Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Gata , acum chiar ca am plecat la culcare ca imi pica ochii in gura de somn.
Sa aveti parte de o noapte buna !!!!
Pe maine !

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eram eu.........cu rondul.vad ca nu se mai anunta nimeni......perfect!

ma bantuie o idee......cer sosetele, fiindca se gandesc ca poate la un moment dat raman doar in pampers, ca am vazut multi nou-nascuti imbracati doar asa prin poze.........zic si io

mai trec

ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!
Vad ca sunt cea mai matinala.
Am adormit cu greu aseara, cu o patura pe ost de spatar, eram aproape in fund. Dar atat m-am plimbat la wc, ca niciodata.

Am auzit ca pt. spital iti trebuie o toaleta pe zi, un costumas, sau ce-i dati la el.Eu voi lua cu mine si body fara picior, doar cu manecute lungi, si caciulitele aici la Bega, cer din alea care se leaga.Si o paturita mai subtire.

Toate mamicile de aici, cu care am vb. mi-au spus sa ies cat mai repede din maternitate sa nu aiba timp sa ia bebe acel stafilococ, daca totul ar fi ok in 2 zile.Sa nu stau mult cu el acolo.

Si inca ceva: chiar nu ne lasa cu chiloti, cica daca ai taietura, sunt incomozi chilotii. Le-am intrebat cum mergi la toaleta, mi-au zis : Ca un pinguin, lipa-lipa sa nu cada bandajul dintre picioare. Ce naspaaaaaa!!!
Numai aici au aceste reguli?
Abia astept sa ne scrie Ioana cu lux de amanunte, pt. fetele din Ro, caci pt. cele din strainatate nu sunt asemenea probleme.

Fug in pat sa ma uit la Tv, aici e naspa si ploua.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata. Nici eu nu dorm mai mult de 7 (cand dorm). Si asta noapte am cam dormit, ca eram rupta! M-am trezit chiar si aproape pe spate (si ma ingrozeam ca fac rau copilului).
Vad ca v-am dat tema de studiu aseara cu bagajul.
Fetele, eu am auzit de fese/tampoane sterile ca se pun in spital peste vata sa nu se lipeasca vata de taietura. Asta le suna la cele care nasc normal. Pe cele cu cezariana, le mai lasa si cu tampoane, dar eu iau si vata+fasa, ca nu se stie.
Monica, e buna si ideea camasuta cu snur+pantalonash cu labuta. Eu body-urile (3 cate am)le-ash folosi in loc de combinatia ta, pe sub salopetica (cele pe care le-am luat pt spital/casa, sunt bumbacel, neplusat, nepretentioase). Cat despre sosetele si eu m-am gandit ca tine: adica nu am luat. Dar cred ca 2-3 n-o sa strice sa ahizitionez.

Bee 36
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Ce mare surpriza

Ioana sa va traiasca Razvanel sa fie sanatos si mancacios si tu sa te refaci cat mai repede

Astazi am avut asa un sentiment ca s-a intamplat ceva cu careva dintre noi si uite Ioana este fericita si prima mamicuta din grupul nostru.

Nu am mai intrat cam demult ca asa cum v-am mai spus am avut probleme cu computerul. Am trebuit sa cumparam unul altul ca sotul nu a mai reusit sa mai scoata nimic din celalalt, asa ca am fost nevoiti si fortati sa cumparam altul desi numai cheltuiala asta nu ne lipsea.

Eu sunt bine inca lucrez si ma misc destul de OK, asta de dimineata ca pe masura ce ziua se sfarseste ma misc tot mai cu incetinitorul, sper ca din 15 dec. sa ma retrag si eu din "campul muncii". Vrem sa fim linistiti de Craciun, asta daca ne lasa bebe si nu vine mai devreme.

Am fost la medic si se pare ca sunt OK, pe 15 dec o sa facem un eco si ex. pe masa plus ex. de secretie ptr. grupul de streptococ B. Voi il faceti sau l-ati facut careva dintre voi?

Nu am reusit sa va citesc de la cap 71, dar o sa incerc sa recuperez.
Sper ca sunteti cu toate bine si nu aveti alte probleme in afara de purtarea cu greu a burticilor si a scumpilor bebei.

pupici si sanatate la toate fetele cu deosebire proaspetei mamici si lui Razvanel.

Acum ca avem un bebel intre noi pot sa spun ca chiar e adevarat ca ne apropiem de ziua cea mare, pana acum o vedeam acolo undeva departe, dar acum o simt foarte aproape si nici nu mai am timp sa ma gandesc ca mie teama.

