Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:
Pai cum din ora in ora si nu ai nascut
? Iar api dureroase dar din cand in cand? Mai deci stati sa pricep si eu deci se poate intampla orice. acum mi_am adus aminte ca citisem parca la noi_dec la fete ca zicea cineva ca nu a controlat cudegetul inainte de a naste ca poate de simtea capul copilului. Pai dc ar fi asa.... nu vrea sa va spun sau sa va explic logica mea ... ca sigur va apuca ceva.
Bombon treci si tu pe la doctor sa te vada.
Monica da chiar asa Ursulina a taiat_o asa pe blatescu.
Irina 37+
Florinini spune:
Moni is asa de happy ca nu am imburbdat nici computerul, da macar am facut o treab de...profesionista, trebe sa ma duc cu siretul, ca ala a fost sfoara mea, sa-l dau doctoritei sa ma confrunt cu ea, ca masuratorile ei sunt in inch
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Bombonicaaaa spune:
Hai mai Moni ... nu ma speria si tu , ca eu tot sper ca e doar ceva trecator
ca acus' i-mi trece . macar bine ca nu e ceva regulat, am momente cand parca doare incontinuu si momente de relax ![]()
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
Florinini si eu tot 62 am avut in talie acum am 93 si 40 h
IRINA iar m-a blocat porcaria aia!!!

MONI 36+ si bebelina DIANA
Florinini spune:
SoMoni inseamna ca sunt totusi mare comparativ cu tine, hei Irina unde esti, masori?
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
BOMBO scapi numa' daca afar ploua, ninge, e lapovitza, vant sau ceatza...astea ar mai fi o "esplicatzie" .In afara de rinichi si eu am avut din toate pe asa vreme...si nimic! Da cu rinichii aia...![]()
![]()
![]()
MONI 36+ si bebelina DIANA
Bombonicaaaa spune:
Eu merg luni la dr. asta daca mai apuc , acum ma faci mai Irina sa merg sa-mi bag un deget in ...sa vad daca-i simt paru?
Hai ca sunt eu tare dar nici chiar asa , cum sa iasa fara durerile alea mari? Iar cu contractiile din ora in ora ce sa fac daca s-au oprit? A dat bebe de
inapoi, o fi simtit curentul si frigul de afara
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
Ana_m spune:
Bombonica, nu o lua inaintea Irinei cu nascutul , ca acum 2 zile se plau ngea ca sta la coada si bin altele si i se baga in fata. Asa ca vezi , ai grija ca poate vine cu 

Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Florinini deci nu e prea mare pai eu am 118 e drept ca pe verticala stau cap prost nu ajung la capatul tastaturii mai am.
Bombonico pai asa e mai fa si tu o vizita la doctor sa isi mai bage si ala degetele n pic sa vada care e treaba . Acum pe bune si asa va lauda Denisa sistemul vostru cred ca nu e problema dc te duci.
Monica chiar m_am uitat mie nu imi apre nici un telecom imi apare ceva nu net click sau ceva de genul asta.
Monica cum adica ai 40 ore in talie?
Irina37+
Bombonicaaaa spune:
Moni nu ploua , nu ninge , nu-i lapovitza dar eu tot sper sa-mi treaca ... nici nu ma gandesc sa ma duc sa ma epilez in seara asta sau sa ma uit macar la geanta 
Oana
de
Noemy &
Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn