Mamici de ianuarie-februarie 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
irinadum spune:

V-am zis eu ca apare si Ursoiaca. Si oare de ce nu ma mira ca nu intelege ce spunem? E SI NORMAL.
M_a fulgerta acum si mi_am dat seama ca voi vb de culoarea la nume deci sa va zic ce spune jaful meu de calculator ( sau de cap?) Monica are negreu pe ... un cacaniu si Denisa are negru pe .....ai nu mai vad acum ....zic data viitoare.
Irina 37+
monica70 spune:
IRINA noroc ca am tampon ca aproape am facut pe mine de ras cu excremantele tale de potaie cu tot 
DENISA oare ne poate spune ca culoare ii iese din preferatul ei
/ La ce productie pe hectar are...
UITE ca venit si URSULINA, nici nu stie ce subiect am atacat astazi 

Culoarea excrementelor 

MONI 35+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Ursulina- bun venit! Stiam eu ca nu ne lasi asa cu capitol nou nedeschis!
Irina-da tu ai negru cu galben!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Las' ca vine si URSULINA sa ne zica ce vede...
DENISA scrisul normal parca-i mov/gri/negru...
URSULINA eu am ales marimea 2!
irinadum spune:

Da chiar ce schibare de aer auzi : subiectul zilei (parca suntem la NASUL sau la Diaconescu fara Balanel) : culoarea excrementelor.
Irina 37+
Denisam spune:
Moni- uite cam ras si tocmai ca nu mi-am pus tampon acu 10 min cand am fost la baie
ca eu am observat ca dupa 6 seara nu am nevoie, de ce nu stiu..
Dar ma duc sa imi pun ca cien stie ce mai scrietzi cu excrementele asta..cine are productie pe hectar,eu stau prost dc la asta te referi
..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
monica70 spune:
Va dati seama ca maine n-o sa se mai inteleaga nimic, mai ales daca citesc pe diagonala....culori de glow sau de excremente 
DENISA asteptam cu incredere informatia....si tu tot de potaie ca IRINA...sau...?
Denisam spune:
Monica- ai inceput subiect sensibil cu marimea..deci tie 2 iti place, mai mult nu vrei?![]()
Scrisul e negru mai, nu mov..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK