Mamici de mai-iunie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Seara buna, gravidutze!!!
Ce va fac burticile??? Bb-ii???

Ref. la crema, am optat pentru crema Noche,de origine spaniola, pentru vergeturi. Se da pe burta, coapse, fese, sani.
De la alte gravide stiam cele mai indicate creme sunt cele grase. Cele pe baza de galbenele, iar am auzit ca ar fi bune pentru burtici..
Nu cunosc insa nici o marca de crema pe bazade galbenele. Cred ca trebuie sa ne aruncam privirea in special pe la PLAFAR.

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Diana 79,
Deci te-ai dedulcit la cumparaturi??
Ce -as mai colinda si eu magazinele, mai ales ca ma pricep in domeniu.. Dar inca nu am voie sa colind chiar asa, desi am inceput sa mai ies din casa (PS: sa nu ma spuneti placentei...)

Ama, te astept cu besti ff bune!!

Pupici,
Magg 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Betty eu eram fata din Canada careia i s-a cerut sa bea 1 l(!!!) de apa. Si am facut rau ca am baut chiar asa de mult, ca pana sa se termine ecografia mai aveam putin si plangeam ca nu mai puteam sa tin. Mie asa mi-au cerut si la primul bebe. Se face o ecografie la 18 saptamani care coroborata cu triplul test (care se face la 16 sapt cred) da date despre eventualitatea de a avea bebe SD. Si la ecografia asta mi-au cerut sa beau apa. La primul bebe, am avut niste probleme mai pe final, cred ca eram prin luna 8-a si mi-au mai facut un eco, da mai rapid, n-au facut atatea masuratori ca la cel de la 18 saptamani, si atunci parca nu mi-au cerut sa beau apa. Cred si eu ca ar fi bine sa bei putina apa, dar nu multa rau ca te chinui ca naiba (si nu cu mult timp inainte).

Diana79 la WalMart e o crema care e impotriva vergeturilor si arata o fata gravida pe ea. Eu de-aia am avut, nu mai stiu numele, o sa ma uit acasa daca nu uit, mai trage-ma de maneca. Da nu am folosit-o constant iar acum deloc. Am citit undeva ca e bine sa folosim da in fapt daca e sa ramai cu vergeturi, tot ramai, chiar daca folosesti crema.Pe baza de plante, nu stiu, poti sa te duci in orice mall la magazinele alea naturiste.

Lyly in Romania la orice Plafar si cred ca si la Apicola, da nu-s sigura, gasesti crema de galbenele. Nu stiu ce firma, e facuta in Romania, mie imi prinde foarte bine pentru Danut cand se mai irita la fundulet, o sa folosesc cu siguranta si la bebe mic cand o veni, daca va fi nevoie.

Diana79 am uitat, mie mi-au prins foarte bine lucrusoarele de copii cumparate din Cosco, sunt ieftine, de bumbac 100% si moi... Eu i-am dat mult timp salopetute din alea dintr-o bucata, care se deschid pe picior pana jos, sunt foarte usor de imbracat-dezbracat si nu sta nici cu spatutul gol. Sunt la 10CAD cele cupicioare si maneca lunga si nu mai stiu cat cele cu maneca scurta. Depinde de sezon.

Puiudana te asteptam cu vesti bune.

Ama suntem alaturi de bine,sa treci usor peste hopul asta si sa te intorci optimista si sanatoasa.

Carmina, ce face bebe, ce e? Nu-ti merge netul? E totul ok?

Maggy sa nu trisezi prea mult cu iesitul afara!!!

Flory ma bucur ca te-ai mai linistit, o sa treaca si greturile si pe urma o sa te bucuri si tu in sfarsit de bebelica din burtica si de sutuletele lui.

Adi ce mai face Ela? Ati aflat ce bebelus veti avea?

Eu de vreo 2 zile eram ingrijorata ca nu prea il mai simteam pe bebe, si asta dupa ce in primele zile ma sutuia din greu, ma si miram ca il simt asa puternic. Doar seara mai dadea ceva semne ca e pe acolo. Azi a fost in sfarsit mai activ, da azi-noapte am avut cosmaruri ca sangerez si ma duceam la spital...hmmmmmmmm paranoia de graviduta.

