Mamici de mai-iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama, nu e mult 5 kg pana in sapt. 20. Eu zic ca e ok.
Eu am pus 2 kg si azi am 14 sapt. Ce ma sperie, este ca de 3 zile mananc ca sparta. Azi am ras 3 sandwiciuri pana la ora 10.30.
Acum am mancat multe muraturi, mi-a adus o colega, dr deja ma doare stomacul... Morcovi murati, conopida murata, gogonele... Dar nu stiu ce sa fac cu aciditatea.
Si, au inceput durerile de cap si insomniile, plus zvarcoleli noaptea-n pat de la aciditate. Si un gust lesios in gura!!!

CE MAI URMEAZA??? Oare ce-mi mai pregateste Samburica???

Virgi, felicitari pentru fetita

Puiudana, mananca dulciuri cine poate, eu nu ma pot atinge de ele. Dar mananc paine in nestire, deci oricum sunt o serioasa candidata la ingrasat

Cypocs, maine ajung la dr. T si il intreb inca o data cum e cu colul asta. Daca e deschis si faci cerclaj desfasori activitati obisnuite? Asta era intrebarea, nu???
lyly 14 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Am citit intr-o rev pt mamici si bb ca care mananca ciocolata nasc copii mai fericiti,asa ca un pic de cioco nu strica.Eu mananc in fiecare zi si in 15sapt am pus cam 3kg si e chiar bine.dr mi-a zis ca e bine sa iei in greutate cam 1kg pe luna si asta chiar am si citit. Si am uitat sa va zic ceva f important:aseara mi-a facut eco un dr de la mine de pe sectie si am vazut cum se misca bb,dadea din manute si picioruse,facea tumbe,era tare neastamparat(sau neastamparata),am auzit inimioara cum batea,dar nu se pricepea prea bine si nu a stiut sa-mi zica ce sex are,dar oricum,imp e ca l-am vazut cum se misca.

Dana15+ http://community.webshots.com/user/puiudana2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

july stau potolita da nu pot sa stau in pat nu am stare..stau lungita pe scaunu asta cum pot macar sa mai vb cu voi..Alia pai de aia vroiam baietel ca ei sunt mai mamosi1 Ma duc joi la dr meu si in functie de ce imi zice si daca ma hotarasc sa merg cu el mai departe,mi-l face el.Daca nu,nu stiu..dar o sa caut un dr din buzau ca acu ca a venit si sotul ne mutam acolo.si la fecultate oricum nu mai pot sa ma duc,o sa intrerup anul.LYLY da nu e asa mult,dar sa vedem ce urmeaza mai ales daca va trebui sa stau in pat o sa ma fac cat casa Fetelor la mine s-au adeverit unele lucruri babesti..nu stiu daca e coincidenta sau nu:am poftit numai la acru si sarat,nici acum nu suport dulciurile si inainte mancam destule si e intr-adevar baiat,la chestia cu inelul deasupra buricului am facut-o si s-a miscat circular-baiat,toate testele pe care le-am facut de pe net si calendarele acelea ziceau ca va fi baiat,burta nu prea mi-a crescut si e putin tuguiata-baiat,dureri de cap am avut-baiat
In schimb am avut greturi in primul trimestru ceea ce ar fi preconizat o fata,sunt mai nervoasa in sarcina decat inainte-fata.
io19+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

mai fetelor, ce vesti bune pe la voi.
va felicit pentru aflarea sexului bb-lusilor vostri.normal ca va si invidiez in acelasi timp.

LA MULTI ANI Nicoletelor, Nicolailor si tuturor de fapt.

adi si ela 15+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Si mai e o vorba din batrani:daca misca in stanga=baiat,iar in dreapta=fata.Si daca misca pe undeva pe la mijloc,atunci ce e?
La voi,care stiti ce aveti,unde a miscat?Poate cine stie,chiar e o chestie.
eu dau multila toate burticile,ne "vedem"mai tarziu ca tre sa merg la scarbici.

Dana15+

http://community.webshots.com/user/puiudana2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

VIRGI si CAMI felicitari ptr fetite!!!
Ma bucur ca au inceput sa apara si pasaricile!!!

La multi ani!!! de Sf Nicolae si sper ca mosul a venit la voi cu bunataturi multe.

Ama ma bucur ca te-ai mai linistit si ca esti optimista.

LYLY809 nu m-am suparat ca ai uitat ca despre mine era vorba, stai linistita. Dar sa stii ca eu intru aproape zilnic aici pe forum .... deci nu mi se pare ca s-ar putea spune ca intru rar ... dar ma rog ...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

la mine a miscat in dreapta , dar pap si dulciuri si muraturi!!La baiat am avut intr-adevar burta mica si tuguiata , acum e rotunda si mai mare dar inca nu stiu ce e .Sambata aflu!!!!!!!!!!

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Incep sa mor de nerabdare sa aflu si io ce e bb.... Sper sa-mi spuna Dr T luni ... ca daca nu, o sa astept eco pana dupa anu' nou, si parca mai e tare mult pana atunci
Si io mananc si dulciuri si muraturi iar burtica parca e mai mult rotunjoara ... de fapt nu prea pricep cum e sa fie tuguiata ... daca e tuguiata nu e rotunda sau cum?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetelor...
va pup pe toate si imi pare bine ca va "vad" sanatoase...
Felicitari tuturor celor care au aflat ce bebici vor avea...
Si io mor de nerabdare... abia luni 12 dec. ma duc la Iosup dar nu cred ca-mi poate spune inca avand in vedere ca atunci o sa am abia 13 sapt. Cred ca la eco din ianuarie o sa fie mai sigur...
Io vreau fetitza... si iubi la fel... ca mai avem si o catzelusa si a zis ca el vrea "3 nebune" in casa... La fetitza m-am gandit si la nume, la baietel inca nu suntem hotarati. Dar eu simt ca e fetitza...

In rest suntem bine, sanatosi... nu ne doare nimic decat din cand in cand cate o crampa... o mica durere surda... deh! nu poti sa fi ca nou! In continuare am durerile acelea in partea stanga la coaste (care cica sunt de la colon spasmotic) si ma tratez cu no-spa.

Dupa ecografie a doua zi am programare si la doctorita mea (Cezara Bucur) si sper sa fie totul bine! Parca nu mai am rabdare...

Voi ati anuntat deja la serviciu sarcina? Adica ati anuntat in scris? Eu inca nu si abia sapt viitoare dupa control voi face asta. Am emotii sa vad reactiile...

Va pup

Dilaural

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Shori draga, am glumit ca nu treci prea des. Era de fapt o invitatie k sa treci si mai des. Cand selectez emoticons care-si arata dintii, inseamna ca nu vorbesc serios. Adik pe asta
Succes la echo, eu ti-am luat-o inainte, ma duc maine. E singura mea bucurie. In rest, stari naspa, la servici tot nu ma intelege nimeni, mi se pretinde acelasi randament ca atunci cand nu eram gravida, si chiar nu pot, sunt zile cand mi-e rau cateva ceasuri, de dimineata pana pe la ora 13-14

De aceea mai intru pe aici, k sa vorbesc cu voi, caci noi ne intelegem mai bine unele pe altele. Nu-i poti cere unui barbat sau unei femei care nu a fost gravida, sa te inteleaga. Decat, subliniez, daca persoanele respective sunt altruiste si au CARACTER.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput