"
Monique
zicetzi-mi si mie ce-s alea vartecusuri
anca &alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
nu vretzi sa-mi zicetzi?
anca &alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">POVESTEA NASTERII
ancutzathree spune:
quote:
Originally posted by ancutzathree
la voi cum e obiceiu' la botez? nasa cumpara tot trusou'bebelui? ca la noi cic'asa-i,dar noi n-am pastrat obiceiu' ca nasa nu stia(e din Timisoara) iar eu n-am vrut s-o pun la curent. . . cica n-aduce noroc daca nu cumpara ea tot dar eu nu cred . . .la voi cum e?
anca &alex
beeey! atzi citit aici?
anca &alex