Mamici de martie-aprilie 2006(31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Delia,draga mea,desi am intuit adevaratul motiv pt. care acest individ(iarta-ma,nu-i pot spune altfel si sunt blanda spunandu-i doar individ...)te-a facut sa suferi in halul acesta pana acum,am tot sperat sa ma insel sau...sa-si revina in ceasul al 12-lea,de dragul copilului.Acum nu stiu ce sa-ti spun,este evident faptul ca doare dar,uneori durerea te poate trezi si face sa o iei de la capat si sa incepi o alta viata.Mie mi s-a intamplat asta,asa ca iti spun din proprie experienta.Si eu m-am indragostit si m-am casatorit cu prima mea dragoste,impotriva vointei familiei mele si a prietenilor.Toata lumea stia cum se va sfarsi relatia noastra,dar eu eram oarba,incapatanata,indragostita si credula.Mi-au trebuit cateva ore sa realizez ca am gresit si cateva tone de lacrimi sa-mi fac curaj sa recunosc in fata alor mei ca au avut dreptate si ca trebuie sa divortez.Divortul a fost scurt,am suferit,dar...a aparut soarele si ii multumesc lui D-zeu ca a fost alaturi de mine si m-a ajutat sa iau cea mai buna decizie.Uneori ma gandesc ce as fi facut fara acea hotarare?Si imi raspund:as fi fost trista,imbatranita,m-as fi hranit cu minciunini pe care as fi ajuns sa le cred si as fi plans la vederea oricarui cuplu fericit si tandru.
Delia,nimic si nimeni pe lumea asta nu trebuie sa-ti ia dreptul la fericire,dragoste si liniste.Gandeste-te ca porti in tine o minune care va aduce cu ea si fericire si dragoste si liniste si in plus,cunosc multe femei care au intalnit marea iubire avand un bebe mic.
Fii tare(barbata!),asa cum doar o mama poate fi!

Tcelen,ma bucur ca in sfarsit ne dai si tu vesti bune.Tine-o tot asa!

Ile esti o scumpa,dar poza cu marea este de dinainte de a ramane insarcinata(cu o luna).Chiar m-am uitat la ea si mi s-a facut rau.Acum daca as intra in mare(in cazul in care as gasi un costum potrivit,nu bucatelele acelea minuscule),s-ar starni valuri seismice.

Zuzilici si tu esti o dulce,chiar daca esti uneori trista.Si mie mi se intampla,mai ales atunci cand imi amintesc de minunata mea copilarie si de faptul ca cei dragi nu sunt vesnici.Si ma pun pe un plans........Dar dupa ce ma descarc,ma simt mai usoara si mai impacata.Uneori,plansul...nu dauneaza grav sanatatii. Si a propos de sotul meu...e un dulce,dar din cand in cand,amintindu-si ce-am fost,isi alinta puiuta ,,bebita...care mi-a sticat fetita,,(adica pe mine).
Si eu am inceput sa am arsuri si ,,le rezolv,, cu laptic rece baut cu inghitituri mici.Functioneaza!

Manu felicitari pentru inca o fetita frumoasa.Ti-am spus ca si eu visam la 3 fetite?

Catrinel,atunci cand vom avea burtica mare,vom da vina pe ea pentru stangaciile noastre,dar ce ne facem daca neuronii cei buclucasi refuza sa se intoarca la noi atunci cand nastem?Cum ne vom descurca cu bebeii,avand 2 maini stangi?

Ama Kaly,prietena mea a facut cerclaj acum 2 saptamani si mi-a spus ca nu a simtit nimic,nici inainte nici dupa.Inafara faptului ca i-a fost teama de anestezia generala(degeaba) a suportat totul OK.Acum insa trebuie sa stea in pat(preventiv),intrucat colul ei era si scurt si deschis.Dar merita,asa ca inainte...cu curaj!

Despre intalnire nu se mai aude nimic?Asteptam inscrieri!!!!

