Clubul nurorilor (3)
Raspunsuri - Pagina 15
cherry22 spune:
Diadaniela, distractie placuta duminica (vai mama ta)
Daca ar vedea soacra-mea ce scriu aici, ar da in apoplexie, nu alta. Nu cred ca isi imagineaza ca sunt asa rea. Sau poate ca da?
va pupez
kisstherain999 spune:
Daca vreti sa vedeti ce "cadouri" pot face soacrele intrati www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63916" target="_blank">aici
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
impreuna spune:
Dragelor, am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64139" target="_blank">partea a patra a subiectului, deci haideti sa continuam acolo.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
alionushca spune:
Buna ziua fetelor cu soacre,
primiti-ma si pe mine la voi, de 3 luni sunt si eu cu soacra oficial, dar o am de 8 ani, si va rog :) sa fie notat cu albastru, cel mai albastru posibil,
si inca ceva, la albastru ar fi bine de agatat o codita tot albastra , aceasta este cumnatica mea, un fel de soacra numarul 2, adica am un fel de balaur cu doua capete
mama ce ma bucur ca nu sunt singura.
Aliona
impreuna spune:
alionushca te asteptam la partea a patra a subiectului, unde continua discutia.
Aici ai link-ul unde trebuie sa intri, si eventual da un copy-paste la ce ai scris aici sa vada si celelalte fete:)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64139&whichpage=6
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
b.aly spune:
salutare dragele mele,de luni intregi citesc fel de fel de minuni legate de subiectul'soacra,soacra.....poama acra',si parca radeam in coltul gurii si gandeam'ce bine ca eu nu am asa soacra'.dar nici o minune nu tine f mult.sa intru in subiect.socraciunea are o javra de caine care doarme,mananca, vomita prin toate paturile.am uitat sa mentionez am o fetita de 3luni si jumatate.cand ajungem acasa toate hainele sunt pline de par de caine,inclusiv hainele fetei.am avut nevoie sa o lasam in grija soacrei cateva ore.bineinteles ca am dus-o pe fata acolo ca soacra e atat de comoda ca nu se poate deplasa cateva statii de masina.cand ne-am ontors fata avea in gurita par de caine(ca nu prea se omoara sa faca un pic de curatenie)in pampers avea par de caine,si nu am mai suportat si i-am zis sa duca animalul la curte,ca nu mai duc fata pe acolo(fiind singura ei nepoata).si stiti ce mi-a raspuns ca sa nu mai duc fata ca ea la caine nu renunta ca e la moda sa cresti caine. ce spuneti de asta?va pup.
NicoletaB spune:
buna aly
linkul corect pt nurori este acesta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88889&whichpage=10
ai postat la un subiect inchis din 2005
te asteptam cu drag la noi!