Florinini si bebe David 32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Am uitat sa actualizez semnatura, uite ca si noi am ajuns la 34 sapatmani. Sper sa ajung si eu la cel putin 37 ca si Ioana.

Am uitat sa va spun ca au inceput sa mi se umfle si mie mainile si picioarele, nu mult dar simt cateodata, este normal sa se intample, iar de ingrasat nu m-am ingrasat decat 12 kg, toate as putea sa spun ca puse pe burta, in schimb sunt necajita cu vergeturile, care au aparut din greu in ultima spatamana. Sunt pe burtica in partea de jos, dar sunt asa de urate si de vinete de imi vine sa plang cand ma uit la ele. Sper sa se decoloreze in timp ca altfel arat ca o zebra .
Voi cum stati cu vergeturile, v-au aparut?

Florinini si bebe David 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ei uite ca am mai dormit o ora dupa ce m-am pus in pat.
Da Bee ai dreptate, eu mi-am facut deja 16 bucati de vata invelita in fasa sterila= tifon, dar cica in jur de 30 avem nevoie.
Mai cumpar vata si mai fac si sapt. asta. Nu le voi cara toate dupa mine la spital, le va aduce Clau pe rand.
Acelasi lucru se va intampla cu hainele deiesire, atat pt. mine cat si pt. bebe. Le pregatesc acasa si le va aduce el.

Florinini ma bucur ca sunteti bine. Asta e cu calculatorul, cred ca si noi vom ajunge sa cumparam altul. Inca asteptam sa vedem ce ne zic cei de la service. Nu era tocmai momentul pt. asa ceva, dar nu pot folosi la infinit laptopul sefului.

Apropo, de marti nu voi mai avea calculator, caci vin sefii. Asa ca vreo 3 zile, pana vineri, cred, mai exact, nu ne vom auzi.

Eu nu am vergeturi si nici dunga aceea pe burta nu e prea evidenta. Doar s-a conturat putin.

Mexxa acum mi-a scris: ALARMA FALSA!!!! Imi pare rau pt. ea, ca-si doreste asa de mult un bebe, dar va veni el, nu trebuie sa-si piarda speranta.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Buna burticutze !
Ioana FELICITARI ,sa iti traiasca baietelul sa creasca mare si voinic !
Cum se mai simt fetele ,ca eu ma spetesc cu treaba de o saptamana ,am zis ca azi o sa stau cumintica in pat si am sa ma odihnesc ,dar ma intreb daca rezist .O sa fac o baitza si dupa sigur am sa dorm ca un bebelus .Intru mai pe seara ,va pup ..aveti grija de voi
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ioana, FELICITARI! Sa va traiasca RAZVANEL!!! Sa fiti fericiti, sanatosi si la punga grosi! LA MULTI ANI, SA FITI FERICITI!!!

Doamne, ce m-am emotionat... nu-mi vine sa cred inca, primul nostru bebeu...
Noi suntem bine, relativ. Piciorul doare, e umflat... dar se poate si mai rau, nu?
Va pupacesc pe toate si fiti cuminti.

Kiki 30w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am intrat sa fac prezenta!
Azi am reusuit sa dorm pana la 11,00...cu destule treziri, evident! As mai fi dormit ,dar trebuie sa termin mancarea, mai ales pentru a trimite si la socru.
FLORININI m-am uitat acum cu oglinda si vad ca sunt doar urme de la ...chiloti! Inca sper sa scap de vergeturi pana la capat! Ca de dunga de deasupra buricului n-am scapat,noroc ca se vede foarte slab,nu-i neagra (la pielea mea alba...).Dar o sa vezi ca dupa abia se vor observa, am avut mai demult pe fund si acum chiar nu le mai vad, mai ales dupa ce de 3 luni ma dau cu ASLAVITAL!
GIOVA banuiesc ca si la tine e vremea asa de KKO ,mai dormi si tu...Pacat c-o sa lipsesti atatea zile de pe net! Poate pierzi...vreun eveniment!!! Si imi pare rau de MEXXA...
ASTERY bine ca ai mai intrat, ai grija cu piciorul ala!
MARIA las-o mai moale cu treaba ca uite la IOANA a venit mai devreme la cat a lucrat!
Fetele apropo de hainute , eu am zis ca iau camasute si pantalonasi cu talpita in loc de body pentru ca-s mai usor de imbracat, la fel salopetele deschise in fata.La body trebuie sa i-l tragi peste cap si ...la experienta noastra...Macar la spital sa nu ma "fortez" mai ales dupa cezariana! Si oricum eu stiam ca sunt facute special pentru noi nascuti camasutele alea cu siret...poti avea acces mai lejer la buric, la pansamaent!
Plec la bucatarie...
Mai revin!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput