Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana da-mi voie sa o pap si eu putin ca-i mortala...Si eu o studiez pe Delia cand doarme si o vad cat este de relaxata si patrunsa de somn...ma apuca pupatul pe unde apuc ca nu mai pot de drag,mai ales ca se mai si intinde si stramba...

Monu boii de la bicicleta sigur nu mi ia,insa imi aduce om in loc si asta nu-mi place...de fapt cu asta m-a santajat si stie ca sunt orgolioasa si nu accept sa ling dupa altii...oricum mergeam la inceputul anului dar parca nu asa repede...ca mi-a luat calculator nou,ca re viteza...bla...bla..bla...maine le fac o vizita sa vad in ce balti se scalda...

Corni ma bucur ca nu aveti nimic,am notat nr bine acum...si eu sper ca mucisorii sa nu se inmulteasca si sa scap in 2-3 zile si eu si ea...Bai da ce copii cuminti aveti...e clar pana si Delia m-a luat de proasta si-si bate joc de mine si nu ma lasa sa fac nimic...

Andreea cu totul a fost 65 de milioane,io zic ca bine numa ca ti-am zis este gretos de cald in casa...am vrut caldura dar nici asa...

Fetele din Bucuresti care ati mai fost prin magazine ati vazut asta? M-ar interesa live cum arata...mai bine sau mai prost decat asta...la reclama este bebelusultau.ro

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Loreen, nu se vede nici asta, nici asta
EU incerc sa nu o mai pup pe Ana cand doarme noaptea ca am senzatia ca am gasit si secretul dormitului fara treziri din ora-n ora pentru suzeta. SI anume sa nu o deranjez nici cu pupaciuni, atingeri sau alte actiuni denatura a o disturba. Din pacate e mult mai greu de pus in aplicare ca simte pana si patul in care ma intind, asternuturile pe care le fosnesc si culmea galagiei: genunchiul drept care imi pocneste de 2 ori din 3 cand il flexez.
Hai, sunt chiar curioasa ce erau alea!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetelor!!! ce mai faceti voi la ora asta? noi( adica Bia) in sfarsit a adormit e foarte maraita dar in schimb avem cu ce ne lauda- avem cel de al doilea dintisor

Referitor la slabit- mi am luat si eu cromul- mi s-a recomandat un produs numit xenical- care cica e 40.000 lei o tableta si tb urmat cel putin zece zile si are efecte mai bune...
Acum nu sunt eu de felul meu zgarcita dar consider ca e un picut mult-om vedea daca-mi cumpar sau nu
Ati luat cumva careva din voi sau ati auzit de el?

Eu la primul copilas am folosit olita in jur de un an - a fost ok , s-a obisnuit repede- aproximativ pe la 1.5-2 ani numai facea pisu pe el ci in olita- nu i mai dadeam scutece ziua ci numai noaptea
Consider ca este prea devreme cu olita- parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna si de la noi! Mai rar, dar asta e! Am vazut ca ati fost harnicute, ati terminat un capitol, mai aveti un picut si il inchideti si pe al doilea... si toate astea fara mine! Am avut iar o perioada incarcata, nici acum nu am timp nici sa citesc, nici sa scriu. Poate la noapte, ca si asa ii tin companie Tudorei. Important este ca sintem bine, Tudora creste, maninca tot ca o printesa cu mazarea sub fund, dar de toate. Agata se pregateste pentru petrecerile de Craciun de la gradinita si de la Clubul de patinaj. Am aflat unde vom face Craciunul si Revelionul! Nu la noi... uraaa! Si vor fi si bebelusi si copii de 3-4 ani si parinti! Deci toti vom avea perechi! Si pentru ca eu nu am timp nici acum sa scriu ceva inteligent, dati-mi voie sa va postez ceva scris, bine si frumos, de altii. Si o poanta trasnet, dar in engleza:

