Mamici de mai-iunie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
LYLY809 spune:
Alia, uite, sunt eu pe aici. Ieri s-a "luat"de mine un doctor care m-a certat ca am mancat pizza si cheesburger in ultimele saptamani. O sa-ncerc sa ma feresc de ele, dar cand poftesti si n-ai altceva la indemana... mai mananci si d-astea!
Puiudana, bafta la control. Sa vii cu vesti bune.
Lyly 14+
http:/tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
betty13ro spune:
Si eu am papat pizza ca-mi era pofta tare si de vreo 2 zile imi sta gandul numai la un meniu de la Mc Donald's
. Si nu va mai povestesc de ciocolata pe care o tot indes in mine de la Mos Nicolae incoace...
13+
cypocs spune:
lyly < zi_ne mai clar >vad ca calculatorul meu a luat_o razna nu mai scrie cum stiam eu ca scrie >ce doctor ?de ce anume nu_i convenea pizza etc >>>>ca eu numai de astea pap >
ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Diana79 spune:
Fetelor as vrea sa va intreb voi ati inceput sa va dati cu crema pe burtica? Si daca da imi spuneti si mi eu nume. Eu aici am vazut doar la un magazin specializat pt gravide si costa de te rupe si e un tub f mic.
As vrea ceva pe baza de plante eu stiu???
Irinel poate ma ajuti tu ca locuiesti tot in Canada.
Azi i-am luat un cadou in avans lui bebe. Un costumas vernil asa de frumos in 2 piese plus caciulitza. Este de 6-9 luni.Am zis ca ma opresc gata asteptam sa aflam ce este si apoi dau iama in magazine iar. Adevarul este ca sunt scumpe rau si nu rezist tentatiei iar preturile sunt accesibile, eu nu cumpar din magazinele de firma, de ce??? Daca gasesc in alta parte hainute dragute si calitativ bune de ce sa dau dublu sau triplu la pret pe alea de firma.
Diana
13+
Diana79 spune:
Fetelor am vrut sa zic ca hainele nu sunt scumpe in magazinelenormale doar cele de firma sunt super scumpe.
Ma rog am scris aiurea l-am mancat pe Nu. sper ca intelegeti ce vreu sa spun.
shoricutza spune:
Salutare fetele.
Cam putintica activitate azi pe aici ....
Si io sunt f interesata de subiectul legat de crema ptr masajul burticii. Poate primim pe aici sfaturi de la cele care au inceput deja sa foloseasca ....
Carmina ai aflat ieri ce este bb? de ce nu ne spui si noua? este totul ok?
Amonar noi iti tinem pumnii sa aflii doar vesti bune dar incearca sa nu te stresezi prea tare. Sigur este totul in regula ....
15+
virgi spune:
salutare fetelor
carmen felicitari pentru fetita sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
ne-am hotarat si noi in sfarsit la nume. o va chema LUANA CLAUDIA.
fetele care ati facut pana acum echo. 3d si 4d as putea sa vad si eu cum arata o astfel de imagine?
Eu am facut pana acum 9 echo....de ambele tipuri dar nu mi s-a specificat niciodta daca sa beau apa sau nu. nu are nici o relevanta acest aspect.
triplul test l-am facut sapt. asta marti. 16 sapt. doctorul ne-a mentionat ca e cea mai buna perioada si daca vreau sa-l fac acum. am acceptat si sapt. viitoare avem si rezultatele. eu am 30 de ani. l-am facut ca era in programul meu de analize dat de acest medic.
masurarea pliului am facut-o la singapore ca v-am auzit pe voi si am citit si in reviste ca se face la 12 -13 sapt.l-am intrebat si pe medicul singaporez de triplul test si mi-aspus ca cea mai buna perioada este itre 16 si 18 sapt.
aveti grija de voi..si numai bine