Impreuna, Timisoara (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
Buna seara tuturor,
Angy,ai reusit cu ceea ce iti propusesei?Te-au ascultat cei din consiliu?Si daca ai reusit...felicitari!
Dia,imi tare rau ca nu ti-am putut fi de folos...Mult succes in continuare si sa fiti cu totii sanatosi!
Silvana,draga mea,spor la treburi!Bey,astia de la servici,in general,parca innebunesc cand se apropie sfarsitul de an,ca aproape tot anul o freaca la rece si cum se termina anul ii apuca harnicia...Asa si la mine,ca napadesc trebile precum matraguna in lanul de grau si da-i si lupta pana la ora 16 ca nebunu' si ajung acas' uitandu-ma crucis si nestiind pe ce lume ma aflu.Iar ai mei ,acasa,ma iau de buna si de odihnita,ca doar fac munca de birou,nu? si navalesc pe mine...ca lacustele:"mi-e foame","mi-e sete","vreau aia","vreau aialalta"......si uite asa...Te pup si sa aveti parte de bine!
Dana(alexa),te pup!Vorbim,da?
Katik,daca vrei si tu cura aia de slabire imi trebuie adresa ta de mail...
Gabi,capul sus!Se mai intampla sa ai si stari d-astea...eu am experienta asta...Va doresc insanatosire grabnica !
Corina(gangurici),ma bucur pentru tine si ca ai reusit sa faci o alegere buna,ma bucur ca ti-am putut fi de folos.Cum va intelegeti cu tanti?Nu stiu daca ai citit mai de mult,insa noi nu mai suntem cu prima noastra tanti,care s-a imbolnavit si ...nu mai stim nimic de ea.Acum avem alta,mai tare ca prima .Cu riscul de a parea rautacioasa,imi pare rau foarte tare de necazul primei tanti,insa a fost tot raul spre binele copiilor mei si al meu.Bafta in continuare,multa sanatate si...numai bine!
Doris,mey,io cuminte sunt mereu....insa ghetutele se cereau ,ca la vechile mele cisme deja se infiltra apa in interior si era mai mare rusinea...Asa ca eu pot spune ca Mosu' a venit din necesitate,fata de restul membrilor familiei mele....Dar nu-i bai,ca recuperez ioooo....
Vali,ce mai faci?Noutati despre bebe ai?Ti-am zis ca am sa-ti scriu reteta de cozonac,iat-o:
-1 kg de faina
-0,5l lapte
-100ml ulei
-300g zahar
-4 oua
-200g nuca macinata
-2 cuburi drojdie
-cacao
-esenta rom
-zahar vanilat
Se adauga zaharul peste laptele fiert.Dupa ce se dizolva,laptele fiert si putin racit se toarna peste 1/2 kg faina si se amesteca bine,se adauga galbenusurile frecate cu putina sare,drojdia amestecata cu putin lapte caldut si aromele.Se adauga restul de faina si se framanta bine.
In final se toarna uleiul caldut amestecandu-se din nou.
Se lasa la crescut 30 min. dupa care aluatul se imparte in doua.
Se intind ambele jumatati,se umplu cu nuca frecata cu albusurile spuma,cacao si zahar vanilat.
Se ruleaza si se pun in doua tavi unse cu untura.Se mai lasa la crescut in tavi cca. 30 min.
Se ung cozonacii cu ou bine frecat,apoi se introduc in cuptorul preincalzit.Se coc 45 min. la foc potrivit.
Cand sunt gata se ung cu sirop de zahar,pentru luciu.
Asta e!Cum ti-am zis,eu nu am respectat chiar toata reteta si nici macar luciu nu le-am facut...Nu ies foarte pufosi, insa sunt foarte gustosi...
Fetele,va doresc la toate sa aveti o vineri buna si cat mai scurta la munci....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Intru scurt sa va anunt ca Vali a primit confirmarea de la Dr. Vasile.
Este
I-a dat trimitere sa-si faca analizele...
E super fericita, si la ei in casa acum e chef mare ...joia...asta e...
Maine povestim mai multe...
Noapte buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
gangurici_licurici spune:
Doris, multam de intrebare, Matei e foarte bine, se plimba dupa mine prin toata casa, incepe sa faca singur pasi, tot mai multi in fiecare zi... ce mai, e un scump.
Cat despre tanti, mie mi-a recomnadat-o vecina de palier, in care am incredere, mi-a spus ca pot sa fiu linistita ca e serioasa si de treaba. Mie imi place mult de ea, am lasat-o si singura, a fost ok, deci daca ai nevoie ti-o recomand.
Ana, am mai citit ce s-a postat, dar am mai scapat cate ceva, asa ca n-am fost pe faza la schimbarea dadacei. Tot raul spre bine, asta e. Noi ne intelegem foarte bine cu tanti, e super ok. Am mai dat si eu pe urma anunt la ziar, dar tot de ea mi-a placut cel mai mult. Dar sa inteleg ca prima tanti a voastra n-a mai dat nici un semn de viata? Si mai vroiam sa te intreb o chestie: Pentru 10 ore tu ii dai 2 mil, nu? Ca eu cand am dat anuntul si le ziceam de 2 mil. mai ca imi inchideau tel. in nas. Oricum eu le spuneam ca va fi 2 mil. la inceput, cat nu au nimic de facut decat sa stea cu Matei, iar pe urma daca mai si gatesc, sau fac in plus, le voi da mai mult, pana la 4 mil., dar si asa cateva au zis ca ele au auzit ca pretul e 5 mil., ceea ce mi se pare usor exagerat. Dar, in fine, asta e...
