Mamici de martie-aprilie 2006(31)
Raspunsuri - Pagina 3
Tina_Welsh spune:
Fetelor,io imi cer scuze ca sunt bomba cu efect intarziat..dar acum mai citesc si eu ce-ati scris ca am fost cu febra cadourilor de craciun!Dar sa incep cu inceputul..adica sa raspund din capitolul trecut!
Catrinel,despre sarma..da..sunt la prima sarma in foaie de varza..si mai ales de craciun!Sotul nu ti-l dau pentru o cantare nici pe pe 10.000 de verze acre!
Proprietate persoanala!

Ce tare a fost faza cu sotul tau..Aici e tati,tatiii!Doamne ce ti-e si cu barbatii astia!BAfta la doctor vineri!Si chiar daca carnatii intra in categoria asta, desi daca sunt prajiti nu cred,daca mananci putin n-are nimic!Stii ca nici eu n-am imunitate la toxoplasmoza!
Kim,extraordinar filmuletul!Am sa il pun pe prima pagina!Multumesc mult!Si ce burtica frumoasa ai si tu!Iar bebelina,eu zic ca are nasul tau!
Nshiro,sa iti traisca minunea de 736 grame si 29 cm!Si minunata burtica ai!Si cum sa va neglijez?Uite-ma aici sunt!Prezenta!![]()

Ile77,incantata de cunostiinta!Frumoasa burtica ai!SI frumos peisaj!Bravo pt sarmale!CAt despre dorinta de Craciun tot cu un parfum este insa nu de la Celine ci de la Paco Rabanne, XS-ul!
MP,sper ca ai papat sarmalele si ti-au picat bine!
Fetelor,despre vergeturi..vorbeati..eu m-am dat cu toate cremele si alifiile si uleiurile posibile,si sunt plina de vergeturi!Doctorul a zis ca unele femei sunt predispuse,indiferent de crema sau uleiuri!Depinde foarte mult si de elasticitatea pielii!
LAdy_Hawk,sper ca ai invins in batalia cu sotul si ai mancat cat mai multe sarmale!
Dea0277, si tu ai o burtica de milioane!Bafta la doctor vineri!
Vad ca voi nu v-ati ingrasat nene deloc!Eu am ajuns o balena!

Ama_Kaly,felicitari pentru Eric Sebastian!Sper ca te-ai mai linistit in privinta colului!
Andreea G,daca mai zici odata ca esti grasa, vin la Bucuresti si te alerg!Daca tu,zici ca esti grasa inseamna ca eu sunt Balena Albastra nu?