Interviu cu Dumnezeu, de Octavian Paler

- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci...zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns.
Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce întrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca...iar apoi tânjesc iar sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea pentru a face bani...iar apoi îsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. Faptul ca se gândesc cu teama la viitor si uita prezentul, iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Dumnezeu mi-a luat mâna si am stat tacuti un timp.
Apoi am întrebat:
- Ca parinte, care ar fi câteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le învete copiii tai?
- Sa învete ca dureaza doar câteva secunde sa deschida rani profunde în inima celor pe care îi iubesc...si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa învete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela careare nevoie de cel mai putin; sa învete ca exista oameni care îi iubesc dar pur si simplu înca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa învete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada în mod diferit; sa învete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei însisi.
- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai ficeva ce ai dori ca oamenii sa stie?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, întotdeauna.

Mike was engaged to be married to Karen, so his father sat him down for a little chat. He said, “Mike, let me tell you something. On my wedding night in our honeymoon suite I took off my pants, handed them to your mother, and said, “Here - try these on.” She did and said,”These are too big I can’t wear them.” I replied, '‘Exactly. I wear the pants in this family and I always will. Ever since that night we have never had any problems.” “Hmmm,” said Mike, that might be a good thing to try. On his honeymoon, Mike took off his pants and said to Karen, “Here try these on”. She tried them on and said, “These are too large, they don’t fit me”. Mike said, “Exactly. I wear the pants in this family and I always will”. Karen then proceeded to take her pants off and handed them to Mike. She said, “Here, try mine on”. He did and said, “I can’t get into your pants”. Karen said, “Exactly. And if you don’t change your smart ass attitude, you never will”.

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,
am citit tot dar nu mai stiu mare lucru:)) sunt dusa rau!
Fran, tare faza cu soacra, eu sunt fericita ca mama lui tatai - noi nu suntem casatoriti - sta la ea acasa si vine in vizita destul de rar. Ma rog, e draguta cu fata si ii tricoteaza niste pulovere foarte frumoase, hehe! Nu s-a amestecat prea tare, nici nu ar avea cum ca eu stau la mama acum dar de cate ori avea vreo sugestie de pe vreamea ei i-o taiam scurt daca nu-mi convenea ceva. In fond, bebe e al meu su pana una alta eu il cresc.
Oricum bunicii o iubesc mult pe Teodora si cel mai probabil va sta mult cu ei dupa ce va implini un an ca mama a muncit mult de tot cat a fost mai greu cu ea mica si e si in varsta. Hai ca bat campii

Loreen, Teodorei i-a iesit primul dinte pe 27 luna trecuta si a mai avut saptamana trecuta un puseu de agitatie pe aceeasi tema dar inca nimic.
Laura, am sunat vineri, ca sa nu ma duc de tampita acolo si mi-a spus tanti aia draguta sa ma duc virgula ca au scos bicuitit proaspeti chiar in ziua aia si ca au multe produse fara gluten, poate mai gasesc ceva.
Crissu, felicitari pt cacutz
Sa stiti ca si eu am de gand sa o pun pe olita cat de curand, chiar daca va trebui sa o sustin:))
Andoirx, sunt super botoseii, Teodorei ii sunt putin mari dar cu sosete groase merg. Noi avem ghetute de piele intoarca captusite cu bumbac dar pe vremea asta nu fac fata decat in salopeta cu botosei. Si mai avem bocancei in toata regula, cam maricei si astia dar pana se termina iarna sper sa ii vina ca la anu' ii vor fi sigur mici.

Fetelor sa ne tineti pumnii ca maine mergem si noi la vaccin!

