Mamici de ianuarie-februarie 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
Irina- nu ma gandeam al Francesa, ti-am zis 2 de tigani deja- fgeanina si petronela,eu asa stiu de ele..
Monica- dar ce are mai al 2-lea nume dc e de sfant si e popular, cum ar fi Maria, Andreea si etc..
Si pe mine ma cheama Maria desi nu ma striga nimeni sunt ok cu el..
E greu sa gasesti ceva scurt si care sai it palca si sa fie unic..
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Da nu rad mai am zis ca imi aduce aminte de unu din serialul ala italian care era in voga ba chair era misto tipul.Stii de cine vorbesc?
Irina 37+
Denisam spune:
EU va las acuma, va spun noapte buna si somn usor!
Sigur nu mai e nimeni peste 1h!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
IRINA Stefania mie imi place mult, am o nepotica grozava de patru ani si pe surioara ei de un an jumatate o cheama Raluca.
Pe 7 ian e Sf.Ioan si D.P.N-ul meu e 8 ian...poate pun totusi Ioana...
Ca in nici un caz ...Vasilica...asta e a doua zi dupa anul nou.
Sau...Dumitrana (de la Dumitru ca tati) mie imi suna a...Joiana stiti la ce ma refer. Nu va zic ce nume i-a pus bunicul mamei mele: Varvoara dar e doar in buletin...to
ti o stiu de Viorica (bunica era cat p-aci sa-l
pe bunic pentru asta).
Denisa ...da umplem capitolul cu astea, tot voia Daniela sa aiba ce citi dimineata 
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Monica sa iti spun o faza tare: deci santem tize
Si pe frati-miu tot Cristian il cheama![]()
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
E pai pe tigani ii cheama visinel, caisa, ciupercutza de astea...
Ana buna faza .
Si eu am al doilea nume Roxana si ma strigau asa la liceu pt ca eram doi Irine. Mie imi place Maria dar e mama , soacramea si cine stie cate alte neamuri asa ca bagam Mario ca e tot pe acolo.
Irina 37+
Ursoaica spune:
Iap.
Dar ala era Tano.
Noi vrem Tino. Cand l-am cunoscut pe sot si s-a prezentat Tino eu i-am zis si eu sunt Taes (am crezut ca face misto de mine)... raspunsul lui a fost vrei sa mergi la o cafea cu mine
.
Ursoaica
35+
Ursoaica spune:
Monica da, tu ai rude jumate' de tara?
Irina eu ma distrez de minune...sper ca si tu! Am zis si eu asa in "" ca razi, dar am uitat sa le pun.
Ursoaica
35+
irinadum spune:
Ursoaico mai dat gata cu iap mi_ai adus aminte de fostul meu prieten era fan vanilla ice si toata ziua se yapaia peste tot
. Si zi acum nu era frumos Tano parca si la sfarsit s_ a facut bun.
Monica bunicii erau mai huschiti pe vremea lor si pe a mea bunica o chema Sanica
.
Vai am ajuns la pagina 6 chiar ca suntem sony.
Irina 37+
maraki spune:
Monica inca o faza: cunosc si eu doua surori Raluca si Stefania
dar sant gagici mari deja!
Denisa Geanina nu este nume de tiganca, poate ai cunoscut vreuna cu numele asta dar in general nu e folosit la romi.Petronela este nume de taranca, in definitiv santem cu totii romani
Eu nu am nimic cu tiganii, multi sant mai de treaba decat romanii
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36