Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 11

ioanailincam spune:
Bey, ce e cu logoreea asta? Ca am venit de-afara, Mogaldea doarme-n carut si zic sa dau un refresh. Cand colo, o pagina plina, plina de informatii si lucruri amuzante. Si eu n-am timp nici sa mor, dar nu pot sa va las din mana.
A batut acum 5 minute popa la usa. Dar nu i-am dat drumul. Pai casa e vraiste (mai precis bucataria ca azi am facut piure, dar nu am apucat sa strang tot ca am fugit afara - ce soare frumos a fost!Iar bucataria e deschisa si se vede tot din hol).Dar ceea ce m-a impiedicat in realitate e ca Ana doarme si va dati seama ca daca incepea sa glasuiasca popa s-ar fi speriat groaznic copilul. Asa ca sper ca Doamne Doamne intelege si nu s-a suparat.
Asa, acum ma duc sa largesc o tetina ca i-am dat ieri suculet de mar si dupa ce a baut cat a baut n-a mai vrut (se stramba asa dragut, cred ca i se parea ca-i acru). Asa ca mi-am zis sa ma intorc la minunata vreme a copilariei si am tras si eu din bibe. Si ce sa vezi? Se tot bloca cu pulpa (desi e tetina de solide). Si m-am gandit ca poate de-aia nu mai voia copilul sa bea.
Hai va las si intru diseara.
Stai sa mai zic vreo 2:
Pisik - bine ai venit la Romanica! Du-te la Billa ca acolo-s si mai ieftini pampersii.
Felicitari la dintzosi si la primii bb care fac kk la olita.
Bine ati revenit Adina si NewMami.
Acum chiar ma duc. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

ioanailincam spune:
Mey, ce sa va zic, Mogaldea doarme si acum! Ce suc sa-i mai dau la ora asta? Ar trebui sa trec direct la masa de cereale. Plus ca se va trezi probabil cu o foame groaznica, pana fac eu sucul moare copilul de inanitie. Oricum am aflat secretul acestui somn prelung si binecuvantat. Ideea e sa doarma un pic afara, sa se trezeasca o vreme si apoi sa adoarma la loc. Daca reusesc sa ajung in casa cu bine (fara sa tranteasca vreun cretin liftul sau usa de la bloc) mai doarme minim 1 ora in hol. Garantat.
Azi am facut o chestie desteapta: am luat toate jucariile de plus si le-am bagat la masina de spalat. M-am temut ca se vor decolora unele pe altele, dar s-au comportat f. bine. Asa ca acum am 2 calorifere intesate de mascari Bine ca am gasit solutia ca ma saturasem sa le spal de mana una cate una pe masura ce le imbala/bora.
Florentina - pai vezi? STa bine la greutate! Dar dr a zis ceva de lapte, ca si-ar putea pierde calitatile si asta e motivul?
I-am dat si eu piure cu vita azi, nu prea s-a omorat, dar nici nu mi l-a scuipat. E docila, manca-o-ar mama, deschide cioculetul orice i-as da. Mai putin sucul asta, dar tare am eu senzatia ca faca asa din cauza ca e la bibe - nu-i placa accesoriul asta si pace. Ce ma fac cand va fi sa o intarc?
Of si nu pot sa fac nimic prin casa ca se trezeste daca fac zgomot!
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

andreeaatan spune:
Gata, suntem vaccinati si noi. A fost frumos, a fost rapid, a fost fara urlete deosebite...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Florentina G spune:
Am vrut sa mai adaug ceva repede inainte de a trimite mesajul si l-am trimis de doua ori!

Florentina G spune:
Dupa cum spuneam suntem pe antibiotic de vineri. Ne-a spus sa luam cate 3 mg de trei ori pe zi. Si desteapta de mine am zis sa nu folosesc lingurita care vine cu sticluta, sa-i dau cu pipeta de la tylenol ca e mai sigur, sa nu ma pacalesc la gramaj. Si dupa ce ii dau trei zile cu pipeta ma uit eu mai atent si vad ca pe masuratorile pipetei e trecut 0,3mg in loc de 3mg cat credeam eu ca este. Am verificat din nou, am pus in lingurita cantitatea de antibiotic pe care i-o administram eu Mayei cu pipeta si si abia s-a umlut cu doua picaturi....
Asa ca m-am chinuit degeaba pana acum sa ma trezesc la ore fixe sa-i dau fetei tratamentul ca a fost fix apa de ploaie!
Ioana - la patru luni Maya avea 6.650g iar acum la sapte are 7.200g. Normal ar fi fost sa ia aprox 500g pe luna ceea ce nu s-a intamplat. Ma uit la pozele de atunci si mi se pare asa de grasa..... adevarul este ca s-a si lungit mult si asta face sa mi se para si mai slaba!
Androix, multam mult pentru promptitudine si amabilitate, am primit carticica!
Tot vorbirati de clatite, ciocolati si alte bunatati si acum imi ploua in gura dupa ceva dulce! Cred ca fac o plimbare pana la Piticot ca au niste miniamandine cremoase si siropoase de te lingi pe degete!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