Fetelor eu nu cred sa fie ceva in neregula cu a manca pizza. La MCDonalds, ma abtin, da pana la urma o data- de doua ori n-o fi foc... da pizza?

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 20+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Irinel referitor la concediu stiu ca se ia cu 8 sapt inainte de a naste dar eu nu ma refeream la asta. Ci la faptul ca nu mai vreau sa vin deloc. Mi-am facut orele de maternity si vreau sa stau si eu cateva luni acasa. Ma simt f rau si nu mai pot continua asa.
Ma gandeam din ian sa vin doar part-time la 4 ore pe zi.
Iar hainute i-am luat azi de la Lobblow. Au hainute tare dragalese si iefine. Acum nu-i mai iau astept sa aflu ce va fi.
Avetzi grija de voi
Diana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am intrat doar sa va spun ca de-abia astept sa vad ce bebei o sa aiba fetele care merg azi la doctori!bafta multa si multa sanatate!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burticoase!!

Pe mine cand am fost la ecografie nu m-au pus sa beau apa dar la un moment dat cand asteptam sa intru le-am zis ca vreau la buda si mi-au zis ca mai bine sa astept pana dupa eco sa nu fiu chiar cu vezica goala ca e mai bine asa si se vede mai clar.

Aici este o crema de burtica: Palmers, crema de masat cu unt de cacao, care mi-a fost recomandata de multe mamici, special pentru gravidute dar din cate am inteles se poate folosi cam orice crema hidratanta. De fapt vergeturile nu se pot preveni si faptul ca unele mamici le au sau nu tine de cat de elastica le este pielea in general, de cat de repede iau in greutate, de mostenirea genetica.

Cami 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Puiudana iti tinem pumnii maine la doctor!! Sa vii cu vesti super!!!

Virgi frumoase nume!! Sa fie un copil sanatos, frumos si destept si in general asa cum va doriti voi si sa va bucurati de ea !!

Cami 19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

CamiM....sa ne traiasca fetitele si sa ne bucuram de ele.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/d469&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Aici se poate vedea bb la 16 saptamani...in prima imagine care e impartita in doua..se vad manutele si piciorusele, a doua corpul si capul..iar in a treia imagine bataile inimii...

astept foto de la voi facute de 3D si 4 D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cami, tocmai am facut si eu cunostinta cu fetita ta, gratie ecografului foarte bun la care ai fost; felicitari, am vazut toate imaginile.
Virgi, a ta e super haioasa, cu un pic de imaginatie, zici ca si-a pus o caciulita cu ciucuras(poza2), e Mos Craciun pentru mami si tati...
Ama, dupa noua masuratoare, DPN-ul ar fi pe 1 iunie. Vorbesc serios!!!

Si-acum sa va spun motivul pt. care m-am trezit cu noaptea-n cap: niste colici ingrozitoare. Si nu e prima oara. O dau pe regim, adica orez fiert, ceai de menta, grisine... mai aveti vreo sugestie? Sigur am o mica infectie intestinala,si trebuie sa scap de ea urgent!!! Cica si Smecta e buna in cazul asta. Ajutoor!
Ce sa spun, sunt mare sfatuitoare intr-ale alimentatiei, si eu o dau in bara... Doar am grija ce mananc, totul bine gatit, fructe bine spalate, spalat pe maini tot timpul... Aaaaa, am uitat ca o abatere constand intr-o bucatica de salam (ieri mi-a dat o prietena) poate sa ma "aranjeze"! Sa cititi si voi despre listeria si care sunt alimentele contaminate.

Lyly 14+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irinel, la cat sunt eu de paranoica cred ca toata sarcina voi avea o temere deci nu ma voi putea bucura 100% de samburica din burtica.

Fetelor voi prestati? Eu am teama. Abia acum dupa trei luni am incercat si ma mustra constiinta.

Va pupic si aveti grija de burtici,

Flory 11+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput