The best of aug-sept-oct 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor, eu cand citesc ce patesc copilasii ma imbolnavesc.. eu sunt mai prapastioasa din fire si de exemplu nu-mi las maimutica singura pe hol+bucatarie ca asa aluneca pe grsie... si ea si orice eventual covoras, dar tot avem cateva cazaturi bune la activ... Azi pe strada era un bebe care-a cazut drept cu fata-n jos pe asfalt si m-a durut inima vreo 15 min. De evitat stiu ca nu pot evita caderile libere, dar cum sa invat maimutica sa puna mainile in fata cuymva, nu stiu, sa cada mai "non-distructiv"? Sau sunt eu paranoica? Spuneti-mi ca sunt, ca altfel o sa stau cu ea si-n fata blocului sa n-o rapeasca cine stie ce obsedat cand va creste
Pupici!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

La multi ani Mihaela ! sa fii sanatoasa si fericita si sper sa apara repede cadoul mult asteptat
Sanatate multa si multi la puiutzii bolnaviori
Noi suntem bine,nu am racit deocamdata si nici nu ne dorim.eu i-am dat oscillococcinum, o doza pe saptamana,profilactic.
Mai plange noaptea pentru ca ne chinuie inca un dinte si o maselutza, parca si caninii ar da ceva semne.Of!

Irina & Viviana (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut! la oara asta tarzie...o sa ziceti ca-s nebuna de bantui pe net

Da, am scris mai pe seara un mesaj in care laudam puiul frumos - Vlad si cu masina lui super frumoasa si acu vad ca mesajul meu nu a ajuns...probabil mi-a crapat netul!
Acum sunt bucuroasa ca am asteptat atata sa vad daca cumnata mea a ajuns cu bine in America cu fetitza de 2 anisori singurele cu muuulte bagaje.

Dar nu pot sa ma rabd sa nu va povestesc despre copilul pe care cu cateva ceasuri in urma ziceam ca e CUMINTE...ei bine aiz ne-a terminat pe amandoi(eu cu tati) a urlat ca nebunu dupa tot felul de porcarii de la telefonul fix pt care a urlat mai bine de 2 ceasuri, nu am reusit nicicum sa-l convingem ca nu-i pt el, la deschisu frigiderului si scos de acolo te miri ce...la faptul ca a fost musai musai sa facem baie cu o lanterna pe care numai eu stiu cum i-am luat-o inainte sa o vare in apa... toate becurile din casa TREBUIE MUSAI sa arda!Nu face exceptie nici becul de la hota, nici beculetele de la calculator, lanterne vreo 2 in dotare...si vai de noi daca ne trece prin cap sa stingem ceva...suntem ca la biserica, toata casa cu luminile aprinse...platim la curent de ne sar ochii.....sa zicem ca toate astea se datoreaza nervilor ca ii facem injectii...ne loveste, ceea ce el nu facea pana acum, ba mai mult, imi trage maneca de la bluza in sus si ma pisca cat poate el de tare...ma strange de piele de mai sa mi se invinetzeasca...si toate astea uitanduse fix in ochii mei...
herra, si Stefan scranceste din dinti, oare li se pot strica?

Noapte buna si sa auzim numai de bine!
Ma bucur nespus cand vad ca au mai revenit din mamici!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

suntem si noi in clubul copiilor cu multe bube- si am mai pomenit eu ca a mea are capul mare si da mai intai cu capul cand cade. intr-un fel ma bucur ca nu suntem unici in situatia asta. Pentru ca e ceva normal, toti copii trec prin perioada de cucuie si asta inseamna ca nu va ramane cu probleme neurologice dupa...ba cateodata ii mai da si alex cu o perna in cap- ca de multa minte are si el. ca sa se invete ca e ok sa dai cu capul de toate cele sau sa-ti dai cu toate cele in cap...uuuuf.

azi i-am cerut sa-mi aduca streau de la picioarele premergatorului, si mi-a aratat cu mana unde si eu i-am confirmat, si mi-a adus-o. ce multe inteleg. si-mi umbla pe la gunoi si da din cap-"nu, nu".

