ce spun babele
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
mie mi-a zis o matusa , ceva , de-mi venea s-o sting de grumaz:
citez " de ce nu spui fata ca esti gravida , ca o sa-ti iasa copilul mut ".
aviz celor insarcinate -puneti afis la AVIZIER.
PAI SA N-O STRING DE GIT?--SI NU E BABA...........
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Mai fetelor n-am citit decat ultima pagina dar sunteti de coma si va pup
Chestia cu "zi ca esti gravida ca altfel iese copilul mut" mi-a zis-o si mie si o vecina si socrella.
Plus in troleibuz stateam jos in luna a nouacu geanta pe genunchi si mainile pe ea - baba din fata mea cica sa nu mai tin mainile impreunate in fata ca o sa nasc fff greu Si m-a pus sa stau cu mainile atarnande din Dr Taberei pana la Sp Militar. Fraiera eu.
Plus leganat pe picioare copilul ca "asa stie ea" cu toat protestele furibunde ale bebelui... Plus sa dau copilului gris cu lapte si miere la 2 luni ca "asa a crescut ea baietii".
Va pup!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
andora spune:
Mai dar am uitat ce am patit cand avea bebe cateva zilisoare. Socrella la noi prezenta la baie. Eu m-am intors sa iau prosopul si ea HOP BEBELE DE CAP AFARA DIN APA!!! Deci grija mare la soacre, suporavegheati-le indeaproape...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
energy spune:
quote:
Originally posted by andora
Plus leganat pe picioare copilul ca "asa stie ea" cu toat protestele furibunde ale bebelui...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
SARBATORI
FERICITE
asta cu leganatul pe picioare ma scotea si pe mine din minti
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](bandit.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
-sa il scoti din cadita de cap (nu stiu explicatia - sa faca gatu ca la girafa probabil)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
da mei... nu radeti!!! eu kiar am vazut o mamica care practica treaba asta!!! cica ea a suferit toata viata ca are gatu' prea scurt si vrea sa-l fereasca pe pici de acet complex!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](hagi.gif)
![](copilas.gif)
poze cu frumosii mei (si nu numai
![](icon_smile_wink.gif)
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamaria/anamaria.jpg)
anamaria spune:
n-am apucat sa citesc tot, da sa nu uit:
*zice daca sta copilul cu capul intre picioare si se uita inapoi o sa ramai din nou gravida!!! ai mei amandoi au avut o perioada cand erau foaaaaarte incantati de pozitia asta, da numai bogdan a confirmat superstitia asta...
*si cica sa nu pui vin in pahar pana nu l-ai terminat de tot ca iti ies copiii balbaitzi!!!
*sa nu-l pui pe bebe la (eu nu ma pot abtine...
) ca o sa te trateze cu kuru cand se face mare...
*da aia ca daca ai burtica tzuguiata faci baiat, daca o ai rotunjoara faci fetitza?! eu am avut-o si asa si asa si tot 2 baietzi am facut! anamaria, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti prea ocupat sa-ti faci planuri de viitor! (John Lenon).
Jocelyn spune:
Fetelor, mie nu imi vine sa cred sa citesc. Eu nu am auzit in viata mea de aprox 90% din tot ce spuneti voi.
E de ras dar si de plans...
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
aissa spune:
Tomecica la mine aia cu "mutenia" a fost mai crunta. Am pierdut o sarcina (cel mai probabil unica din viata mea) la 3 luni si soacra-mea cand a aflat mi-a zis: "mai bine ca ai pierdut sarcina ca iese copilul mut". N-am strans-o de gat dar merita pe deplin.
Iar de lipit urechile cu scotch si sotul meu a avut parte si sincer cred ca a functionat. Nu pot explica exact, dar partea de jos a urechii lui, lobul unde noi avem cerceii, are o pozitie nefireasca, se vede ca era (foarte) clapaug si i-au lipit urechile de cap, probabil in partea de sus, astfel partea de jos a urechii a ramas in pozitia de care zic, spre in fata.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
iulia_b spune:
Eu bag de seama ca n-am prea multe babe prin familie ca n-am auzit de nici un sfert din ce spuneti voi.
Insa faza cu sughitul la frig este adevarata. La unii sugari (in special) sughitul poate fi declansat inclusiv de frig (prin iritarea diafragmului).
De asemenea cand sunt ai mei raciti evit sa-i scot afara 2-3 zile mai ales iarna(ca nu-i chiar asa mare tragedie) pt ca pe langa faptul ca organismul sensibilizat poate "agata" f usor niscaiva rujeole, varicele, gripe etc...dar ma gandesc la altii din jur...vreau sa am constiinta curata
La sugar oasele sunt moi si se pot "modela". Forma capului ca si altele sunt determinate genetic, insa si "genetica" de multe ori se poate "modela". Oricum, nu-i bai ca pana la urma capul revine la forma "predestinata". Am mai citit in "Mama si copilul" de Capraru ca pot apare chiar paralizii faciale daca un copil este tinut prelungit, excesiv pe umar la "ragait".Si apoi mai amorteste si el saracul in aceeasi pozitie...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Yasmine/Yasmine.jpg)
Yasmine spune:
[quote]Originally posted by pisi_ella
Apa din cadita trebuie sa o arunce la radacina unui pom un barbat tanar, neinsurat...adica un...cavaler Asa cica e obiceiul!
Da, da ca sa-shi mai clateasca shi lehuza ochii, cind vine cavalerul sa ia caditza cu apa.
Mama imi spunea la inceput:
-sa bagi bebele in caditza de baie imbracat cu camashitza shi treptat, treptat sa-l dezbraci ca sa nu se sperie, shi sa fie apa putzina in caditza, shi Andreas urla de parca-l omorai, apoi noi cind am ramas singuri i-am umplut caditza, shi l-am lasat in apa pana la gat, de atunci nu a mai urlat.
-sa nu intre in urchiushe la noi-nascutzi apa cind li se face baie, ca fac otita - bullshit, da ei noua luni nu au stat cu urechile in lichidul amniotic, zicea mama ca acolo nu era curent, dar apa intrata in ureche, pe unde a intrat, pe acolo a shi ieshit, asha ca ... mi-a facut otota acum Andreas mare nu cind era nou-nascut.
-shi una pt. care probabil multe mamici o sa-mi sara in cap, sa le faci baie in fiecare zi, oare de ce?? Au mult de munca ca sa doarma, shi a pape toata ziua :D. Noi am imbaiat ambii copii numai de 2 ori pe saptamana, mai mult nu este indicat, cel putzin aici unde apa e extrem de calcaroasa.
>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/