Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE am uitat, tot pe spate ma trezesc si eu din pacate, oricum ma culc

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Neata si de aici.
Vad ca incet incet se trezeste toata lumea mai tarziu azi dar e normal pentru ca e duminica.
Florinini bine ai revenit. Eu am vergeturi exact la fel ca tine pe o parte jos tot asa vinetii uneori mai rosii depinde . Si ma dau cu crema de la 5 luni. Cred ca indiferent cu ce ma dadeam ieseau dar sunt convinsa ca am sa le zbor ai sa vezi. Deja de cand ma dau cu Mustela nu s_au mai ingrosat si parca au si tendinta de a disaprea. Iti spun eu peste vreo 3 luni.
Monica eu ziceal de body ca e mai usor ca se deschid in fata parte peste parte si e mai usor nu sunt de alea de tras pe cap. Aici am vazut la modele care mai de care mai usoare de tras. Cert e ca eu am multe pentru ca la mine in casa sunt 25 de grade mereu chiar 26 asa ca dc e asa cald il tin doar in body.
Ana si cred ca ai dreptate cu sosetele pentru asta sunt sau chiar si pt body.
ASTERY sanatate si sa ti se faca piciorul ala mai repede. Nu ai si tu insomnii sa ne tii companie seara?
Giova acum sincer nu as vrea sa fiu prin vizita pe la voi pe la maternitate sa vad mamaicile in gol pe acolo defiland si cu mana intre picioare sa nu cada tamponul.Mi se pare o tampenie pe bune. E totusi ceva inuman . O solutie mai normala trebuia gasita. Tampiti !
Maria baga munca ca te vedem a doua mamica pe lista.
Mai deci Razvan a luat_o inaintea gemenilor .
Hai ca revin dc nu plec.
Irina 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Neata

Mai fetelor de cate ori citesc " primul nostru bebeu " iar imi vin lacrimile Atat de tare m-a impresionat, chiar simt ca parca e si bebeul meu
Astery sanatate, sa iti treaca mai repede piciorul,sa nu te mai chinuiesti ca oricum le ai pe ale tale din cauza sarcinii
Florinini hai ca te daduse disparuta Catalina, ea nu mai citise din urma si nu stia nimic de tine de vreo luna si jumatate
Irina si restul fetelor: din pacate odata aparute vergeturile, NU SE MAI SCAPA DE ELE decat prin operatie estetica Nu exista nici o crema pe lumea asta care sa le faca sa dispara, doar le estompeaza putin, dupa ce nasteti o sa vedeti
Giova ce nasol cu laptopul, daca vin italienii inseamna ca o sa ai net doar de vineri pana duminica?

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna ziua burtici...in curand mamici!
Ati vazut pozele cu Razvanel? Sunt pe mail-ul nostru comun!!!

daniela 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

EEEE! Pai incepe sa apara si schimbul 2 la schimbul 1!
Mai ANA lipseste...
IRINA si eu am o multime de body din alea cu croiala speciala la gat,eu n-am cumparat dar am primit en-gros...de ex. tipa cu italianul a fost in Germania si a cumparat 10 buc. la 10 euro in total ca era reducere si le-a impartit intre mine si colega ei de facultate.Plus cate am primit din cele purtate! Asa ca am fost inspirata sa nu cumpar! Si eu ma gandesc ca le voi folosi pe acasa e f.f. cald in apartament ( de exemplu acum nici nu merge caldura,nici azinoapte n-am dat drumul decat pentru vreo 3 h in dormitor...ca ma mai descopar).
Sant si cu maneca lunga si cu maneca scurta, eventual duc si-n spital cateva, vad eu...
MARAKI si eu tot ma gandesc la IOANA, as mai suna-o dar nu vreau s-o deranjez...poate doarme,sau alapteaza...pe Razvanel!
Insa cred ca-n doua zile-i acasa daca a nascut natural si mai bine ne scrie ea direct...decat sa inteleg prin telefon cine stie ce...Eram atat de emotionata ca nu mai stiam ce s-o intreb! Si cand sunasem eu de doua ori inainte era telefonul lea ea dar era in plina actiune cu ...contractiile Si inca s-a mai scuzat ca n-a raspuns Eu credea c-o fi preluat sotul telefonul...de aia am sunat!
Si cu vergeturile ai dreptate,daca intind bine pielea pe se mai vad urme albe subtiri f.f. slabe...astea sant de cand am slabit cam brusc de la 57-58 kg la 50 kg inainte denunta pe la 24 de ani...stresul eram si primul an de faculta...Deci ai dreptate nu trec de tot, doar se estompeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Daniela acum am vazut si eu pozele pare asa grasalan si dulcic... si bine dotat primul nostru baiat. Cred ca sunt facute imediat pozele. Bine ca ne_ai zis ca altfel habar nu aveam.
Irina 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Vai ce dragut este, eu nu ma mai opresc din minunat, va dati seama ca acel bebe acum doua zile era la mami a lui in burtica? Dar va dati seama ca si noi avem asa minunatii cahiar acum in burtica? WAW!
Florinini, bine ai revenit, mai da-ne cate un mesaj cand poti sa stim ca esti bine! Cred ca esti singura care mergi la munca pana in saptamana 36, nu-i cam mult?
Astery, sa te faci bine..sa-ti treaca odata piciorul ala si sa nu se mai umfle! Stai mai mult in pat!
Maraki, ai dreptate, asa stiu si eu ca de vergeturi nu se mai scapa, din acest motiv ma rog in fiecare zi sa nu-mi apara!
Irina nu mai spera tu sa fie alta a doua mamica, tu urmezi!
Giova, imi pare rau pentru Mexxa, transmitei pupicei si multa rabdare ca-i vine si ei randul!
Monica, buna dimineata, te mai miri ca dormi pana la ora asta? Pai la cat prestezi noaptea la calculator!!
Bee, eu deja mi-am scos din cap prostiile astea cu dormitul, ca si eu ma cam trezesc pe toate partile(mai putin pe burta) acum ce sa fac? sa dorm planificat? ar insemna sa nu mai dorm deloc!

daniela 30+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor este SUPERB RazvanelPt. nou nascut este atat de dulce si frumosPtiu sa nu il deochi!!!

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

DANIELA mersi ca ne-ai spus de pozele lui RAZVANEL!
E tare grasunel si dulce! Si mie mi se pare ca seamana tare mult cu IOANA, ce ziceti!!!
Si eu ma gandeam ca DIANA e cu doar 2 saptamani mai micuta o fi si ea asa dolofanuta ca ma pocneste de numa????
I-am aratat si sotului pozele se uita ca la felul 14 si i-am explicat ce-i cu buricul...parea tare derutat Cred ca nu-i vine sa creada ca in curand se trezeste acasa cu asa ceva

Mergi la inceput

Fetele nu ma mai pot opri din studiat...are asa un nasuc ...si o gurita...si urechiuse...imi vine sa-l prind de piciorusele alea dolofane!!!
Abia astept si eu!

Mergi la inceput