The best of aug-sept-oct 2004 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna mamici!
Ma bucur sa aud ca nu va plictisesc si incerc sa nici n-o fac
Pufy, mai-mai stiam eu ca Alesio e baiat destept... hihihi, chiar ma miram ca la varsta asta inteleg tot ce le zici de uneori iti sta mintea-n loc
Danyce distractie super va doresc! Ma bucur ca DC v-a dat prilejul sa va vedeti si sunt sigura ca veti strange prieteniile si mai mult !
Daniver, uff pupici lui Danny... si eu care ma temeam doar de furculite...
Mina mai da' ce vizigot de coma ai, cum i-a facut el figura cu jucariile fetei
A, multumesc tuturor pt rasp cu fontanela
OOps nu mai pot citi acum, sper sa revin, va pup papa!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by aissa
Ok, si acum despre noi, sa nu ziceti ca am intrat doar sa aprind iar discutii.

bine (ca) ati revenit!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE, CALDURA IN SUFLETE, LUMINA IN CASE, BUCURIE!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAELA!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Azi Vlad nu a facut kk deloc; n-ar fi prima oara cand incearca sa-mi slabeasca vigilenta, sa mai trec cu vederea regimul, ca apoi sa tranteasca tot un kk balega...

nu stiu daca v-am mai spus, dar la chimism de scaun i-a iesit candida...

PS: va place semnatura mea "de sezon"?

Mergi la inceput

si pentru ca nu l-ati mai vazut demult pe kk-ciosul sef, sa va arat ce a primit si el de Mos Neculai (o masinuta care canta, claxoneaza, in portbagaj are gaurele prin care sa introduca forme) si cum nu mai incape in carut:

http://community.webshots.com/album/271484256czZwsu

sa-mi spuneti daca se vad pozele!
si daca va plac !

si ca noutate de ultima ora, azi a inceput sa scrashneasca din dinti!
daca tot are 4 acum, doi sus si doi jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Doamne, Herra, ce mare si frumos a crescut Vladutu' tau! Eu nu-l vazusem de mult, dar arata ca un super cuceritor.. o sa fie coada la usa ta cu o asemenea masina Sanatate multa!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Herra chiar ca o sa ai coada la usa cu asa baiat! Si multam de (re)primire.

Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Herra tare frumos s-a facut Vlad! Si masina e "aspirator" de fetite!Foarte frumoasa!
Si e mortal cum sta de cracanat in carut!Acum merg sa va modific si voua nr. de dintzoci.
Si imi place tare mult semnatura ta in ton cu sezonul...!Sa fie asa cum urezi la toata lumea!

Vali ma bucur sa mai aud vesti de la voi!Ma bucur ca sunteti sanatosi cu totii! Cum de te intorci la servici?Te-au solicitat "bosii"?

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Ce imi place......asa este frumos....nu ca in zilele alea in care nu mai posta nimeni.Asa era forumul cand am postat eu prima oara.

Fetelor care inca nu a-ti postat....chiar ,chiar nu vreti????
Loreema,Aissa,vali si inca cateva au scris....haide-ti si restul si da-ti un semn de viata.Va asteptam!!

Anne da -ne un semn.

Ana -miti voi cum mai sunte-ti.....?Sper ca bine.

V a up dulce pe toate ca ma cheamabubu al meu mik si frumos...ii este fomica si trebuie sa ma conformez!

Mina ...cer bine imi pare ca si vizigotu deseneaza scaunele....daniel deseneaza patutul(doarme cu noi in pat...deci nu mai are nevoie de el!!!) SI absolut tot ce prinde la mana(acte,lenjeria de pat,jucarii,mainile si partile componente ale corpului sau.....si binenteles pe bunica!!!Si fereasca Dumnezeu sa nu stea ...se da cu fundu de pamant si urla o ora .De fapt nu urla...isi spune parerea.

Va las......pa pa pa.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna seara, fetelor!
ma bucur sa vad ca ne-a crescut nr. din nou...

La multi ani fericit si lipsiti de griji, Mihaela!

Hai sa va povestim ce-am patimit noi zilele astea... Lasand la o parte faptul ca se catara peste tot, ca se incalta cu pantofii lui tati (nr,46) si apoi, bineinteles, cade, ca a dat cu fruntea de coltul mesei de-i zicea lumea "Doroftei", ca a cazut din pat in cap in patut si ca a invatat sa deschida usa de la intrare si, daca te pune pacatul sa uiti s-o incui poti fi sigur c-a evadat, ieri dimineata m-a faultat cu-n colt de revista in ochi de-am ajuns la urgenta la oftalmologie... si uite asa am fost 2 zile "mama pirat" ca am dat pansamentul jos ca n-am mai rezistat...

Ana si la toate fetele care aveti bebeii bolnaviori, multa sanatate, multa putere si multa rabdare...

cum va descurcati pe frigul asta, cam cat ii tineti afara?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput