Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(60)
Raspunsuri - Pagina 8

tomasa spune:
Witchie, ce-ti veni? Eu n-am nici o nemultumire, doar i-am explicat Carminei de ce nu mi-am tinut promisiunea fata de ea! Mi-a fost imposibil intrucat eu nu pot intra pe userul tau, firesc de altfel, doar ca nu mi-am dat seama de la inceput ca e subiect deschis de tine. Nu-i poti face tu modificarile?
Of, of, mai, mai!
Magga, si noua ne-a dat verde la linte.
Shobo, da, Culcer zice ca poti face Priorix de la 9 luni, mei asa mi-a zis cel putin, dar e bine sa o intrebi si tu pt. siguranta. Oricum, eu nu cred ca sa face intai monovalentul, chesti de feeling personal, plus ca am inteles ca Priorix da mai putine reactii.
Cat despre vaccin si alaptat eu stiu ca doar daca tu ai avut insasi boala, Codrin este protejat prin laptele matern. Daca ai fost doar vaccinata contra rujeolei, nu mai are suficienti anticorpi chiar daca il alaptezi. Totusi si aici e posibil sa gresesc asa incat e bine sa ceri si alte opinii.
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Shobo spune:
tomasa, pai tocmai asta spuneam, ca eu am avut pojar (rujeola) in copilarie si inca alaptez; asta insemna sigur ca are anticorpi de la mine? . n-as vrea sa te ametesc dar orice info imi e binevenita pt. a-mi forma o idee cit mai clara. bineinteles ca imi voi resuna pediatra dar as vrea sa aflu si parerile voastre ca sa stiu cum o descos mai bine
.
merci mult
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Witchie spune:
Irina,
am facut modificarile. Imi veni ca mie nu imi plac fazele astea cu "anumite persoane" si cu "alte persoane", as fi preferat ca Liviana sa spuna direct: nu scoate anuntul, pune-l la loc. Si imi mai veni ca atunci cand nu fac ceva cu rea intentie, si cu toate astea imi cer scuze in public, nu imi place sa mi se raspunda cu "no comment". Trebuia sa imi vad de ale mele si sa las moderatorii sau pe cei ce au parola sa deschida subiectul.
Imi pare rau daca v-am lasat impresia ca ma erijez in moderator sau mai stiu eu ce fel de lider informal. Nu intru pe forum ca sa ma cert ori sa ma dau mare, am incercat sa nu deranjez/supar pe nimeni dar se pare ca asta e un tel imposibil. De aceea zic, va rog logati-va cu bb acela, redeschideti capitolul, ca sa nu mai existe discutii. Sau lasati-l pe asta sa ajunga la 10 pagini si pe urma promit ca nu ma mai amestec in deschis capitole noi. Nu e nici un titlu de glorie.
Sau poate am eu o zi proasta si atat.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

bbdeian-feb2005 spune:
Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63559" target="_blank">capitol nou!!!

Witchie spune:
ROG MODERATORII SA INCHIDA ACEST SUBIECT, MULTUMESC!
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Aliante pisicesti
VA MAI AMINTITI DE LOVE STORY?

crinuta spune:
Shobo, daca tot esti atat de indecisa, de nu faci determinare de anticorpi la Medicover?
Anda, de ce ar trebui sa se inchida acest capitol? Pentru ca l-ai deschis tu? Pai eu zic merci, ca stiu ca nu e usor sa copiez lista, asa ca, daca am de facut o modificare te rog pe tine, sau pe cea care a deschis, hehe....
Tot nu inteleg de ce sa deschidem un capitol nou. Anuntul pentru petrecere poate fi usor adaugat la loc, care e problema?
Crinuta si Rayan