Mamici de mai-iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
puiudana2004 spune:
Ce ati gasit in ghetutze de la Mosu'?Eu,o cutie mare de bobo in forma de inimioara rosie.
DP
15+http://community.webshots.com/user/puiudana2004
puiudana2004 spune:
Nu mai este nimeni pe aisi sau ati plecat toate sa cautati in ghetutze? Ama multumesc.M-am prins de idee.
Dana
15+ http://community.webshots.com/user/puiudana2004
ama_kaly spune:
Fetelor Alia si CamiM ma scuzati pentru greseala..nu-mi explic ce s-a intamplat cu baietelul Aliei,insa am reparat greseala,iar tie Cami ti-am schimbat DPN-ul si ti-am trecut caruciorul roz!FELICITARI pt fetita!!!raalucutza multam pentru felicitari!iti tin pumnii si tie pentru un baietel!!
july la asta ma gandeam si eu sa deschid un subiect despre cerclaj poate asa voi afla mai multe de la fete care au trecut prin asta!iti multumesc!
Simona iti multumesc si tie!!si bafta sa scapi cat mai repede de afurisitele alea de greturi..hai ca nu mai ai mult!
LYLY joi merg.si vreau sa-mi faca atunci si cerclajul sa scap si sa nu mai stau asa in stres si cu colul deschis.DianaR merci pt felicitari!!
stau cumintica acum tin tastatura in brate sa va scriu ca stau tolanita pe scaun.
puiudana cu placere!incerc sa stau linistita dar e greu sa nu-mi fac griji..asta e,trec eu si peste asta si o sa fie bine!!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA ZIUA AZI!!! Si asa incep si sarbatorile..

io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
puiudana2004 spune:
Amanu crezi ca azi e cam liniste pe aici.Oare
au primit prea multe dulciuri si vor sa le manance pe toate intr-o zi si nu mai au timp sa "vorbeasca"si cu noi?
Dana
15+ http://community.webshots.com/user/puiudana2004
ama_kaly spune:
puiudana ba da,cred ca de asta nu mai e nimeni..toate s-au pus pe ingrasat!Asa e fetelor??uf..eu nu am stare deloc..nu pot sa stau in pat..dupa cum ziceam stau intinsa pe scaun cu o perna sub mine si cu tastatura in brate!Si cand ma gandesc ca pana se naste bebe
ioc..
Eee..important e sa fie bebe bine..sper sa fie totul bine intr-un final.Pe mine iar ma cam doare burta..aveti grija atunci cand vi se intareste burta..chiar daca va si doare sau nu,acelea sunt CONTRACTII!!Sa nu stati asa,sa luati no spa si sa fugiti la dr ca altfel vi se scurteaza colul Doamne fereste si nu mai doresc nimanui problema ca a mea.Va vreau pe toate bine si cu bebei sanatosi si mumosi!!
io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
virgi spune:
Salutsre fetelor!!!
Va multumesc mult pentru urarile de bun venit, sunteti intr-adevar niste prietene bune. Felicitari Ama Kaly pentru baietel, Camy pentru fetita si celorlalte mamici care au aflat deja marea veste.
Astazi am fost si noi la control. d-l doctor ne-a primit foarte bine..dar ne-a avertizat ca 4 kg in plus de la ultima vizita e cam mult.

. asta e...nu m-am putut abtine de la bunatatile gasite la singapore.
In rest bb e ok....a confirmat si lee. Cand doi medici spun ca treaba-i buna insemna ca-i ok..chiar nu vreau sa ma mai strezez. mi s-a spus ca activitatea cardiaca a lui bb este foarte buna...bb este
foarte activ.l-am vazut pe bb foarte bine...i-am studiat picorusele, manutele, ochii, nasucul. ce mare s-a facut...abia daca mai incape in sac. pe caseta video putem vedea clar si degetelele de la maini si picioare. ni sa- luat sange pentru triplul test...iar rezultatul il voi primi telefonic saptamana viitoare.
Dar.....ni s-a dat si vestea cea mare...dupa ce am semnat o hartie si am fost intrebati de 3 ori daca chiar vrem sa stim sexul...deci Mosul a venit cu o fetita.
noi ne bucuram oricum...ca noi mai vrem cel putin inca 2...asa ca poate vom avea si un baietel mai tarziu....
Va pup pe toate si ma bucur ca mosul a fost darnic astazi si sunt sigura ca va bucurati de cadourile primite.
ama_kaly spune:
virgi FELICITARI pentru fetita!!

Sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!!Imediat iti trec caruciorul roz.Daca v-ati gandit si la un nume sa-mi spui sa-l trec!Si pe mine m-a intrebat Iosup cate kg am pus pana acum in sapt 20 si i-am zis ca 5kg,stiam ca are o obsesie cu kg da nu mi-a zis ca ar fi cam mult..in fond nici nu e asa mult,nu?sau ma incurajez iar singura?
io
19+ cu
Seby
Poze mami si bebeBebe
july_g spune:
Hello, hello! Incep sa se ingroase randurile la fetite!Sa va fie de bine la toate!
Ama, stai pototolita pana la cerclaj!
Pupi fetele!
cypocs spune:
AMA, unde faci cerclajul , la cine?
july , ce mai faci?
AMA,ai stiut tu de ce vrei baietel , astia se lipesc rau de tot de mamici,dupa ce-l ai ti se pare mai dulce decat 10 fete.Eu acum vreau fetita pt sotul meu , ca in sufletul meu nu prea stiu ce vreau ...
ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png
Amonar spune:
VIRGI si CAMI
Felicitari pt fetite
!!!! Eu m-am obisnuit cu ideea ca bb meu va fii baiat....in sfarsit ne-am hotarat pt un nume. Cele care va intereseaza stiintele oculte, am gasit un site cu numerologie unde va puteti uita ce calitati are numele ales pt bb-ul vostru. La familia noastra se potriveste.....
http://www.elixir.ro/servicii/numerologie/Graficul_temperamentului.php
Va pup
18+
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)