Aaa si Ioana, imi venea sa pup monitorul cand am vazut-o pe Ana cu doarme

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
Am mancat tiramisu si tort de ciocolata Deci cofetaria aia este cremenala!
Ma duc sa ma culc ca mi-e somn!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am calcat, am terminat de calcat, sa nu ma chemati la voi ca nu mai sunt in stare sa trec fierul peste nici o zdreantza. Mi-am tot promis ca nu mai las sa se faca munte, dar...promisiuni incalcate.
Ati scris ceva de la pranz.
Azi am fost pachet de nervi pe Andreas. Vine tacticos domnu' de la scoala, fericit ca a scapat de vaccin, adik l-a facut si nu l-a durut si-mi spune ca nu are lectii la mate. Dupa vreo 2 ore zic hai sa sun un coleg ca prea nu le da nici o tema de cateva zile si vorba aia ar trebui sa bage in ei la greu dupa greva...si, in fine carte + culegere 10 pagini. Am crezut ca-l omor. Asta am facut si eu si ta-su cu schimbul. I-am lasat si doamnei vreo 3 pg. nefacute. I-am zis sa dea drequ sa nu-i zica adevarul. Dar seara la culcare mi-a fost mila de el ca-l durea mana de la vaccin. Maine tre' sa aflu de ce vaccin in ambele maini??!!
Colac peste pupaza si Bianca a fost maraita in seara asta, ii curge nasul si are ochisorii rosii, dar nu face febra. Mai vorbesc si cu maica-mea si ma innebunea ca dormim in caldura prea mare si de-asta a racit Bianca. In fine, sper sa se simta maine bine, dupa baita a papat 180 laptic gol (fara cereale) si era ca un betiv, se uita la noi din scaunul ei si ii atarnau balele din gura...si a adormit asa cu robinetul deschis si intr-o rana. Am vrut sa-i fac poza, dar mi-era ca o trezeste blitzul. S-a trezit cand a tras o ragaiala de parca ar fi mancat o portie de mici cu mujdei si o halba de bere.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mai nu mai vorbiti de dulciuri ca am bagat si eu niste napolitane cu crema de alune si ma incearca o greata scarboasa.
Ioana ce papusica ai, imi vine sa o framant toata. Dar ma abtin ca sa nu o deranjez de la somnic. Si noi avem acel costumas roz, pare identic.
Ma bucur, de fapt nu ma bucur, ca nu sunt singura cu durerile de omoplati, spate, incheieturi, ca incepusem sa intru la idei ce-o fi cu mine, dar acum m-am linistit. Vroiam sa merg la dr. azi, dar culmea e ca m-a lasat mijlocul aproape complet, dar ma apuca iar ceva intre omoplati, vad ca face cu schimbul, durereea asta nu mai intra in vacanta??! Vin sarbatorile, ce naiba!
Ar trebui sa bag caruciorul la transportul intre camere ca si pe mine ma cocoseaza Bianca, merg ca un babet de 90'j de ani.
Pisik bine ai venit la origini, ce 1 euro borcanelul, ca sub 4 lei eu nu am vazut, iar alea de 190 gr sunt in jur de 6-7 lei.
Anky sunt o mare nesimtita ca l-am uitat pe Cristian al tau, sper ca ma ierti si imi accepti "La multi ani"-ul, sa-ti traisaca puiutul si puiuta, cum a fost tortul? Ai facut poze? Ca tot la tine am vazut tortul acela in forma de nou nascut.
Mercedes sanatate Biancutei, dar nu cred ca va face vaccinul maine, trebuie sa fie perfect sanatoasa. Felicitari pt. dintisor nr.2, vad ca se inmultesc iepurasii, avem de-o gurita la bb de mai-iun 2005?
Loreen si ce daca itit aduce inlocuitor, asta e pana te intorci tu, apoi valea, ca doar daca angajeaza pe cineva e pe perioada determinata, ce tupeu la el sa te santajeze, are copii? Cu banii cum mai e? Tot lipsa, nu?
Ar trebui sa merg maine la bilantul de 6 luni, dar mie mi-e teama sa intru in sala aia unde toti isi sufla...nu stiu ce sa fac, trebuie sa iau si eu reteta de lapte, moldamin si vigantol.
Nelia ca de obicei ma surprinzi cu postarile tale intr-un mod care ma face sa-mi reconsider viata, faptele, atitudinea si sa iert, sa ma iert, frumos, frumos, m-a cutremurat... cata dreptate!
Distractie placuta de sarbatori, sa va simtiti bine, dar unde mergeti la alta gazda sau la un local? Vizionare placuta si la "Spargatorul de nuci", o avere, dar sunt sigura ca nu veti regreta nici un cent!
Cloreta succes la vaccin maine, va tinem pumnii!
Corni da-mi si mie un gram din avantul tau muncitoresc ca ma inghesuie lenea intr-un colt si zilele trec si casa nu mi-o curata nimeni. Daca scap de geamuri (in fiecare an de sarbatori zic ca ies afara si arunc cu pietre in geam sa le rezolv odata pt. totdeauna) curatenia e ca si gata.
Crissu bravo voua pt. "cadou", eu nu ma voi inghesui la capitolul asta, pe Andreas l-am dezvatat (sa nu radeti, va rog frumos) la 2 ani si 4 luni in 2 zile, mi-a fost mai comod cu pampers, e adevart ca am avut probleme cu bunica, scoala mea si numai de curul lui nu-mi ardea.
M-am invrednicit sa citesc si eu regulamentul, pai cred ca-l incalc la tot pasul.
Andreeaatan, Corni bravos natiune ati mai trecut de-un hop cu vaccinul asta, somn linistit lui Thomas si Timeei.
Mai dar Gusta nu mai zice nimic de eco, probabil se bucura de timpul petrecut cu mami, sper!
Simona bine ai venit, aceleasi dimensiuni (gr. si cm) le-a avut si Bianca mea la nastere. Sper sa te "vedem" cat mai des cu povesti despre Dragos.
Inainte de a merge la culcare va mai zic ca m-am saturat de bale, de fapt nici nu le mai pot numi asa, e apa care-i curge non stop din gurita, azi am schimbat-o de 4 ori de bluza, cred ca trebuie s-o tin la orizontala.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Androixmultumesc frumos pentru carte.

