Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
monica70 spune:
IRINA las-o ca poate acum o fi reusit ceva si acum face analiza organoleptica...sa ne dea raportul,cine face lista?
MONI 35+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Ati aberat la greu, ati sarit de la una la alta si tre sa le calculez si sa le rumeg bine, caci am capul mare momentan si nu prea inteleg.
Ursoaica
35+
irinadum spune:
Fetele am taiat_o la culcare ca sa il odihnesc si pe al meu baiat ca sa vezi ce o sa ma odihneasca el pe mine de acum incolo. Plus ca iar maine plec de dimineata macar sa ajung sa imi cumpar ce tebuie pt spital.
Ma bucur totusi ca noi ne_am facut datoria si am "prestat" la greu si in seara asta chiar dc pe un subiect mai animalier dar asta este ...
Va pupic si noapte buna la toate.
Irina 37+
Ursoaica spune:
Moama maine dimi la prima ora sunt dupa lapte la magazin ca m-ati innebunit cu grisuletul!
Ursoaica
35+
Denisam spune:
Mai mistocare mai suntetzi dc dispare omul un pic- da am fost la
si apoi ca eram happy s cuat o bucata de piele -mostra de la canapea, ca trebuei sa comand cu recliner aceeasi culoare, si nu o gasesc, cred ca o sa fc o poza si gata..Sper sa mearga..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Noapte buna IRINA si eu o intind, il mai las putin deschis pana ma schimb si ma cremalesc....
MONI 35+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Moni-despre ce lista vorbesti? si cu analiza..hmm
te laspe tine ca esti experta..
Irina- noapte buna si sa si spor maine, azi nu ai cumparat nika pt spital?
Ursulina- nu-ti bate capul mama...is prea multe aberatzii..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
irinadum spune:
Hai ca sa mor de nervi cnad sa plec am crezut ca lui Denisa i_a ramas o bucata de piele la toaleta si citeam si tot nu intelegeam. cred ca oboseala e de vina . Nici acum nu aml inteles ce e cu bucata aia de piele de la canapea dar am sa vad maine ca acum numai pot.
Irina 37+
Denisam spune:
Irina- am fost sa o caut unde credeam ca este, e o mostra mai- un petec care ti-l da ca sa tii culaorea si calitatea de la canpeau ad epiele care o ai in casa, si imi trebuei ca sa pot sa mai iau un fotoliul la fel-pricepusi?
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Ursoaica spune:
Aaa tradatoarelor
eu citesc si voi va furisati afara. Pai este frumos?
Bine hai, noapte buna!
Eu mai stau pe aici, mai am putina treaba.
Apropo sa zicem ca ne-am hotarat la nume Raisa Ioana (nu-i prea place Thea...ce sa fac ma conformez).
Ursoaica
35+