ragusheala cumplita
de 4 zile nu mai sunt in stare sa vorbesc. Daca zic ceva nu ma intelege nimeni, sunt cumplit de ragusita, de ieri mai si tusesc, dar rar, nasul nu imi curge<inca> dar e GROAZNICa mormaiala asta care se aude cand incerc sa zic ceva.
Am inceput sa iau Homeovox dar mai nici un efect, CE sa fac?
Raspunsuri
diaan spune:
Nu stiu ce sa iti zic ...
Tatal meu acum vreo doua luni a ramas fara voce(adica vorbeste de zici ca i ragusit)
Doctorii au zis ca i a paralizat o coarda vocala...cica ar trebui sa isi revina da eu nu prea cred...
E
u zic sa mergi la doctor
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by diaan
Nu stiu ce sa iti zic ...
Tatal meu acum vreo doua luni a ramas fara voce(adica vorbeste de zici ca i ragusit)
Doctorii au zis ca i a paralizat o coarda vocala...cica ar trebui sa isi revina da eu nu prea cred...
Eu zic sa mergi la doctor
DOamne! sper ca nu o sa patzesc si eu asta!
daca nu si nu ma duc la medic.
merci
ana_maria222 spune:
si sora mea a patit acelasi lucru. s-a dus azi la dr si i-a dat tantum verde. ea ia antibiotice de 10 zile deja si tot nu i-a trecut.
Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....
http://community.webshots.com/user/ana_maria222 poze noi....
nora2005 spune:
E un medicament homeopat, intreaba la Sensiblu, nu-mi amintesc acum cum se numeste...si Tantum verde...
Mai bea si ceai de ...ceapa ! Ou cu lapte fierbinte...![]()
Nora
miria_cristina spune:
Raguseala are diferite cauze. Cel mai bine e sa te vada un ORL-ist si sa-ti dea un tratament tintit. Poate nu este decat o forma de raceala care ti-a afectat corzile vocale. In cazul asta, ar trebui sa faci repaus vocal, sa bei multe lichide calde (nu reci sau fierbintzi), sa iei Vit.A drajeuri, vit. B1, B6.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
miti2004 spune:
si eu am fost racita 1 luna din care ragusita vreo 2 saptamani, adica vreo 5 zile nu am vorbit deloc....
cu ceai cu lamaie...si rabdare...
nematics spune:
du-te la ORL-ist! Eu am avut ceva similar si ORL-istul mi-a recomandat exact ce-a zis miria_cristina; plus un spray oral f. eficient (am uitat denumirea din pacate)
" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "
miria_cristina spune:
Spray-ul de care vorbeai cred ca este Bioparox. Si intr-adevar este si el eficient pentru ca are in compozitie un antibiotic cu efect local.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
nematics spune:
Miria, thks! Bine ca mi-ai reaminbtit cum se cheama sprayul - sper sa nu mai am nevoie. Am mai luat si niste pastile de supt - oropivalone.
" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "
felicia74 spune:
In aceeasi situatie sunt si eu si ma ingrozesc de ce citesc - oameni care nu au putut vorbi 4 zile?
Eu sunt asa de 2 zile si simt ca innebunesc