Catrinel

ANDREEA GEORGIANA +23 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Delia21 nici nu stiu ce sa iti spun.Sunt socata!!!!!In privinta sotului...no comment...in privinta ta, sunt sigura ca dupa cateva zile...cand ai sa te mai linistesti ai sa stii care este solutia cea mai buna pentru tine si copilul tau!Dumnezeu cu siguranta iti va arata drumul cel bun!!!!Incearca sa ai putere, vointa si incredere...si asa sper ca vei reusi.

Io21+ cu bebu_mic

bebu_mic al nostru...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Delia,uitasem ceva.Sa nu-ti fie rusine de familia ta nici o clipa.Vei vedea ce usurare vei simti atunci cand iti vor declara dragostea si sprijinul lor total.Nimeni,inafara de cei cu acelasi sange ca al tau ,nu iti poate fi mai aproape,sincer,dezinteresat si mai ales,oricand.Si cine stie,dupa ce apare bebel,poate tot acasa te vei regasi(adica in Romania)...ca femeie.

ANDREEA GEORGIANA +23 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Buna dimineata la gravidute!

Ama_kaly, felicitari pentru baietel! Si bafta la operatie, sa te refaci repede!

Manu, felicitari pentru printesica!

Delia, tare rau mi-a parut cand am citit prin ce treci. Si cum au zis si fetele, banuiala ca are pe altcineva a aparut inca de la primele relatari despre sotul tau.
A trece prin asa ceva e de groaza, nici nu vreau sa ma gandesc cum e cand mai esti si gravida.
Totusi, si eu cred ca timpul iti va arata ca a fost mai bine ca ai aflat adevarul si ca asa poate vei reusi sa te rupi de el si vei gasi fericirea cu altcineva, in alta parte.
Felicitari ca bebe e bine si ca nu ai probleme. Sa ramana asa si sa nasti un bebe sanatos. Apoi vei vedea ce e mai bine, poate o perioada in tara alaturi de prieteni si oameni care te ajuta ti-ar ajuta. Sigur vei stii sa decizi ce-i mai bine.
O parere insa as avea si eu: oricat te-a suparat, jignit, ranit si injosit acest barbat, el ramane tatal copilului tau. Eu nu asa incerca sa-i interzic contactul cu copilul si nu l-as vorbi prea de rau la copil. Iti place sau nu, jumatate din bebelul tau este din el. Si chiar daca este ca barbat asa, nu inseamnca ca nu va putea fi un tata minunat. Chiar daca voi nu veti mai fi impreuna.
Scuza-ma ca m-am bagat, dar am vrut sa-mi spun si eu parerea. Tu insa iti cunosti mai bine decat oricine situatia si sentimentele si poti lua decizia cea mai buna.

Cat despre mine, ma simt asa de grasa, si de neindemanatica, si ma enerveaza ca nu ma mai misc asa usor... Of, cateodata ma gandesc ca abia astept sa treaca si ultimele trei luni sa-mi revin si eu in sfarsit la starea normala.