Ioanacat de frumusica este bebelusa ta. Eu pe Robert nu pot sa il conving sa stea pe o parte nici treaz nici cand doarme.

Acuma sunt moarta de somn dar vreau neaparat sa facem pomul, tati sculpteaza de vreo ora la el pe balcon sa intre in suport si eu astept cu globurile. Ma grabesc asa ca bebe e fascinat si pe strada si prin magazine. Si vroiam sa va intreb apropo de pom nu mai stiu cine scria, scuze, dar zicea ca acuma cu bebe..ia numai de plastic..de ce, ce se poate intampla?

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danib spune:

lorenin sfarsit ti-am vazut si eu casuta, e super, iti doresc sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea impreuna cu toata familia.
Androixas vrea sa te rog sa-mi trimiti si mie cartea cu diversificarea. Adresa mea este : daniele.bara@primemed.ro. Multumesc anticipat .
Monu tare naspa povestea cu nasa ta. Sa speram ca va trece cu bine peste porcaria asta, desi usor de spus, greu de reusit .

Despre noi ce credeti? dupa cei 2 dintisori ne iese o maseluta. Dupa ce ne-am panicat noi (eu si sotul)am sunat vreo 2 prieteni stomatologi si ne-am linistit. Nu este ceva anormal, se pare ca dintisorii ies pe grupe dar haotic .
Cand ma bucuram si eu ca incepuse baiatul sa manance mai bine a inceput iar "scandalul" .
Cam atat ca ma prinde dimineata bantuind pe net. Boala grea. Eu nu prea am scris dar va citesc de cand eram insarcinata si tare bine mi-a prins de multe ori. Uneori am impresia ca va cunosc de-o viata. Sper ca de-acum incolo sa reusec sa fiu la zi cu cititul sa pot sa comunic si eu cu voi .
V-am pupat

Mergi la inceput