andora
--totul e sa nu o urmaresti la balul de absolvire...
eu zic ca e normala reactia ta, dar se zice ca e mai bine sa nu o manifesti, si pe mine ma doare inima cand cade si da cu capul de ceva- dar n-am cei face.Sotul meu nu face"au" ca mine si e o reactie mai potrivita-altfel devine si ea prea sperioasa, sti genul de copil care nu sare garduri, nu se urca pe tobogan si...

ana-e si un pic de santaj aici-se rasfata mai mult ca stie ca nu ii veti spune nu acum. e totusi bine sa nu tineti luminile aprinse in toata casa doar ca asa vrea copilul ca o sa ajunga sa va manipuleze cum vrea. Eu cred ca cel mai greu e sa impui reguli cand sunt bolnavi-eu una nu prea reusesc.Ma stradui da cand ii vad asa nmi se inmoaie inima.
eu ma bucur ca se simte mai bine si ca cele 17 grade sa nu aiba consecinte. nesimtite asistenta aceea-dar n-ai ce-i face...

herra-mare sofer vlad al tau..ne place semnatura. a da si Lia scrasneste din cei 4 dinti ai ei-ca si multi are.

anne- sper ca e mai bine puiul tau.

aissa-bine ai re-venit.ai incercat sa o pui pe olita cand se screme? ca eu asa am avut succes cu Lia cand a fost constipata-daca deja face la olita imi cer scuze, ca eu sunt asa pe dinafara in ultimul timp

uite ca a si mers la timp. bravo alexandra.
pufy-felicitari alesio. baiat mare

ionela-bine ca nu a fost mai rau. piratul.

mina-10 stelute vizigotului.

ok inchei acum ca m-am intins ca o pomana tiganeasca.
si se maraie fata mea-si eu care credeam ca doarme...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Neata!
Hop pe net nebuna de mine cum ma trezesc... azi e bine c-am facut si putina curatenie n-am deschis PCul asa "din prima" Asta e cu dependenta....
Mai eu m-am hotarat de azi sa devin alt om. O las pe maimutica singura, ce, toti copiii au fost dadaciti si urmariti prin toata casa cum fac eu cu ea? Nu, clar. Si nu s-a-ntamplat nimic... Facem dimineata o cruciulita maaare si il lasam pe ingeras sa aiba grijulica de bebe... Am uitat sa va zic cum se inchina Gogo, pune degetul aratator la frunte si apoi executa miscari libere de rotatiein jurul capului , apoi ii da sa pape ceva imaginar lui Doamne-Doamne din calendarul de perete si cu asta incheiem procedura
Revenind la dilema mea... Anamari, hihi, sa stii ca eu tocmai asta incerc, cand cade sa nu sar s-o sperii. Era odata pe strada un copil de vreo 3 ani care a cazut, i se julise fruntea saracul pana la sange. Maica-sa s-a oprit, i-a zis "haide, opa sus, nu-i nimic" si dupa ce s-a smiorcait 2 secunde copilul si-a continuat drumul. Asta mi-a ramas in minte si mi-am promis ca si eu ma voi abtine de la exteriorizarea oricaror spaime cand voi avea copilul meu. Si asa incerc sa fac. Chiar o cert pe mama care hop sa ia odorul in brate cum pica... Mai merge faza cu "na-na" pe jos unde cade (dar acum da "na-na" usii de la sufragerie de cate ori trece pe acolo...)
Aoleu, hai ca si eu m-am intins ca de obicei
Pup Stefanutu' care face boacane si pe Liuta-capoasa si pe Viviana Irinei si pe voi toate si va doresc o zi si-o saptamana super!

PS: Anamari, hihihi, la balul de absolvire o va urmari taica-sau sigur
PPS: Ce ziceti fetelor, ne angajam sa pastram legatura aici pana cand vor ajunge adolescenti bebeii nostri?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Herra, foarte frumoasa semnatura ta , mi-am schimbat-o si eu acum ca altfel se supara Mosu' pe mine

SARBATORIFERICITE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Zic si eu cu intarziere La Multi Ani! Mihaela. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori. Ma bucur mult ca Nathalie si Stefan sunt mai bine.