Noapte buna
katik spune:
buna seara fetelor!
am ajuns cam tirziu din cauze tehnice dar sper ca s-au remediat.
va multumesc mult pentru raspunsuri. am tras concluzia ca nimeni nu este f. pe roz cu capitolul timp. dar asta este, trebuie s-o luam de buna cum e, din pacate degeaba trag de el ca nu se intinde
ana, adresa mea de mail e la profil, gasesti acolo. multam anticipat, ma voi apuca dar...dupa sarbatori, pina atunci imi fac curaj. mi-ai facut o pofta de cozonac de numa'. o sa cresc mare si o sa fac si eu
angy, inseamna ca a decurs bine "discutia", deci asteptam deznodamintul, cu pumnii strinsi!
vali, felicitari, sa fie intr-un ceas bun, asteptam amanunte.
lia, eu medic bun nu mai pot recomanda nimanui, cu atit mai mult pediatru, pentru ca m-am ars la un moment dat cind chiar nu credeam, dar asta este. nu esti multumita cu dr. lui bb de vrei sa-l schimbi?
e cam tirziu si incepe sa se rupa filmul asa ca ma duc la .
va pe toate, toate, noapte buna!
dreams2party spune:
Vai, ce nebunie aici!!!
Toata lumea e cu treburi....
Se simte ca vin Srabatorile.
Fetelor, cu menajere si baby sitter, eventual incercati si prin firme specializate, nu stiu preturi, dar merita intrebat.
Am mai scris 2 mesaje, dar vad ca nu pot posta.
Povesteam si eu programul meu de lucru... da se pare ca s-a considerat reclama.
Oricum va pup pe toate si spor la toate.
Anca
dreams2party spune:
Ninge, ninge , ninge
Vant cu funigei,
Parca trec prin aer
Lungi turme de miei
Steaua sfanta astazi
Sufletul mi-a nins,
Se desprind si lacrimi,
Norii s-au deschis
Asta e un cantecel de Craciun, "plagiat" de mine la strofa 2.Originalul, parca e al d-nei Maria Dragomiroiu.
Cam asta e starea mea de spirit acum.
Azi am reusit si noi sa decoram casa de Craciun...am pus ingerasi(am avut 5 din germania, albi, cu puf si sclipici) cu silc de spoturile din tavan...ah, si poadoabele de la Silvana(sper ca nu am gresit) sunt tot acolo sus,mai trebuie cateva podoabe mai noi
si beculetele in geam si crengute de brad.Abia astept sa luam bradul.Noi il facem cu globuri aurii si rosii si fundite, la cele rosii fundite aurii si invers si beteala la fel.
La noi e traditie sa impodobim bradul impreuna, punem lumanarele in camere, coronita afara la usa...
Abia astept....mama, mama, ce as mai manca un cozonac cu mac si un soric....
Na, va las, ca deja mi-am facut pofta.
Anca
dreams2party spune:
vai, ce rusine...era Germania cu G...dar e noapte, ma intelegetzi, dar sa nu se supere unii de acolo...
Anca
dia_codat spune:
angi11 e o firma care pune internet , nu mai stiu exact cum se cheama , isi are sediul in blocul de pe Eroilor 47, in complex ala din fata parcului. Au reclama la firma afara.
Eu am fost la ei in primavara cind rds-ul mi-a spus ca nu ajung in zona noastra (adica St O Iosif) si erau acceptabili la oferte si preturi. Au venit sa vada exact unde e blocul si unde au antena cea mai aproape. In final am renuntat ca mai aveam 2 luni pina plecam inapoi.
Cum modern, lugojului nu e asa departe de Baba Dochia, St O Iosif poate pun si in zona.
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos
diana1971 spune:
Buna dimineata...
mai intru si eu din cand in cand...Andrei a luat ospen si genta injectabil si cred ca s-a cam balonat de la ospen si a facut diaree...ati mai patit la ospen sa dea dereglari de digestie???
Noi mergem la Malai...prietenii nostri tot la ea merg cu fetita .
Eu ziceam ca i-a gasit lui andrei stafilococ si streptococ in buric ,acum i-am repetat analiza si vedem daca antibioticele si-au facut datoria.
Mie imi e frica sa nu aiba bb intoleranta la lactoza si de la aia sa se fi balonat...mi-ar parea rau ca am lapte destul.
Ati auzit careva ca daca eu am lapte prea gras bb face diaree??????
merci pt urari inca odata !
diana
gabirus spune:
Diana, stai linistita, sigur de la antibiotic a facut diaree. Daca avea intoleranta la lactoza facea mai urat. Mai asteapta si ai sa vezi ca cel mult in 2-3 zile ii trece. Pupici lui Andrei.
Anca-petrecareatza, o mica sugestie: uitata-te pe bara din stanga la linkul cu FunScience. Dar poate ai vazut deja .
Ana, sa stii ca si la mine a innebunit lupu' (a se citi kleientu'), dar la nemti e tipic ca ii apuca damblaua inainte de Craciun si in iulie-august.
POZE