Va pup pe toate,
Ariadna, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Delia mi s-a facut stomacul ghem cand am citit mesajul tau si efectiv mi s-au muiat picioarele. Sa-i gasesti in garsoniera... nu pot sa-mi explic cum ai avut taria sa stai si sa-i asculti... Stiu si eu ce inseamna sa fii inselat (nu am asistat ca tine la o scena pe viu, as fi lesinat probabil, dar stiu). E groaznic, nu am cuvinte sa descriu sentimentul, mai ales acum cand tu ii porti rodul in burtica... Nu starnesti mila in nici un caz! Si bine ai facut ca ne-ai spus pentru a putea fi aproape de tine si a te incuraja. Era un subiect mai demult la In unul sau in doi... mergem mai departe , intitulat Abuzul domestic. Uite-l aici: http://www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32602&whichpage=1
Citind despre abuzul emotional poate vei reusi sa depasesti aceasta perioada de criza, sa-ti recastigi increderea in tine si sa capeti forte noi cu care sa mergi inainte. Sunt sigura ca citind te vei convinge ca nu ai absolut nici un motiv pentru care sa te invinovatesti pe tine!!! TU NU AI ABSOLUT DAR ABSOLUT NICI O VINA. O persoana care inseala, inseala pentru ca este slaba, lasa, nu are curajul sa priveasca si sa spuna adevarul in fata si atunci recurge la minciuna si inselatorie. Indiferent de problemele care le-ati fi avut in casnicie, trebuia sa le puna pe tapet, sa le discute, sa-si recunoasca sentimentele si sa fie sincer fata de tine. Un asemenea individ nu merita sa traiasca alturi de voi, iar tu meriti sa fii fericita! Esti TANARA, esti FOARTE FRUMOASA si poti oricand sa o iei de la capat alaturi de o persoana care sa te merite. Nu-l lasa sa scape usor! Nu stiu care e legea in America dar aici in Japonia pentru adulter se plateste o despagubire de 20 de mii de dolari la divort. Intereseaza-te care iti sunt drepturile si nu sta cu mainile in san si in nici un caz nu te mai gandi la moarte. Baietelul tau are nevoie de o mama puternica! Pupici si nu uita ca suntem alaturi de tine

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

dragi mamici ale lunii martie 2006,
am citit cateva din mesajele voastre, in special cele legate de iminenta de avort. si eu fac parte din "clubul mamicilor cu diagnostic iminenta de avort". pana la 16 saptamani totul a mers conform normelor: greturi, varsaturi,ameteli, lipsa poftei de mancare,....la 16 sapt cand m-am prezentat la un control de rutina doctorita mi-a spus ca am colul uterin mic de 4 cm (mi-a facut inainte eco si dupa control genital)si a hotarat ca cel mai bine este ca sa fac cerclaj. la inceput am fost speriata dar intelepciune doctoritei si explicatiile iei m-au convins ca nu este nimic grav daca ii urmez indicatiile indeaproape. a urmat cerclajul, totul a decurs ok, am stat 3 sapt in concediu, dupa care la sfatul medicului mi-am reluat activitatea la serviciu (dar cu efort fizic redus). am avut zile bune si zile mai grele, cand ma durea burtica (simteam o durere surda permanenta, dar de intensitate redusa dar am mers inainte. specific ca de atunci i-au nospa 3 pe zi, iar seara la culcare 1/2 diazepam. in prezent sunt in 26 de saptamani si incepand cu noul an am hotarat sa stau acasa pt binele fetitei noastre si al meu.asa ca fetelor cu speranta inainte!mergeti la consult doar la medicul ce va supravegheaza sarcina, iar in cazul in care vi se pare ca nu va acorda atentia necesara alegeti un altul.
sper sa va fiu si eu de folos cu cele precizate mai sus
pupici iriss77 si ingerasul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Delia, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva!!! Imi trecuse prin cap, asa ca o umbra, ca are pe cineva, de te lasa singura toata saptamana si iti raspunde in doi peri, dar am alungat gandul, sperand sa nu fie adevarat!! Stiu ca suferi extraordinar acum, mai ales ca te-ai convins cu proprii ochi si urechi de cat este de magar si nenorocit tipul asta, dar incearca sa nu te izolezi si sa ai grija de tine si de puiul tau.
Delia, dupa cum ti-au spus si fetele, nu-l lasa sa scape fara sa-si asume responsabilitatea: ia-ti un avocat care sa-l faca sa scoata cat mai multi bani pentru tine si copil - doar are "cariera" si la cat iubeste asta, sigur face si bani buni din ea! Si in rest nu-l mai baga in seama, nu-l mai suna (stiu ca e foarte greu si poate inca speri ca se va intoarce pentru copil), da-i cu flit, lasa-l sa se perpeleasca. Nu cumva sa renunti la drepturile tale si ale copilului! Ma la Domnul sa-ti dea putere sa treci cat mai usor peste asta! Gandeste-te numai la copilul tau, ca are nevoie de tine in acest moment Suntem toate alaturi de tine si te vom sustine pentru ca meriti mult mai mult