Aissa, bine ai revenit. Poti sa ii faci alt vaccin dupa 1 luna. Se gasesc separat si pentru rubeola si pentru oreion. Si eu i-am facut acum doar pentru rujeola pentru ca nu puteam sa-i fac trivaccinul (a facut rubeola la 8 luni). Acum ma chinui sa gasesc vaccinul de oreion prin farmacii pentru ca nu prea se gaseste.

Felicitari lui Ale pentru mersul singurica

Herra, hehe ce scumpic de cavaler ai

Herra, Andora, frumoase semnaturi aveti.

Pufymic, si felicitari pentru micutul intelegator.

Ramona, bine ca nu a patit nimic Lori de la cazatura aia.

Andora, hehe bine ca a fost tati pe faza si a pins micuta. Si eu sunt tare panicoasa atunci cand cade. Si bebelina mea a cazut de 2 ori din pat: o data cand dormea cu mama mea si o data cand dormea cu soacra-mea....asta ca sa fie echitabil. Nu a patit nimic dar eu tare m-am speriat.

Anamari, ce face Liam? E mancacios, plangacios?

Ionella3003, aoleu trebuie sa avem mare grija cu micutii astia ca asa ne caftesc cand nu ne gandim. Sper sa-ti treaca repede ochiul si sa nu se mai intample.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna dimineata!

andora, stai linistita ca si pe mine ma apuca paranoia de multe ori!... insa imi impun sa ma stapanesc si sa nu reactionez prea urat de cate ori se loveste!... asta nu inseamna ca-mi iese mereu! pupici dulci nurorii! Si inca ceva: de care vigantoletten ii dai, banuiesc ca de 500, nu?

herra, e superb vladutul tau, ca si pufuletul de alesio, mi-s asa de dragi copilasii blonzi, am o slabiciune la ei!

fetelor, ati reusit sa va impartasiti? Eu nu am mai ajuns de mult timp si cam ma bate gandul sa ma duc... faptul de a fi mamica vad ca ma aduce la ganduri mai crestinesti...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ellen, mersi mult pentru info despre vaccin. Nu stiam ca sunt si separat, acum ca stiu o sa intreb de ele.
Anamari, nu face la oala si chiar daca facea nu aveai de ce sa te scuzi. Am incercat, o apucase odata cand eram la masa, in scaun si m-am gandit ca pozitia aia nu e comoda asa ca am luat-o, am pus-o pe oala si a stat acolo pana s-a plictisit. Practic am intrerupt-o din "treaba" si a facut dupa vreo 2 ore. O sa incerc ceai de musetel, parca Mina mi-a spus de el ieri.
Ana, Stefan al tau speculeaza momentul, stie ca ii veti face pe plac. Au perioade si ei, si a mea se rasfata ce n-ai vazut si simt cand le merge si cand nu.
Cat despre lovituri noi trebuie sa "batem" masa/usa/covorul, ce a lovit-o pe ea si asa se opreste din plans. Si eu incerc sa nu reactionez in nici un fel cand cade, daca ma precipit eu plange mai tare.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Daaniver, Andora si Dodo isi da palme, ma enerveaza la culme, nu stiu cum a capatat obiceiul asta.Se plesneste peste cap, peste burtica, peste picioare.
Nu mai vorbesc de cat ma pocneste pe mine.
Mi-e si rusine, cred ca zice lumea ca tot timpul ne batem prin casa de a invatat copilul!

Fata mea o maimuta si jumatate, imita tot ce vede.
Ultima preocupare e sa machieze papusile - ma vede pe mine dimneata si hop si ea cu fardurile.
Culmea e ca stie care pentru ce e - ia rimelul si-l baga in ochii lui bebe (jucaria favorita), dupa aia il da cu strugurel la gura. Din fericire nu poate inca sa deschida cutiutele cu farduri.
Ieri insa a gasit nu stiu cum un ruj si a masgalit toata canapeau cu el.

Tot ieri a curatat WC-ul cu peria si a luat matura si a inceput sa mature.

Ta-su a invatat-o, spre disperarea mea sa o suie pe geam si acum cere toata ziua acolo "ham , ham" - ca vede niste catei mici de la geam.
Si zice intr-una prin casa "ham, ham" si dupa aia 'ars" (mars).

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput