Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea B..ce mi-ai facut! Am stat cu ochii pe ceas sa se faca 12....si m-am dus si eu la o cafea...si cind m-am intors ce am gasit? Urarea pentru Simo.......imi doream s-o fac eu prima...
Draga mea prietena... Simona....sa ai o viata frumosa , asa cum o ai si acum...sa te bucuri de fiecare moment ca si cum ar fi ultimul....sa vina bb 2 ..indiferent pe ce cale...si ramine cum am vorbit.....la vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Filmoteca este la voi! Nu plecam de sarbatori..ne vin prieteni din LA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

LA MULTI ANI si din partea mea ptr Simona, tot ce-ti doresti de la viata sa dobandesti.
Cu drag Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!

LA MULTI ANI Simona!!!

dragele mele - a venit EMA (dana)! este in romania, m-am intalnit aseara cu ea si cu ricardo. a fost o intalnire frumoasa dar scurta, nici nu stiu cand a trecut timpul... ricardo este frumos foc, are niste ochi superbi, este numai un zambet si foarte cuminte. dana, asa cum o stiam si de pe forum, este o persoana atat de calda si de deschisa... of, repede a mai trecut timpul aseara!
dana m-a rugat sa va scriu: va pupa pe toate si ii pare rau ca nu se poate loga pe forum. calatoria spre bucuresti a fost ok, ricardo a fost cuminte in avion. astazi pleaca din bucuresti si se intoarce pe 15 dec, urmand ca pe 16 sa se intoarca in germania.
ar vrea foarte mult sa va cunoasca, ma intreba daca se mai tine petrecerea de craciun. m-am gandit sa facem o intalnire pe 15 dec (joi) seara, tot la zig zag unde piticii s-au simtit atat de bine. o sa sun sa intreb daca ar fi liber joi, daca nu o sa sun si la arlechino.

va rog sa imi spuneti daca vreti sa veniti la intalnire, sunt sigura ca dana s-ar bucura enorm.
deschid lista cu noi doua deocamdata (sper sa fie cat mai multe mamici in ea):
1. dana (ema)
2. marcela (vrabiuta)

astept sa imi scrieti.

o zi frumoasa tuturor!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
La multi ani Simona iti doresc tot binele din lume!
Noi trei (adica eu cu fetele) avem de ridicat azi un pachet cu cadouri din Romania. Si cum pachetul vine cu autobuzul (cu vestita firma atlassib) prevad ca o sa inghetam si o sa ne facem mii de nervi in gara asteptand. Asta dupa ce m-am certat ieri la telefon cu un mare sef de la posta lor din Bucuresti care nu a binevoit sa-mi dea un numar de telefon de la Malmö sa stiu si eu cand sa ma duc sa astept... ofofoffff nu-i mai lumineaza nimeni pe astia!!! In plus tati e plecat in delegatie si a lasat masina noastra pe aeroport in Copenhaga, asa ca noi mergem cu autobuzul, cu caruciorul, cu pachetoiul In fine, sa nu ne enervam, doar e vorba de cadourile noastre!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

BLUE ANGEL !!!

Si EMA - bine ati ajuns in Ro ! Nici nu vreau sa cred ca nu ne vedem cand va intoarceti ...

O zi frumoasa sa aveti !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multi ani, Simona! Iti doresc sa ai parte numai de clipe frumoase, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, visele sa ti se implineasca!
ma bucur ca dana a ajuns bine in romanika, io o ajtept la ieshi, asa mi-a promis....

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uitati isprava mea de ieri http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=519296678&photoID=519297890&security=DiOTEy

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!
LA MULTI ANI SIMONA!!!! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai numai bucurii in viatza! sa iti traiasca si baietzii si sa te bucure in fiecare zi!
Olivia uff ce rau imi pare de faza cu somnul. sper sa fie bine de data asta!
Carmen beton faza cu scuturatul. mai e bluza acolo?
Cori v-am vazut! doamne ce a crescut Mara!!! ce se vad anii pe copiii astia....cresc intr-adevar ca din apa! sunt niste frumoase fetele tale!
AndreeaB sanatate piticei! sper ca e mai bine azi.
Marcel imi pare bine ca esti ok. transmite-i te rog toate cele bune Emei! cand ati stabilit botezul lui Ricardo?
va pup si va doresc o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmenp - nu mere` linku`

Kim - am citit patania ... io am vazut doo categorii de copii si m-am zgariat pe oki: categoria turbo (care zbiara, alearga, protesteaza, se crizeaza, riposteaza si circula pe baterii autoreincarcabile) si ailalta categorie de copii cuminti, intelegatori, linistiti (astia au parintii aia pe care io ii invidiez de crap). Chiar ieri am tinut in brate o fetita de aproape 1 an cuminte foc, am zis ca nu`i adevarat

Rain - am uitat sa-ti doresc succes ! Doamne, esti curajoasa, ca toate fetele care au 2 copii sau au in proiect. Si eu cochetez cu ideea, dar mi-e o teama ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput