Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
irinadum spune:
Mai eu am vrut sa inteleg dar tu scrii repede si mananci la litere sau le alambichezi de nu inteleg tot timpul tot. Ma chinui eu sa deduc dar mai ales la ora asta nu intra.
Hai ca plec acum ca am terminat tot deci pot sa inchid .
Inca o data noapte buna sau mai bine zis buna dimineata fetele.
Irina37+
Denisam spune:
Moni-ca sa deblozhezi reclama de la romtelecom, cea albastra, trebuie sa mergi sus pe pagian de web, si sub bara d emeniu, adica sub fereastar unde scrii numele de site, pe bara aceea, e o iconizta dupa un creion, ca 2 pagini bleu si apesi pe ea, scrie pop=up blocker si trebuie activata-faci un click.
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
DENISA daca mai lipeati literele alea unde trebuie am avea ceva sanse sa pricepem ceva
Da' oricum ce-o fi aia recliner...?
Si ma refeream la vreo lista cu calitatea subiectului zilei la fiecare , nu IRINA?
DENISA bine ca apausi sa n-o lasi singura pe URSULINA, sper ca incet-incet isi revine dupa lectura asta!
Eu ma culc!
MONI 35+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Denisa eu am activat popul si tot degeaba. Nu e de acolo este de la forum si este enervanta rau. Ar trebui sa facem cum am facut cu clopotele alea de morti, de ne-au inebunit de creieri o zi intreaga, a fost deschis subiect si toti am inceput sa urlam ca nu le mai suportam.
Ursoaica
35+
monica70 spune:
DENISA da' ala e activat scrie "IS ON TOTAL BLOCKED:14".Asta inseamna ca-i blocat,nu?
Denisam spune:
Moni- nu mai fi si tu rea,ca am lipit suficient literele, se intelegea- am explicat acu vreo cateva zile ce e recliner- un fotoliu care are un buton care cand il activezi iti ofera un suport unde sa-ti pui picioarele, devine ca un pat aproape.
Noapte buna!
Ursulina-la mine a mers cu pop-up blockerul, nu mai apare.
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
DENISA,URSULINA, GATA chiar ma culc, rezolvati voi, daca tot aveti experienta cu clopotele ![]()
Va pup, sper ca maine sa fim toate ok!
DANIELA-MARCH spor la citit dimineata ! ![]()
![]()
![]()
Ursoaica spune:
Denisa & Monica 

mai dar sunteti criminale. Am fugarit Ursul aseara, acum chiar in fiecare seara nu merge nici la mine.![]()
Dar cu lucrarea care o are de tradus nu prea o sa se dezlipeasca de PC, o sa trebuiasca sa-l desfac cu spaclul![]()
Ursoaica
35+
monica70 spune:
UAUUU! DENISA si mie mi-ar fi bun un recliner din ala!
Poate am citit de el dar n-oi fi priceput si-am sarit peste...
Pa!
Denisam spune:
Monica- la mine nu apare acel mesaj sub iconitza ( nr de ex este altul clar=2860- eu am mai multe optiuni si nici una nu treb sa fie activata, mai ales cea cu enable -pop-up blocker.
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK