Mamici de mai-iunie 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Diana79 spune:
Ama ce bine. Doamne ajuta sa scapi de cerclaj si sa fie bine. Stai in pat cat mai mult odihneste-te ok?
Ce am bucur. O sa fie bine. Ai grija de tine si de Sebi.
Diana
13+
Steluta spune:
Buna fetelor,
Iata ca mai dau si eu un semn de viata. Felicitari pentru burticile care au aflat deja sexul bebeilor!!
Eu am fost ieri la control si bebe este ok. Mi-a facut ecografie si l-am vazut cat de mare a crescut. Prima data nu reusea sa-i prinda decat cand capul, cand corpul. Intr-un final l-a prins pe bebe pe de-a-ntregul. Si cand ne uitam la el, ce credeti ca face bebe?? L-am vazut deodata sarind in sus (il facem saritor in inaltime .. 
). Deci cum era el la orizontala, dar in pozitia aceea un pic curbata, a sarit cu tot corpul in sus. Bineinteles ca m-a pufnit rasul, si s-a pierdut imaginea. S-a chinuit apoi doctorul sa prinda o imagine completa. Intr-un final a reusit, si bebe a stat linistit. Masoara acum 5,6 cm, si cu picioare cu tot cam vreo 10 cm, iar ca varsta, ieri facuse 12 saptamani fix, dar dupa masuratori are deja 13 saptamani si 4 zile. Dar stiu ca in aceasta perioada se dezvolta mai repede, dupa care o ia mai incetisor. Din pacate dr. nu are ecograful prea performant, astfel ca pentru a-mi masura pliul nucal a trebuit sa-mi fac o programare la un alt centru pentru saptamana viitoare.
Pe la 14 saptamani vreau sa ajung la dr. Iosup pentru o ecografie morfologica, sa fiu sigura ca bebe este OK. Si poate ne spune si sexul. Oricum noi nu am apucat sa alegem numele, dar avem timp de Sarbatori sa ne gandim.
Weekend placut!
Steluta
12 +
LYLY809 spune:
Steluta, bebe al tau s-a dezvoltat exact ca al meu: la 12 sapt. arata de 13 sapt. si 4 zile. La 14 saptamani deja decalajul era muuult mai mic (4 zile diferenta), deci ai dreptate in privinta ritmului de crestere.
Ama, este grozav ca nu trebuie sa faci cerclaj, tinem pumnii sa fie bine in continuare.
Am intrat pe alt forum, si o gravidutza spunea ca are 4 luni jumate si nu i-au trecut gretzurile si nici miscarile copilasului nu le-a simtit. Nu stiu ce insemna la ea 4 luni jumate, nu a specificat numarul de saptamani... dar, oricum mi se pare aiurea, greturi la 4 luni jumatate!!!!
Lyly 14+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
Darria spune:
Ama, bine ai revenit. Poate asa e cum s-a vazut la ultimul eco in Bucuresti si nu mai tb. sa faci cerclaj.
Steluta, comic e strumfuletul tau. Al nostru statea desfacut ca o broscuta, nu avea pic de jena
Poate cand vrem sa vedem ce este sta cu picorusele stranse, ca-i rup fundutzu asa anticipat ![]()
Lyly stiu ca greturile pot fi pe toata perioada sarcinii, deci nu e de mirare ca biata mamica avea si in luna a IV-a. Iar cu miscarile ....nu stiu e sa spun.
maine 15 de la concepere/18 de la Um.
la purtator
noi
ama_kaly spune:
puiudana,CamiM,raalucutza,nastad,DianaR,CarmenCita,shoricutza,Irinel multumesc pentru incurajari!Carmen sa-ti traiasca fetita!

ti-am trecut-o pe listuta!puiudana la medlife am fost eu la 16sapt fara o zi si atunci mi-a zis prima data ca bebe "pare" baietel,fapt confirmat si de Iosup si de dr Camelia Constantinescu ieri,nu incape nici un dubiu!Dar eu am dat 1.500.000 pe eco 3D si a fost 2D iar pe caseta nu mi s-a inregistrat nimic.Faci cum crezi,dar mai bine te duci pentru morfologie in alta parte,dai mai mult dar e altceva..parerea mea.Iosyp nu se compara cu dr de la medlife.Eu am fost la dr Georgescu Alma,dar a doua oara nu m-as mai duce la ei!virgi imediat trec si numele fetitei tale pe listuta-Luana Claudia asa cum v-ati hotorat.LYLY nu inteleg ce masuratoare??a mea de la eco?ce e cu DPN pe 1 iunie?dilaural bafta luni la eco la Iosup!!Darria merci si eu sper sa fie asa..vom vedea.Diana79 multumesc..sa vedem daca am scapat ca totusi colul ramane scurt in continuare..
io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
magghyc spune:
Ama,
Bine ai revenit...
Banuiesc ca ti s-a spus sa stai mai cuminitica din cauza colului, sau nu ai restrictii?
Ce lungime ti-a spus doctorita ca are? E bine ca ti-a facut control, asa esti sigura ca intr-adevar e inchis.
Magg
ama_kaly spune:
magghyc dr Constantinescu mi-a zis ca are tot 28mm ca si Iosup dar ca nu e lungimea lui reala pentru ca nu e drept si ca e mai lung de atat!Dar sa nu-mi fac probleme decat daca se deschide.Restrictii sunt cele de la un col scurt..fara efort,fara

sa nu se deschida,dar asta e..pentru bebe suportam orice.Ne-a zis ca nu e nici un dubiu ca e baiat..dar bineinteles ca stiam deja asta de la Iosup..ne pregatim sa-i vopsim camera bleu
io
19+(maine 20) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
inaioana spune:
Ama, ce bine ca nu mai e cazul de cerclaj. Totusi trebuie sa fii atenta si sa te monitorizezi bine. Si sa nu cumva sa ti se mai deschida colul ca 
In rest, pupcicei pe toate burticile!!!
Ioana
17 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ama_kaly spune:
Fetelor..ma gandeam sa facem si noi listuta ca celelalte mamici si sa trecem si dr cu care naste fiecare si care ii monitorizeaza sarcina si maternitatea,ce ziceti?Eu ma ocup sa le trec pe listuta si voi imi dati datele de care am nevoie,sunteti de acord?
io
19+(maine 20) cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
magghyc spune:
Ama,
Deci colurile noastre se pot lua de mana!
Mie totusi T mi-a psus la control digital ca nu i se pare asa scurt, si-l cred, caci sunt convinsa ca un obstretician bun recunoaste un col scurt fara probleme...
Si noi oscilam daca sa vopsim camera lui bb, sa o pictam (cautam oferte) sau sa ii luam un tapet haios...Pana la vara, avem oricum tot timpul sa ne hotaram
Pupici, ai grija de tine, de SEbi si de col,
Pe lista mea se mai adauga si placenta
,
Magg