loreen spune:
Am o tona de neuroni lichefiati in cap...am scris o carla si apas cu nonsalanta pe escape si ...s-a dus tot ce-am scris...
Vroiam sa va spun ca sunt pachet de draci ca mi-acam bagat seful sula-n coaste sa ma intorc la munca...si mie nu-mi convine...nu munca ci chestia aia in coaste...
Simona bine ai venit...ia-ti avant si hai spune-ne mai multe despre voi...
Newmami bine ai revenit...lipsea unda de optimism care-o probagi...sa vii la noi la Cta sa-ti aratam frumusete de oras si cum se fac fetele,ca io am doua...
Androix sa zici mersi ca ai una bucata Filip cuminte foc...am avut si eu viata cu Bianca si ma rugam ca Delia sa fie macar pe jumate ca ea...ete sanchi...vezi sa nu...
Cu ciocolata sunt prea nesimtita ca ma controlez...de dimineata m-am spalat pe dinti cu niste prajituri ramase prin frigider,apoi ca sa-mi clatesc matele mai gab vreo jumade kil de slanina afumata evident cu ceapa,ca apoi sa mai inghit o ciocolata Heidi cu cozonac ca doar ce-o fi...sunt saraca chioara da ciocolata tot imi iau...
Ce prajituri ati mancat azi la cofetarie?
Andreeaatan sa scapati si fara urmari...m-ai linistit cu gazele desi mi se bulbuca pupilele la contoarul de gaz...am centrala cica buna si o tona de calorifere in casa,cica aclculatae pe suprafata...eu zic ca si-au batut joc de barbate-miu...
Florentina sa va gaseasca Craciunul sanatoase...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

monu spune:
loreen, imi pare rau sa aud de chestia cu sefu'. dar stai calma ca toti fac la fel. si al meu a facut o faza asemanatoare, m-am umplut de draci dar sotul a spus ca ar fi bine sa ma umplu de piele de crocodil, adica groasa si sa stau acasa atat cat e nevoie. nu are ce sa iti faca. ce .. sa iti ia boii de la bicicleta? las' ca ii trece!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

corni spune:
Loreen, nu am avut nici o reactie la vaccin,URAAAA,tare am avut emotii.Ma bucur ca nici voi nu ati avut, in schimb v-ati pricopsit cu raceala, sa treaca repede si usor va urez.
Abia acum am recuperat cu cititul si am vazut ca ma intrebai de nr. de telefon al doctorite, iti trimit PM. Imi pare rau ca nu am fost promta dar m-am apucat si eu de curatenie si merge ca melcul pentru ca trebuie sa fac pauze de hranit , schimbat bebelina si imi ia din elan. Si saracutza a stat singurica toate ziua, imi era mila de ea dar nu am incotro. Bine ca este cuminte si nu ma cearta deloc.Ii mai schimbam locul din cand in cand , din patut in carut si invers ca sa nu se plictiseasca si am pus carutul in fata oglinzii care este pe usa dormitorului si s-a privit si a vorbit cu ea non stop.Este o scumpa.
Am introdus si noi carnitza de vita si a acceptat-o fara comentarii,primele 2 linguritze mai timid dar a continuat frumos. Poate am avut noroc ca suntem inca pe Peritol si de la asta are pofta de mancare.Pe picioruse s-au mai uscat bubitzele dar pe obrajori nici o modificare. Am uitat sa va spun ca doctorita mi-a recomandat sa-i fac baita in infuzie de galbenele dar inca nu am reusit.
Urez bafta multa bebelusilor care urmeaza sa fie vaccinati.

ioanailincam spune:
Hai sa dau si ultimul raport pe seara asta!
STiti vorba aia: din ce dormi, din aia ai mai dormi? Ei, se aplica perfect la Ana. Dupa ce ca a dormit azi ca porcu-n paie pana la 18.30, la ora 20 murea de somn si a adormit imediat ce a supt. Iar masa de seara a aratat cam asa: suc de morcovel + mar (bleah, naspa rau cu biberonul, dar mult mai bun cu canita cu cioc), peste un sfert de ora cerealele, iar dupa baita 10 minute de supt la tzitzi. Sper ca nu i-a picat prea greu melanjul. SI ca sa fie totul perfect a invatat sa doarma
asa. Imi venea sa o mananc, nu alta, cand am vazut-o.
Parca v-am spus ce am facut eu ieri. Doar nu era sa se prapadeasca bunatate de suculet, daca Anei nu-i place sa bea cu bibe!
Vai, Loreen, mie-mi spui de sula? Ca sefa ii da in continuare cu ideea ei ca ne pune la dispozitie un spatiu sa tinem copiii acolo (eu si colega mea) numai sa venim mai repede la munca.
Noapte buna ca vreau sa mai citesc topicul ala cu cadouri aiurea
Pozele Anei

andreeaatan spune:
Care e topicul ala cu cadouri naspa?
Mey, va mutara-ti cu toatele acolo?!?!
Ca voi aveti, unele, piele de crocodil, e f. bine, in relatiile cu sefii trebuie astfel de piele, dar sa vedeti e piele de broasca testoasa am eu pe maini de la Bref Power ca asa am frecat baia ca mi s-a dus si un strat de piele jos.
Loreen-si centrala noastra este mare si desteapta si scumpa. Ca aveti multe calorifere in casa, e si bine si rau. Bine -caldura este imprastiata uniform, confort marit, perfomanta pentru centrala, posibila economie la gaz. E rau pentru ca au costat mult caloriferele, nu-i asa? Ia sa mai tac eu din gura, ca noi, presarii stim din toate cate un pic si nimic din toate.
Noapte buna.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici