ragusheala cumplita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Am avut asa ceva acum vreo 3 saptamani si nu puteam articula nici un cuvant. Am luat antibiotice timp de 5 zile (zinat parca mi-a dar dr) si m-am dat cu neo-golaseptine spray in fiecare zi. Abia dupa o saptamana am putut vorbi normal.

Acum sunt aproapte la fel, insa maine am programare la ORL-ist, pentru teste vocale (simt ca imi pierd vocea daca vorbesc mai mult) si teste de alergologie. Poate fi o alergie.

Va zic mai multe maine cand vin de la doctor.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

am auzit ca nu se mai fabrica oropivalone.E adevarat?Are inlocuitor?La noi in farmacii nu se mai gaseste.

Pentru raguseala:asa cum au scris Tantum verde si Bioparox(4*4pufuri/zi- in gat) si ceai din radacina de lemn dulce si nalba.

eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mali spune:

Vitamina A fiole si i-a cu mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira781 spune:

Incearca voseptol si ceai de muguri de pin indulcit cu miere. La mine a functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Homeovox si Biopraox sunt cele mai bune ptr mine...ar mai fi si Oropivalone dar se gaseste mai greu, cel putin eu am intrebat la multe farmacii pana am gasit. Tantum verde mai rau mi-a facut, mi-a uscat gatul si am inceput sa tusesc ca un magar, nici acum n-am scapat complet

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

In cazul meu, repaosul vocal a ajutat cel mai mult la revenirea vocii. Am mai luat propolis cu vitamina C, dar nu sunt sigura daca a fost de un folos real.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Si pe mine tot vreo 3-4 zile ma tinut.Nu-mi iesea nici un sunet pe gura.
Au facut fetele ce au vrut din mine...Se prinsesera ca nu pot sa le zic nimic.Am crezut ca explodez
Mi-a trecut cu Homeovox si Biopraox
Sanatate

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Homeovox si pastile cu propolis in cazul meu. Si intr-adevar repaus vocal.

Trebuie sa ai rabdare ca oricum asta nu trece repede.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si eu am patita-o acum o luna si ceva... a fost o laringita. Mi-a revenit vocea numai dupa ce am luat 2 zile antibiotice. Trebuie si putin repaus vocal.

Sanatate multa!

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

am trecut si eu prin asa ceva..REPAOS VOCAAAL in primul rand,orl-ist.in plus am descoperit GO SEPT -dupa muulte incercari de pastilutze de supt cu efect de cateva minute, gudt dubios si pretz piperat. este pe baza de propolis si uleiuri volatile, gust placut, si efectul decongestionant ceva mai persistent+antiseptic.costa f putin. succes.sanatate

Mergi la inceput