Laura cu ? 25+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Delia, daca zici ca pe ea o iubeste, dar totusi s-a casatorit cu tine, inseamna ca ea nu-l iubeste la fel, altfel s-ar fi casatorit demult cu ea ! Probabil ca dupa ce a vazut ca el s-a casatorit a inceput sa se oftice si ea ca a pierdut un idolator. Si l-a cautat, iar el ... ca un catzelush .... s-a intors la ea. Daca ramane cu ea asa va fi toata viata lui : se va uita la ea ca la un idol, iar ea il va accepta ca sclav. Aproape ca mi-e si mila de el, vai de capul lui.
Nu cred ca un barbat se apuca sa se casatoreasca si mai ales sa faca copii doar din dezamagirea unei alte iubiri. Fii sigura ca te apreciaza ca femeie si ca OM. Doar a mers cu tine la spital, s-a supus la toate procedurilea alea grele pe care le presupune un FIV (sper ca nu te confund la faza asta cu FIV-ul !)- deci si-a dorit copilul asta ! CU TINE !
Insa vraja care il uneste de cealalta e (cel putin, deocamdata) mai puternica ....
Tu nu te apuca acuma sa-l urasti. Nu trebuie sa-si incarci sufletul de ura. La urma urmei, nemernicul va suferi toata viata. Probabil ca e un tip orgolios - si tocmai aici e ironia, ca unul ca el va accepta sa fie tinut in lesa de tipa cealalta - nu cred ca va rezista mult.

Eu zic sa te incarci acum cu lumina si bucurie, vin sarbatorile, vorbeste cu puiul tau pe care ti l-ai dorit ATAT de mult, iar el te va rasplati pentru toate suferintele !

Tu esti o fata puternica si vei supravietui. Doar nu sotul tau te-a adus in SUA, nu ? Ai muncit si te-ai intretinut singura pana l-ai cunoscut.
Stiu ca e greu acum sa-i spui familiei tale prin ce treci, mai ales ca vin si sarbatorile. Nu te mai framanta : daca ai o prietena apropiata sau vreo ruda mai discreta, spune-i doar ei ! Pentru inceput ....
Eu zic sa astepti discutia cu el. Fii deschisa si calma. Nu te repezi cu reprosuri sau cu amenintari, dar nici nu te injosi cu plansete si rugaminti. Fii tare ! Iti tin pumnii.

Fetelor, nu's ce naiba sa zic, cand citesc la voi ca bebe misca de "se vede cu ochiul liber" ma minunez. Pai al meu de-abia zvacneste. Si sunt si mai avansata in sarcina ca voi.
Ma chinuie si niste masele, am fost ieri la dentist si mi-a schimbat niste plombe, m-a chinuit ca naiba. Cred ca l-am speriat si pe bebe. De-aia n-o fi miscand sa-l simt si io ca lumea ....

