Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cami 10 zile iubita.

Olteancovad ca iarasi trasei o petrecere in pijama

Rodi luna asta le dau adresa ta rusilor mei, poate ma ocolesc pe mine.

Nu pot sa cred ce repede scrieti. Va pup pe toate si sper sa aveti o zi super.

Gata ca am sedinta. Vorbim mai tarziu. Pupici

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetele,
Va doresc un week-end placut si linistit.
Pentru cele care sunt in perioada fertila le doresc sa se faca cat mai multi foliculi si endometru beton si spor la prestrat.
Pentru cele care sunt in asteptare , va tin pumnii si poate ne aduce Mosul cele 2 liniute.
Pentru cele care au luat-o de la capat, le spun sa nu-si piarda speranta si rabdarea pt ca minunea va veni si ea.
La mine e a doua noapte cand ma trezesc in jur de 3 si nu mai pot dormi, nu stiu ce naiba mai e si asta, cred ca am inceput sa sufar de insomnie. Adorm inapoi pe la 6 si dupa 1 ora si jumate ma tresc ca batuta.
Va pupacesc pe toate.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Cristinna si eu la fel. Sunt atat de obosita ca pe partea pe care adorm pe aia ma trezesc, amortzita, iti dai seama.

Mda... se vede ca sunt obosita.. tu vorbesti de insomnii si eu de somn:)
pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Cami30 esti figura.Oricum tu suferi de oboseala cronica, eu de insomnie combinata cu oboseala cronica, deci suntem amandoua cam in aceeasi nebuloasa. O fi ceva in aer sau poate doar creierasele noastre se cer in concediu

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CAMI ieri a fost ziua 13.
Folicul de ovulatie pe partea stanga de 22 mm, endometru liniar hiperecogen si miometru omogen. Ti-as fi foare recunoscatoare daca m-ai "lumina" si pe mine. Multumesc

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, sunt INSEMINATA!
Eco trans z12 rezultate:
- fibrom de 14mm intramural, perete anterior
- endometru 6.5 mm trilaminat – f bine??
- OS - 2 foliculi, unul de 21mm si unul de 19mm...
Inseminare
Reultat spermograma : scor cervical 12 ; 0.5 ml A+B = 32 mil / ml – usoara astenospermie, ok pt inseminare.

Ce imi puteti spune de rez de la spermograma? Ce facem sa fie mai bun?? Moisa m-a sfatuit sa ma duc si maine la inseminare, ca am 2 foliculi...si sa-i prinda pe amandoi :) nu stiu, o sa vad...

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ingerash, endometru trilaminar e ok, dar 6,5 mi se pare micut; eu stiu ca trebuie sa fie peste 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lachi, de acord cu tine, asa stiam si eu, dar Moisa mi-a zis ca-i f bine...
Ieri la eco la celalalt dr era de 9mm, asa ca adevarul este ... care?

Asta este, ce-o fi o fi!

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

INGERAS dragalas, sa fie cu noroc inseminarea asta. Poate ca endometrul este un picut mai mic, dar daca vrea Dumnezeu totul este posibil. Acuma daca vrei si maine sa te inseminezi este alegerea ta. Eu oricum iti tin pumnii. Nu ne ramane decat sa ne rugam si sa speram.
CAMI eu stiam de prestat o data la 2 zile, acuma om trai si om vedea.
CRISTINNA si CAMI, sa nu va spun cat sunt eu de obosita. Dupa ce ieri dimineata nu am auzit cele 3 ceasuri puse sa sune, in dimineata asta le-am auzit, m-am trezit si am facut cafeaua, mi-am dat sotul jos din pat sa plece la munca si eu m-am mai bagat la caldurica pentru 1 ora. Nu am auzit insa ceasul si m-am trezit in jur de ora 9 cand deja trebuia sa fiu la munca. Noroc ca seful este azi plecat, ca altfel o incurcam. De abia astept sarbatorile sa pot dormi. Nu vreau musafiri si mese intinse, vreau numai un pic de liniste ca sa imi pot reveni.
LIANA lasa ca daca tot ai aflat ca esti la ovulatie poate ca de Craciun chiar vei avea testul pozitiv.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ingerasa..si io zic tot ca lachi..endo cam micutz ..da cum stii "mare e gradina domnului"..
io zic sa faci cum iti dicteaza tie inimioara..si io am facut luna trecuta 2 una dupa alta..si la a doua nu am vrut sa ma mai duc ..da nu am rezistat tentatie..imi era teama sa nu ma caiesc mai tarziu...
asa ca faci cum crezi tu ..io iti tin pumniii indiferent de ce vei alege...
lachi
caty.. cristina..cami30
simonoooooooooo
madanooo cand am si io ocazia nu o ratez..da nu prea avusai cu cine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput