Mamici de ianuarie-februarie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Eu nu mai zic nimic de sunci si slanini ca mi se face o pofta si astia nu au asa ceva pe aici, nu am mai mancat slanina de 2 ani mama, mama si ce-mi mai place

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Florinini...numa' s nu-mburzi PC - ul ca mai ai nevoie!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai nu mai vb de sunci sau kiazer sau mai stiu eu ce minune camaine iar inghit in sec jumate de sectante.
Florinini cate tastaturi ai pe orizontala si cate pe verticala?
Irina 37+

Mergi la inceput

Hai tu Moni ca m-ai dat gata ca uite ma duc sa iau o sfoara (ca aia stiu unde e) si o infasor in jurul burtii si apoi de-a lungul burtii si apoi va zic, da ma tem sa nu-i fac rau lui Irina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bombon tu ai contractii de astea seara de seara sau asa sporadic?
IRINA 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Eu am primit azi in posta doua cutii cu lapte praf de la o firma , sa-si faca reclama la produsele lor asa ca m-am bagat cu nasul in ele si de cand nu am mai mancat asa ceva....de pe vremea cand era Noemy mica si-i faceam lapticul, bagam o masura la sticlutza doua la mine'n gura Avem si avantaje....

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

IRINAAAAA! Cred ca ma programezi tu pe mine ca iar s-a trezit bebelina de ce ras am tras! Am inchis usa sa nu m-auda sotzu' ca face ca ala al URSULINEI dup-aia!!!
DENISA unde esti?
FLORININI asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

La mine contractiile au inceput de acum 2 seri , prima seara regulate din ora in ora , dimineata s-au oprit, aseara f. dureroase dar neregulate si au continuat si peste zi si acu' ma mai doare si spatele...asa ca nici eu nu stiu ce o sa fie...Dar cert este ca ma doare burta ca si cum ar trebui sa-mi vina "musafirii"

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Moni si Irina no uite am 103 in jurul burtii si o tastatura in lungul burtii. Deci nu e asa mare zic eu, dar fata de cat am fost in talie cand am ramas gravida(62cm), eu zic ca sunt imensa.

Mergi la inceput

BOMBO ai pus-o!
Poate prindem si o nastere in direct IRINA, ce zici?

Mergi la inceput