Mamici de ianuarie-februarie 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina de ce sa fiu rasista?
Monica asa o chema? Habar nu am si ce este un nume frumos!
Si oricum a fost numai este.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Nu stiu daca v-am povestit dar am doua perechi de verisori DANA-DANUT (frati) si GABRIELA-GABRIEL(tot frati).
Si cand aveam 4 ani m-au intrebat ai mei cum vreau sa-l cheme pe fratiorul ce uram sa soseasca?
Cum credeti ca am raspuns?
BARZOI - MONOC !
BARZOI - CA-L ADUCE BARZA si
MONOC - de la MONICA ...asa ma gandeam ca trebuie

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Am glumit cu rasista ma refeream ca ce au numele romanesti? ( bine ca nici Vasilica, Petronela , Constantina). Ma gandeam ce nume au gasit si neamurile tale , nume cu radacini vechi romanesti nu gluma.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Monoc

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Auzi barzoi_monoc. Deci monoc era masculinul lui Monica. Ce imaginatie aveai de cand erai mica.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Voi vretzi sa termiantzi capitolul pe tema Nume, bag de seama, nu?
Bun asa- petronela, geanina, gherghina, gorbaciova si altele sunt pt tigani-romi,ma scuzati, asa mi se par mie, nu dati cu rosii..nu am nimic cu ei, dar nici nu-mi plac

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI CRISTIAN il cheama pe frate-meu...decci nu mai vreau si-o Crsistina(mai am si un nepot alt Cristian!}
Angela-am o verisoara
E greu cu assa familie Si stai cam patru Madaline

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Denisa care sutn alea de tigani zi_le . Pun pariu ca te gandesti la Francesca.
Monica mie mama mi_a zis ca dc nasc maine trebuie sa i ipun Nicolae , nu stiu cand aproape acum Spiridon, dc e de craciun Cristian iar nu stiu cand paoi Stefan .... deci .... ura si la gara.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ia uitati aici sa va mai degajati umpic ( e tot legat de nume oarecum ) . Am ras de m-or auzit cred ca si vecinii de jos

cand eram micuta,pe vreama lui ceasca,si se dadeau tigarile pe sub mana,ma trimite tata la cineva sa cumpar persoana respectiva se numea visinel(numele de familie),si imi spune tata inainte sa ies pe usa:"vezi sa nu uiti mergi acolo si intrebi de dl visinel "
eu de frica sa nu uit numele,repet intr-una pana la locul cu pricina:visinel visinel.intru,dau buna-ziua si intreb:"dl cireasa este?"omul saracul nu mi-a zis nimic,in schimb i-a reprosat tatalui meu ca asa m-a invatat sa-i zic ca sa faca misto de el

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina de ce razi de numele sotului meu. Si eu glumesc doar suntem o gasca aici! Nu?
Imi pare rau ca nu mai imi aduc aminte ce nume ne-a zis soacramea ca imi venea sa ma dau cu capul de pereti, cred ca facusem tensiune 25 cu 20. Ea ma vedea rosie si credea ca-mi place si tot continua, iar mie imi venea sa-i pun lipici pe gura. Dar sa vezi cum a intervenit fisu' "da, da, sigur ca da..." am ras de m-am cracanat.

Ursoaica 35+

Mergi la inceput