Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut !
luca stefan s-a nascut la ora 8.40 dimineata; ca vad ca ne lipsese ora; nu stiu singura sa modific, scuze.
hai ca naste si anda, in sfarsit ... sa vedeti dupa aia, ca asta cu temerile de nastere nu a fost nimic ...
ina, nu te mai stresa degeaba. asta e, bine ca ai aflat si poti sa o hranesti mai bine; nu cred ca are de-a face cu mama denaturata absolut deloc chestia asta.
lordra, cu mucisorii avem si noi probleme; nu stiu de la ce se fac, ca si noi stam cu cratita de apa pe calorifer, si mai am si boala cu aerisitul. ii pun ser fiziologic, ii trage tat-su cu pompita, mai var si cate un betisor de urechi inmuiat daca se vede inamicul la suprafata si il trag afara ... eh, aventuri ... si tot fornaie de mama focului.
noki - voi iesiti des afara, mai ? mie mi-e cam teama sa-l mai scot pe luca, fiindca e epidemia asta de pojar, si chiar mi-e teama sa nu ia ceva din aer. l-as duce sa-l cantaresc si eu, dar parca nu vreau sa ies, mai ales la dr, iar daca vine acasa, nu cred sa se care si cu cantarul dupa ea ... insa sunt mai linistita cu greutatea - lapte am de nu stiu ce sa fac cu el, inec copilul asa de mult e, iar la pompa nu prea iese; curge de capul lui cand are chef in schimb. luca a facut pulpite babane si deja la 2 saptamani am inceput sa punem de-O parte hainute, ca nu ne mai incap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 sau cine stie ce inseamna daca ii miroase kk mai urat? La noi de vreo 3 zile kk nu mai miroase a mere acre ci a ceva nasol. Face kk la fecare supt si pipi di belsug. Kk nu mai e verzui si si-a schimbat mirosul. Sa ma ingrijorez? Sa sun doctorul? In rest el e linistit, mananca si doarme si plange f. putin. Acum de ex. se smiorcaie un pic.

Raspundeti-mi pls ca m-ati pus pe jar!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Si la mine bb Stefan Cristian s-a nascut la 16.10. Nici eu nu stiu sa umblu sa modific.Merci anticipat!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alexandrina ai dreptate. Iti multumim ca esti atat de des mami noiembrie si atat de pe faza!

Dordia sincera sa fiu si lui Nati acum cateva zile i-a mirosit mai urat kk, dar eu nu m-am stresat prea tare si n-am sunat dr. Acum si-a revenit la mirosul normal. Dar nu pot sa te sfatuiesc si pe tine la fel, nu-mi asum raspunderea. Eu sunt mai iresponsabila si mai nestresata fiind la al doilea si mi-am zis ca o fi de la ceva ce am mancat eu. Plus ca daca o sunam pe drita trebuia sa-i marturisesc ca nu m-am tinut de regimul ei super-draconic. Asa ca tu mai bine suna-l.

Dienuta eu ca iresponsabila ce-s, merg cu Natalia in fiecare zi sa o luam pe Silvia de la gradi. Zicea o doctorita la teleu ca bebeii alaptati primesc anticorpi de rujeola de la noi. Asa o fi? Voua v-a confirmat vreun dr? Siminaf ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi nici eu nu m-am stresat dar v-am auzit acum pe voi si m-am gandit....ca deh....imi fac probleme. Dar cred ca mai astept sa vad pana maine si sun atunci ca bb mananca bine, doarme tun, nu prea mai plange, face kk la fiecare masa si pipi din belsug. De multe ori trece de pampers in 3 ore si udam pantalonasii. Chiar voua vi se intampla? Mie mi se intampla destul de des sa ude pantalonasii si bluzita de pipi. Folosesc Pampers nr.1 deci nu ar trebui.POate nu i-l pun eu cum trebuie si... Si la mine dr.pediatru mi-a spus sa tin regim si eu...nu prea. Adika beau bere fara alchool care e acidulata si e contraindicata dar....face bine la lapte.

