Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
dordia2000 spune:
Multumesc mult pentru urai!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000
mara95 spune:
Draga Noki, eu in sarcina am facut conjunctivita si am folosit kanamicina.Dar doctorita mi-a dat niste picaturi care nu afecteaza sarcina si mi-a spus ca nu este buna kanamicina, nu stiu din ce motive...Chiar e contra indicata.
mara 38+
fee spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor !!!
Alina , am uitat complet de pm , pentru ca am adormit si s-a ocupat sotul de Daniel :))
Azi o sa imi schimb forfait ul la tel si o sa te pun in nr ilimitat , deci tine-te bine ca o sa te sun tot timpul !!! o sa fie valabil de maine , e ok ? pt internet al meu sot nu vrea nici un program de pe internet ii este frica de virusi :)
O sa raman pana marti la paris deci o sa intru mai des pe internet
Ina , ai incercat sa pui in patut un prosop mare , infasurat intr-un cearsaf , faci un fel de semicerc ; ca litera U si o pui pe rachel cu fesele ( piciorele trebuie sa fie pe prosop )pe partea de jos a U iar partile laterale sa ii vina pe langa corp . Asa nu se mai simte singura in pat , copii nu sunt obisnuiti cu mult spatiu (
Va urez o zi buna !!
monica
fee spune:
A si sa nu uit , ai grija daca ii dai Hepar , un bibron pe zi este suficient , ca sa nu o dai in diaree ca dupa aia se deshidrateaza ( in schimb cum o alaptezi , poti sa bei dar nu exagera :))
Pentru colici poti sa ii faci un masaj pe burtica , in sensul acelor de ceas , cu o crema si nu ezita sa apesi un picut mai tare ;
monica
mandyksch spune:
La Multi Ani fetelor care isi serbeaza ziua numelui , sper ca ati fost cuminti si Mosu v-a adus cadouri multe voua si bebeilor .
In sfarsit a adormit bebelache al meu ca tare rauc a fost si astazi. Mai eu cred ca s-a obisnuit in brate si acum nu il mai pot pune in patut ca incepe sa planga (l-am trecut deja in patut ca bb a crescut si nu-i mai era bun cosuletul).Cum il iei in brate cum se calmeaza.Asta o fi de la alaptat caci eu il alaptez sezand. Si acum pana am citit ce ati mai scris l-am tinut in brate si acum l-am pus in patut, sper sa mai doarma un pic
Lavi02, cred ca stam bine cu alaptatul din moment ce bb are niste falcute , azi dimineata l-am cantarit si avea 4.450 gr, deci a luat bine in ultimele zile. Acum la 6 saptamani si 2 zile a ajuns de la 3000 gr ( in maternitate a scazut la 2800 gr) la 4.450 gr. Cred ca e OK.
Referitor la lohii si controlul de 6 saptamani, eu o sa-l fac maine la 6 sapt si 3 zile caci nu m-am putut programa altfel.
Alina , ma bucur ca mai spune cineva ca si bebicul ei are aceleasi manifestari ca bb-ul meu.Eu chiar intrasem la idei si oftatul si scancitul asta . Poate chiar comunica bebeii nostri dar la un alt nivel pe care nu-l intelegem noi.
Anda, Meems,, dati inainte cu smotru...poate -poate mai apare cate un bebe prin zona .Doamne mie nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 saptamani de cand bb este cu noi .Alexandrina daca te gandesti ca vei naste in jurul Craciunului gandeste-te ca un cadou mai frumos nu puteai primi decat pe bbeul tau.
Ripley, mai ce "noroc" ai avut tu in ultima vreme, ba cu tavanul, ba cu centrala...stii ca toate vin legate, una dupa alta, bine ca s-au rezolvat pana la urma. Si eu ma gandeam sa te mai sun dar copilu' asta imi ocupa tot timpul.Ma bucur cand reusesc sa ma odihnescun pic...uite acum deja s-a pus pe plans in patut. Deci cam 10 minute a durat de cand l-a dat jos din brate si l-am pus in patut.. Tare s-a mai obisnuit in brate.
Ma duc sa incerc sa-l mai amagesc un pic...nu sunt convinsa ca voi si reusi, poate mai reusesc sa mai scriu.
Mandy si Krisztián
ilenutza spune:
'Neata la toata lumea!Am petrecut din greu aseara la fripturi si tort si sampanie(tom&jerry) asa ca azi ma resimt!
Multumesc din suflet pentru urari!Doresc si pentru voi tot ce imi doresc si mie:sa fiti sanatoase si iubite, sa va bucurati de copii si familie!
LA MULTI ANI NICOLAILOR SI NICOLETELOR!FERICIRE SI VIATA LUNGA!PETRECERE FRUMOASA SI CADOURI MULTE!
ANDA, coagulograma este o analiza obisnuita si se face la orice lab.Eu am facut-o gratuit parca de 2 ori pana acum cu trimitere de la medicul de fam.Hai ca pana pe 10 nu mai avem mult !!!!!!!!!Poate ne vedem la Municipal
Ilenutza, 39 azi, inca
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI TUTUROR NICOLETELOR, NICULINELOR SI NICOLAILOR!!! Iar celorlalte sa aveti parte de daruri multe din partea Mosului!
Camelia 37s fix
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
Poz(n)e:
http://photos.yahoo.com/camelia_marica
felicia74 spune:
Din rubrica "ai copii, ai belele" sa va povestesc ce am patit azi cu Ilinca:
deoarece azi-noapte s-a trezit cam la 2 ore si jumatate sa manance, am dormit pana mai tarziu. La 10,30 o aud cum tuseste o singura data intr-un mod ciudat, parca inghitise ceva si se ineca. Sar din pat si-mi vad puiul vanat tot, arcuit pe spate si dand din maini f.f. repede.
Si parea ca nu mai respira. Am luat-o in brate, am intors-o cu capul in jos si apoi am incercat sa-i deschid gura, mi-era frica sa nu-si fi inghitit limba.
peste 4 secunde (sau cate o fi fost, ca in panica mea nu mai realizam) a inceput sa tipe ca din gura de sarpe (de obicei, ea plange incetisor).
a inceput apoi sa saliveze intens.
Nici nu stiu ce a fost, ca lapte regurgitat nu am vazut sa fi scos pe gurita. Poate s-a inecat cu muci?
Felicia mamica Ilincai Teodora
felicia74 spune:
Continuare:
eu tot incerc sa ii desfund nasul, dar am luat o prostie de pompa Angel. E clar, in materie de articole ptr copii, ce e ieftin e sigur prost.
Azi se duce tati si va lua alta, dar ce marca o fi mai buna?
Partea proasta e ca i-am spus lui Doru, care s-a panicat groaznic, voia sa vina acasa. L-am linistit, i-am spus ca nu e nevoie, dar ii trimit pe Messenger mesaje la fiecare 15 min si-i spun ce face.
Chiar asa de sensibil o fi un bb, sa se sufoce asa usor?
Felicia mamica Ilincai Teodora
fee spune:
Alina , nr tau nu este SFR , deci din pacate nu pot sa il pun ilimitat :)
Deci vb pe net , daca vrei sur messanger
Acum fug ca plec sa ma plimb un pic cu sotul , deh profitam de soacra ca se ocupa de baiat :))
va pupacim
monica