Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (138)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Olivia, ce rau imi pare ca Luca s-a trezit si noaptea trecuta, speram sa ne dai vesti bune, ca ati dormit neintorsi.
tu stii cel mai bine ce e de facut, daca ii va face bine romergan-ul si se linisteste 1-2 nopti, pe urma cred ca uita de treziri, care intr-adevar, sint aiurea, n-ar avea motive sa se trezeasca si sa planga!
oricum, vezi ca faza cu "lasat sa planga" a avut efect, poate a uitat marmotica ca asa l-ati cumintit, si vrea s-o luati de la capat, si de departe e cea mai buna metoda (zic eu), dar numai sa rezistati voi, ca mai mergeti si la job ...MP nu se implica deloc sau mai rau te enerveaza si ea?

Cori, felicitarile noastre pentru kk la olita!
si moata de vreo saptamana pune mana la fundulet cand face kk si zice "mami, kk", dar daca o dezbrac si o asez pe olita ...nu mai face! cand ii zic de olita incepe sa se dezbrace si singura ...isi scoate sosetele!

Alice, daca Andrei mananca lactate e ok ...el ce lapte papa acum, formula sau lapte-lapte? ca eu ii fac juma-juma si moata il linge pe tot! de fapt ...ce nu mananca ea?

Andreea, asa zapada mare e pe la voi??? eu as vrea sa fie si aici, macar de Craciun, asa fara zapada n-are nici un farmec ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

corina, felicitari!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri..si scuze ca va stresez si pe voi...dar cui sa ma pling si eu dimineata?
Carmen ai recuperat bluza?Vin sa suflu'?
Cori ..felicitari pentru realizare! Tu nu ai folosit-o pina acum...sau acum a cerut?
Nicole...pe Mp am implicat-o ..incercind sa-l duc pe Duracell la ea in pat , unde se duce in fiecare dimineata pentru lapte si un eventual al somn de 30 minute...Nu merge de data asta...plinge! V-am spus ..am incercat orice...Sa-mi tineti pumnii la noapte! Pe tati l-am aranjat ..el doarme cu dopuri in urechi! . Haiosa faza cu kk...si cu sosetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nicole, nu atat ca e mare, dar ningea abundent si toate masinile circulau incet pe autostrada. aici este zapada in munti (care-s la 20 de minute de casa) toata iarna, ba chiar pana-n vara incolo, dar in oras ninge mai rar.
apropos de laptic, pupi inca bea 3 cani de lapte si n-am de gand sa fac nici o scimbare, sa bea cat vrea.
cori, felicitari pt olita, eu nu mai indraznesc sa-l pun pt ca-l apuca nervii...
andreea, ti-am trimis pm ieri, n-ai primit nik?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, nu... e cumva intr-un colt, la dos, daca sta pina miine ii fac poza... bafta la noapte!
philip, cum e la servici? incintata?

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, gata la raport.
Cam tarziu recunosc, dar azi m-am lenevit. Nu am fost la scoala, am avut liber...si am facut o cura de dezintoxicare de calculator...adica am lenevit in pat pana la 11.Apoi am vorbit in Romania, si acum incerc sa recuperez si sa citesc tot ce s-a scris intr-o zi.
Termin de citit si revin.

Liliana

Mergi la inceput

Asa deci...in pat pina la 11! Facut bagajele?

Mergi la inceput

Carmen..merita o poza...si faci un album:)...de pozne...
Eli..ieri am uitat ..sanatate sotului tau si recuperare rapida!
Felicia ..tot in Ro?
Simona R...ce ai mai facut cu bona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Off, nu-mi aminti de bagaje, caci eu intai trebuie sa termin cu studentii. Si trag saptamana asta si juma din cealalata de mama focului. Caci am o multime de cascati, care nu au muncit un semestru, acum vin si vor ceva ptr EXTRA CREDIT.Uff,uff.
Si apoi bagajele se fac intr-o zi. Mai rau este ca sotul are ceva de muncit, le-a promis prietenilor cateva sute de filme, si acum le pune pe un hard. Si din cauza asta stau insirate CD-urile si DVD-urile in mijlocul casei(nu are decat cateva mii- spre 10 mii).
Cadourile le-am cumparat, haine multe nu iau, mai ales ca eu port doliu si nu am nu stiu cate randuri de haine negre.
Voi mai mergeti undeva de sarbatori?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

...si pentru ca e trecut de 12(ceasul DC-ului e in urma cu o ora),astazi e o zi speciala pentru o prietena ,care de cand a inceput serviciul nu mai are prea mult timp liber....Simona(BlueAngel),La multi ani!Sa fi sanatoasa,fericita si sa ai parte numai de bucurii si impliniri.Sa ne traiesti mami de Pufu.La multi ani!
....si chiar asa,mai treci si pe aici cand si cand,.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput