Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
DENISA cum naiba te-ai gandit la acelasi lucru ca si mine???
Doar ca n-am vrut s-ncep eu
...destul am ajuns la...subiectul zilei

MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Ai asta am scapat_o care , ce , cum , de unde ? Pai ce e cu marimea ? La ce te referi ? La pantofi, la pampersi , la marele T ca el le repara pe marime parca, la ce?
Ursoiaca nu mai citi mama ca o s ate doara capul , acum pe bune.
Irina 37+
Denisam spune:
Ursulina- da nu citi, deschide capitol nou si schimabm topicul..ca sa nu moara schimbul 1 de nervi..
irina- da mai cu mariema ne gandeam la toate...de la asa zisul marele T pina la pampers si cat or avea baietzei penisul cand se nasc
- unitatea de masura nu o spunem..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Mai voi vorbiti serios? excremente sau glow... aaa tre sa citesc neaparat tot.
Eu vad glow la Monica si Denisa - negru pe portocaliu, iar la Irina - negru pe galben. Eu o sa-mi fac cu albastru sunt curioasa ce iese.
Ursoaica
35+
monica70 spune:
Deci
e clar...atunci de ce doar la mine e albastru pe roz????
URSULINA iti recomand cu caldura sa citesti din urma, ca nici atunci nu-i sigur ca vei pricepe ceva! D-apoi daca nu citesti!
irinadum spune:
Acu fac si eu ca Ana ce ai vrut sa spui cu semnele alea? Ca sunt gravida dar trebuie totusi sa merg la doctor ca mititetii nu prea au ajuns unde trebuie ci in "indecentul" lui Denisa si asta e cool?
Parca sunt dusa pe bune si am tras doar doua cutii de cola.
Irina 37+
monica70 spune:
IRINA asta era cifrata ca astia cu picturile n-au calculat ce anume a inventat T ala....reparatiile pe marimi...asa ca pricepe cine ce poate...Dar ai inteles tu...
monica70 spune:
Hai sa facem un ultim test: la voi ce culoar au "Raspunde la subiect" si "Pagina precedenta" ca la mine-s albastre ca scrisul numelui?
IRINA ti-ai revenit?
irinadum spune:
La mine sunt albastre dc pun "soarecele " pe ele se fac rosii iar numele e negru nu albastru

.
Irina 37+