Si esti simpatica,si nu te mai plange fara motiv ca te bat la funduletul gol!
Tcelen,felicitari pentru beblina asa mare si frumoasa!Doamne ma cuprind niste emotii cand citesc mesajele tale stiind ca ai deja 30 de saptamani!Abia astept sa ajung si eu acolo!
Manu,felicitari pentru printesa cu Numarul 3 in familie!LA multi ani pentru fetite si sa iti creasca mari si destepte!Si te rog daca stii spitalul si doctorul cu care vei naste sa imi spui si mie!
Rorosu,multumesc pentru date!
Delia,ti-am trimis mail.Sper ca l-ai primit!Da-ne de veste!Curaj!
Iris77,am vazut si mesajul postat in odisee!Bine ai venit!SArcina usoara de aici inainte!AM nevoie de date ca sa te adaug pe listuta!Data nasterii tale,UM(prima zi a ultimei menstre,DPN-ul bebelusului (Data probabila a nasterii),Spitalul si doctorul la care vei naste si sexul bebelusului daca l-ai aflat!
Irina,bafta cu maselele!Ai grija!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea
Laura Ioana spune:
Ama Kaly merg iar la eco 3D pe 17 dec, si sunt curioasa ce-mi va spune ca este bebe
Iti tin pumnii ca sa treaca repede si bine ziua de maine
Puiutul meu e foarte miscacios si zici ca vrea sa fuga cu tot cu burtica uneori
Se vede burta foarte clar cum se deniveleaza, cand intr-o parte, cand in alta si mai sus si mai jos
Zuzilici si eu cred ca nu e bine sa te consumi si sa plangi. Uite ca sa-ti revii
si 
Manu felicitari pentru fetita. Cele mai mari ce parere au?
Laura
cu
? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Tina lasa ca am observat
: de cand te-ai casatorit nu prea mai ai timp de noi
Probabil ca tot in luna de miere sunteti
Laura
cu
? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Hai ma Laura chiar se vede?Si eu care deja am pus cat de cat statistica partiala la bebelusi!
Avem pana acum 23 de fetite si 20 de baietei!Noi suntem in luna de miere de cand ne-am cunoscut si sper sa ramanem asa..dar hai sa numai vorbim de casnicii cand o avem pe Delia asa de necajita!![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Semnatura mea
ama_kaly spune:
Delia sunt de acord cu ce ti-au zis fetele!Fii tare pentru bebele din burtica ,numai el conteaza pentru tine!Iar barbati,asa e..se gasesc pe toate drumurile nu trebuie sa suferi di cauza acelei canalii de om!!Viata merge inainte si o sa fie bine ai sa vezi..eu intotdeauna gandesc ca toate in viata sunt ca intr-o balanta si rele si bune..si atunci cand se intampla ceva rau urmeaza si binele si invers!Mult curaj sa treci peste,imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fie dar acest OM nu merita IERTAREA ta,nu merita nimic!!E imposibil sa mai stai cu cineva dupa ce iti face una ca asta..focalizeaza-ti atentia asupra ingerasului din burtica si baga-l in...(BIP) pe sotul ala al tau!!!Hai nu mai plange ca plange si bebele o data cu tine si el nu merita sa sufere si nici nu are nici o vina,fii tare pentru el!!Te pupic si Dumnezeu sa-ti dea puterea sa treci cat mai repede peste asta!!
Laura sunt tare curioasa daca a ramas fetita sau e baietel bebelul tau!Asa ca sa ne tii la curent si bafta la eco sa vii numai cu vesti bune.Eu dupa amiaza plec la Buzau cu sotul si maine ma duc sa fac cerclajul..sper sa intru curand si sa citesc numai vesti bune pe aici!
Si al meu bebe e foarte miscacios..nu stiu cand doarme ca mie toata ziua mi se misca burta cand itr-o parte cand in alta
Si a inceut sa dea suturi zdravene nu mai sunt falfaieli ca pana acum!Tina tot nu mi-ai trecut si mie baiatul pe lista ..si are dreptate Laura..intri foarte rar de cand te-ai casatorit!
nshiro multam pt incurajari..si eu sper sa fie bine si sa scap mai repede!
ANDREEA GEORGIANA merci si tie pentru incurajari..si ma bucur pentru prietena ta ca e bine,exemplele astea imi dau si mai mult curaj,merci1
Ai fost haioasa rau cu marea
io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Tina_Welsh spune:
Pariu Ama_Kaly ca ti l-am trecut?
Tina
and Tina and Mark's baby
Semnatura mea
ameluta spune:
bun tuturor mmicilor.
imi pre ru c nu m mi vizitt de mult timp forumul, dr l servici e treb mult, m vut o sptmn de concediu, ir cs nu m net - inc.
Deli, imi pre tre ru de situti in cre te fli.oricum, pstrez-ti optimismul, ct ti- mi rms, pt bebele tu.si vorbeste cu fmili, sigur iti vor fi lturi si te vor sprijini.
si nu uit c poti vorbi cu noi tote, oricnd.sntte si frunte sus!stii, eu m o cnut tre fin pe cre scrie s: zmbeste, mine pote fi mi ru.mi-r plce s o i tu, cum, in momentele ste si s o privesti in fiecre zi.nu mi plnge pt c si bebele tu plnge odt cu tine si e pct.el nu re nici o vin.
ct despre mine, eu sunt bine.
utlim dt m fost l dr pe 26 noiembrie.bebele e bine, ve tunci 13 cm,l-m vzut forte bine.se mngi singurel cu mnutele.
tti l- filmt si tot fmili fost tre incntt s-l vd.
pe 20 decembrie este ultimul ecogrf pe nul st.si sperm s ne spun si sexul.
v urez mult sntte-c-i mi importnt dect orice, tt pt voi ct si pt bebeii vostri.pupici
ama_kaly spune:
Tina cand am intrat eu si am scris mesajul nu era trecut,mercic frumos!!
io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
Tina_Welsh spune:
Cu mare placere Ama!
Tina
and Tina and Mark's baby
Semnatura mea
Lady_Hawk spune:
Fetelor...iar va terorizez!!!
Maine ma duc la eco-morfo-fetala si vroiam sa imi spuneti daca ar mai trebui sa intreb ceva in afara de masuratorile si investigatiile despre care o sa imi dea dr. relatii...nu de alta dar io-s cam
din pricina "emotiunilor"...si poate imi scapa ceva....senkiu!![]()
Is on-line cu okii cat cepele pe voi!!!
Io
21+ cu bebu_mic
bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png