Anda tinem pumnii!!!!!!!!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi02 as fi vrut eu sa dorm...din pacate nu am inchis un ochi toata noaptea, nici eu nici pufoasa mea; am alaptat-o de nu mai stiu cate ori si cum o puneam in pat, cum se trezea…am luat-o cu mine in pat, nici asta nu a mers, de unde mi-am dat seama ca-i nasoala treaba, ca de obicei adormea. Acum sta in car seat , o pun acolo cind sintem in stare de urgentza si nu mai stiu ce sa-i fac..
Astept sa se faca ora 8 ( la noi e de abia 5:50) sa sun la spital sa-mi fac programare cu un specialist in lactatie sa vedem ce zice.
Da, Noki, asa este ,de vreo doua zile chiar dormea noaptea in patutzul ei, ca si noi ne-am mirat.
Anda iti tin pumnii . Sper ca astazi sa nu mai scapi de nastere!
Mirela Anca chiar mi-era dor de tine! Imi pare rau ca ai avut probleme, bine ca s-au rezolvat .
Dordia apa beau in disperare si o sa incep si cu ceaiul, nu stiam cat trebuie sa beau pe zi.
Buna ideea cu bere fara alcool, astazi ma duc sa-mi iau!

Pupicei tuturor,
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doinna, felicitatipentru bebelina Zoe!

Fetelor, am si eu o intrebare, pentru cele care au nascut normal. Mie dr. mi-a dat ok-ul sa incerc normal si nu stiu cum sa procedez. El nu mi-a spus ca va fi oricum acolo, ci doar daca, Doamne fereste, e vreo problema ...
Sa vorbesc cu vro moasa din maternitate in prealabil?! Voi cum ati procedat? Eu am numerele de tel. de la vreo doua moase, insa asistenta doctorului meu mi-a zis ca "n-are sens sa chem pe cineva de acsa, ca astea cand vin incearca sa grabeasca nasterea ca sa se intoarca mai repede acasa... si pentru binene lui bb nu are sens sa ne grabim!"
Voi ce mi-ati recomanda, sa vorbesc totusi cu una inainte?

Multumesc anticipat...
Pupici,
Camelia



Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Poz(n)e:

http://photos.yahoo.com/camelia_marica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Apropo, mie mi s-au cam terminat lohiile, astazi am 15 zile de la nastere si mai am usoare scurgeri maronii...e' normal atit de repede? mi-este teama ca fibromul ce-l am imi joaca feste...

Lavi02 sa speram ca nu ajungi la nici una dintre proceduri ptr. sangerarile tale si pina de anul nou organismul isi va reveni!
Ma duc sa pun si eu rufele la spalat, ca daca doua zile au fost sarbatori am stat pe tusa.
Cineva spunea ca nu-i pacat sa speli cind ai copil mic ( ca doar nu-o sa-l tii murdar!) dar am preferat sa astept ca am cu ce sa o schimb, deci nu era strica necesitate.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mai Lavi02 ce bine de tine ca ai unda verde ptr. "mosu'" ...mie una, numai cind ma gindesc mi se face parul maciuca de frica; stau si ma intreb cum o sa fie, ca dupa atita timp de abstinentza ...cred ca am devenit Fecioara Maria..
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uf, acum iar am reusit s-o pun in pat pe Nati, sa vad cat o tine. Ieri la fel mi-a facut, de la 7.30 pana la 13.30 a tinut-o intr-un plans, nesomn si supt. Dar tot restul zilei si noptii a dormit si papat din cand in cand f cumintica.

Ina ce crezi ca mie nu mi-e frica? De ce crezi ca am amanat-o pana cel devreme maine, cand fac oficial 6 sapt?

Uite ca m-ai prins pe picior gresit: nu estimam ca te scoli asa devreme.
Eu cred ca la tine marea problema e lipsa de odihna - mai pune mana si dormi, stiu ca sotul tau e ocupat dar tare bine ar fi sa o mai tina si el cateva ore sa dormi tu. Si dormi cand doarme ea, nu munci! Ooof, stiu ca esti insomniaca, dar chiar trebuie pt laptic!!!

Si eu sunt stresata ca din cauza noului program al Nataliei (de ieri si azi), am dormit asa: de la 12 si ceva pana la 2. De la 2 jumate la 4. De la 5 la 7.30. Total 6 ore. Insuficient. Trebuia 8! Dar acum nu pot sa ma mai culc, trebuie sa strang de prin casa si sa-mi fac mancare. Sau sa incerc totusi?

Mergi la inceput