ragusheala cumplita

ragusheala cumplita | Autor: danna2002

Link direct la acest mesaj

de 4 zile nu mai sunt in stare sa vorbesc. Daca zic ceva nu ma intelege nimeni, sunt cumplit de ragusita, de ieri mai si tusesc, dar rar, nasul nu imi curge<inca> dar e GROAZNICa mormaiala asta care se aude cand incerc sa zic ceva.

Am inceput sa iau Homeovox dar mai nici un efect, CE sa fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

Nu stiu ce sa iti zic ...
Tatal meu acum vreo doua luni a ramas fara voce(adica vorbeste de zici ca i ragusit)
Doctorii au zis ca i a paralizat o coarda vocala...cica ar trebui sa isi revina da eu nu prea cred...
Eu zic sa mergi la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by diaan

Nu stiu ce sa iti zic ...
Tatal meu acum vreo doua luni a ramas fara voce(adica vorbeste de zici ca i ragusit)
Doctorii au zis ca i a paralizat o coarda vocala...cica ar trebui sa isi revina da eu nu prea cred...
Eu zic sa mergi la doctor

DOamne! sper ca nu o sa patzesc si eu asta!
daca nu si nu ma duc la medic.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si sora mea a patit acelasi lucru. s-a dus azi la dr si i-a dat tantum verde. ea ia antibiotice de 10 zile deja si tot nu i-a trecut.

Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....

http://community.webshots.com/user/ana_maria222
poze noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

E un medicament homeopat, intreaba la Sensiblu, nu-mi amintesc acum cum se numeste...si Tantum verde...

Mai bea si ceai de ...ceapa ! Ou cu lapte fierbinte...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Raguseala are diferite cauze. Cel mai bine e sa te vada un ORL-ist si sa-ti dea un tratament tintit. Poate nu este decat o forma de raceala care ti-a afectat corzile vocale. In cazul asta, ar trebui sa faci repaus vocal, sa bei multe lichide calde (nu reci sau fierbintzi), sa iei Vit.A drajeuri, vit. B1, B6.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

si eu am fost racita 1 luna din care ragusita vreo 2 saptamani, adica vreo 5 zile nu am vorbit deloc....
cu ceai cu lamaie...si rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

du-te la ORL-ist! Eu am avut ceva similar si ORL-istul mi-a recomandat exact ce-a zis miria_cristina; plus un spray oral f. eficient (am uitat denumirea din pacate)

" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Spray-ul de care vorbeai cred ca este Bioparox. Si intr-adevar este si el eficient pentru ca are in compozitie un antibiotic cu efect local.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Miria, thks! Bine ca mi-ai reaminbtit cum se cheama sprayul - sper sa nu mai am nevoie. Am mai luat si niste pastile de supt - oropivalone.

" Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copliarie, III "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

In aceeasi situatie sunt si eu si ma ingrozesc de ce citesc - oameni care nu au putut vorbi 4 zile? Eu sunt asa de 2 zile si simt ca innebunesc

Mergi la inceput