Irina. 27+

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Ile sa stii ca si pe mine m-ar bate gandul sa infiez un copil dar din Romania, caci sunt atatia copii frumosi si necajiti... astia pe aici chiar si in orfelinate au de toate... Mie imi vine greu sa-mi pun dresurile... ca bocanci nu port inca. Din comoditate umblu cu nite taraitzi (ca un fel de saboti dar fara toc). Nu stiu ce sa-ti spun de contractii... ori eu nu am deloc, ori nu-mi dau seama. Cat despre Craciun, nu prea stiu ce sa vreau de Craciun.... hmmm ... poate o bijuterie... Faza nasola e ca ziua mea e pe 2 ianuarie si intotdeauna cadoul de Craciun a fost la un loc cu cadoul de ziua mea
Catrinel iti tinem pumnii vineri la control!
Dea arati foarte bine si stai linistita ca burta nu e mica. Nici eu nu prea realizez ca in trei luni o sa mi se schimbe complet stilul de viata si ca voi deveni mamica dar asta e... Si eu intentionez sa merg la vara cu bebe in Romania! Succes vineri la doctor!
Bobo si la mine se intampla sa o simt miscand jos de tot!
Ama kaly FELICITARI pentru cavaler si succes la cerclaj! Lasa ca va fi bine!
Andreea Georgiana am primit mailu. Saru` mana! . Iti tinem pumnii la stomatolog, sa nu doara!
Anairda distractie placuta la petrecerea de Craciun! Si mai lasa depresiile ca nu rezolvi nimic! Si eu sunt la mii de km de casa dar asta e! Daca ar fi sa stam sa le rumegam am plange si pentru copii orfani, bolnavi si flamanzi, pentru nenorocirile care se intampla in toata lumea... motive sunt o gramada...
Tcelen iata o veste buna!!!! Ma bucur nespus ca placenta ta s-a ridicat si ca sunt sanse sa se mai ridice! Intr-adevar, ai o super bebelina. 2500g wow! FELICITARI!
Manu FELICITARI pentru printesica! Chiar ca veti fi niste rasfatati la batraneturi! Si la mama mea tot 3 surori sunt...
Zuzilici tare ma intristez cand aud ca plangi, nu mananci ... etc... hai fruntea sus! Ce poate fi asa de grev sa te indispuna intr-atata? Incearca sa faci numai lucruri care sa te bine-dispuna. Iesi la cofetarie si la o barfulita cu o prietena, mergi in magazine de bebe, fa cumparaturi de Craciun, uita-te la un love story... hai ce Dumnezeu ca sunt atatea lucruri placute care putem sa le facem, de ce sa ne lasam coplesite de griji? Au ei Doamne Doamne si ingerasul grija!
Adar felicitari pentru bebe grasulica si succes la morfologica!
Tinuza harnicutza noi te intelegem ca ai treaba da nu ne neglija....
Iris bine ai venit! Pentru a te trece pe listuta, Tina are nevoie de datele tale. Sanatate in continuare si felicitari ca ai reusit sa treci de momentul critic.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Draga Delia… ce mai pot sa spun, trebuie sa incerci sa iei cit mai mult de la el. Pensie alimentara, poate casa – joaca tare! Trebuie sa te gindesti la strategii si sa te acoperi bine din toate partile. Poate ar trebui sa iei legatura cu un avocat, care sa-ti zica ce ar fi mai bine sa faci de pe acuma in vederea unui divort… Doamne, ce trebuie sa suferi! Cred ca e important sa nu ramai singura, poate ca ar mai putea matusa ta sa mai stea la tine? Ei i-ai spus?
Draga de tine. Ai grija de tine si de bebe, nu stiu cum ai putea sa treci peste asta mai usor, dar trebuie sa incerci!! Si sa stii ca iti suntem alaturi, cu vorbe bune si cu sfaturi, asa ca scrie si varsa-ti oful!!!
Doctorul ti-a dat unda verde sa calatoresti de Craciun?

Andreea, cica neuronii isi vor reveni dupa ce vine bebe pe lume….Asta ma face sa sper Nu poa’ mama natura sa ne lase asa stingace sa ne descurcam cu bebe!!

Irina, si la mine tot asa cu bebe, m-am holbat aseara intr-una la burtik, dar nu s-a lasat nimica vazut… si bebelina mea zvicneste numai, ma asteptam si io la ceva pocneli in coaste, lovituri in ficat, cum am auzit de la alte fete… Dar paote unii sunt asa, mai delicati… nici mama nu-si aminteste s-o fi altoit prea tare…

Tcelen, nu-mi mai amintesc daca ti-am scris felicitari pt vestile bune, ( – neuronul, bata-l vina), dar m-am tot gindit la tine si m-am bucurat ca esti mai bine!!! Excelent!!! Bravo!

Fetelor, cirnatii afumati intra in categoria “carne cruda de care nu avem voie sa mincam in sarcina din cauza toxoplasmozei”, nu?
N-am mincat pina acuma, dar ma duc in Romania de Craciun, stiti voi cum e…

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput