Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
Bee spune:
Maraki, mie mi se pare bine 50 E pe sterilizator. Aici am vazut la targul de bebei (Baby EXpo) unul pt 2 maxim 3 biberoane (avand in vedere pretzurile, nici nu prea m-am uitat atenta), nu cine stie ce firma pe la 1 mil 800. Si m-am ingrozit! Cum in astea cu microunde n-am incredere si nici in solutii miraculoase de sterilizat, fiertul va fi de baza!
Fetelor, am vazut toate ce ar trebui sa contina un bagaj de spital pt noi si bebe. Dar, la modul concret, voi ce puneti in bagaj pt bb? Incep eu cu ce am: 3 body fara picior, dar cu maneca, o pijama (pantalon+ bluzita), un pantalon, 2 bluzite, 2 salopete cu picior si maneci, 3 caciulite, un prosop mare si unul obisnuit, o paturica, 3 scutece finet, pampers, servetele umede. O fi suficient? Si pt iesire mai am o salopeta si o patura.
Bee
si Fetitza
maraki spune:
Bee incearca si tu sa pui saptamanile cand inchei mesajele, eu nici nu stiu in cate sapt. esti
Cred ca abea astepti sa vina sotul maine
Ursulino noapte buna si tie, fara cosmaruri
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Maraki si eu am sa iau sterilizator dar nu stiu de ce am impresi aca am vazut la avent cu 25 acum nu stiu de care era cred ca pt microunde. Dar am sa iau cred ca dupa ce nasc .
Ursoiaca de unde si pana unde crezi ca nasti pana pe 20 ? Semne ceva? Stai sa vezi ce spune doctorul.
Bee hai ca iti spun eu ce imi scrie mie pe lista si ce am pus (dc imi mai aduc aminte): 4 body ; 4 pijamale, o bluza mai groasa, 4 perechi sosetute,4 nu mai stiu cum se cheama alea de pus la gat sa nu se murdareasca cand papa, si in rest un costumas plus caciulita si salopeta astea la iesire.
Irina 36+
Bee spune:
Offfff, acum fix 36 de saptamani, mi-am luat sotul de la aeroport(nu-l vazusem de o saptamana) si am fost seara intr-un club la ziua unei prietene (care si ea e gravidutza de ianuarie, dar nu a prea avut timp de forum, iar acum nu are net). 

si gata fetitza. Lunea a plecat din nou. Am fost taare eficienti!
Bee 36 fix
si Fetitza
Bee
si Fetitza
Ana_m spune:
Fetelor, cred ca plec la culcare.
Noapte buna tuturor !!!!
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Acum chiar ca plec la culcare. Nu ma mai suporta scaunul si nici eu pe el! Noapte buna.
Bee 36 saptamani
si Fetitza
monica70 spune:
BEE mie mi-au spus cele care au nascut cu cezariana in Arad, ca pana au fost separati (primele 1-2 zile...sau mai mult daca sunt ceva probleme) bebelusii sunt imbracati cu hainutele spitalului.Doar pentru cand vor fi in salon cu mamele trebuie hainute si la plecare.
Si pampersii si servetelele le dai pe cum ti le cere, nu toate deodata ca nu le mai vezi, le pun la alti bebelusi.
Eu o sa duc vreo 3 seturi de camasuta cu snuruletz + caciulita + pantalonasi ,vreo 2-3 costumase(salopete) din bumbac care se deschid in fata,o paturica, un costumas(salopeta) plusat pentru plecare + costumasul(sau salopeta) gros cu gluga (am primit unul alb,din material matlasat si dublat cu ceva pufos) si patura speciala alba tot matlasata tot pentru plecare acasa.Eventual o pereche de botosei si o caciulita mai groasa in plus ca in ianuarie...brrrr! Body -uri mi se par in plus la inceput, mai comod e cu camasuta ce se leaga cu siret. Ce am uitat?
MARAKI eu nu iau nici un sterilizator pana nu vad care-i treaba cu alaptatul. Mai ales ca n-am luat inca lucruri esentiale ca si cadita sau caruciorul (mami tot ma bate la cap sa nu-l iau decat prin februarie dar nu cedez!)
Bavete.....asta am uitat! N-am decat 2 le-am luat cu 25000 lei/buc. si mi s-au parut f.scumpe,am inteles ca trebuie multe?
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Monica trebuiesc multe bavetele, eu am luat doua seturi de cate 7 ,o sa dea mult din gurita iar mai tarziu o sa saliveze ( sant bebei care au in permanenta baveta la gat, depinde cat de mult saliveaza )Sa nu uiti sa cumperi si un fular mic sa il pui la gat cand il scoti din spital.O sa fie aerul tare pt. el
Eu de nevoie am luat sterilizator, aici nu avem gaze si ne costa mult curentul daca as sta sa fierb tot timpul la biberoane![]()
Irina de la Avent erau si mai scumpe,eu am biberoane Nuk si am iesit mai ieftin
A mai ramas pompa de muls, asta vad eu cand o i-au, deocamdata economie la greu![]()
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
IRINA eu nu pun sosetutze ca toate alea pentru nou - nascuti sunt "cu picior" atat cele din bumbac cat si cele din plus si cred ca si salopeta groasa...deci nici botosei n-are rost sa pun!
Vad ca toate va retrageti strategic, plec si eu...imediat
BEE vezi la ce visezi
!
URSULINA si tu vezi nu visa babele alea!
ANA somn usor, tu te visezi balerina!
MARAKI si tu te culci?
Daca da, noapte buna!
La fel la restul!
MONI 35+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Asa ca mi_am adus aminte bavetele am si eu vreo 10-12 acum sa vedem cate si cum le folosim.
Maraki eu nu am luat inca sterilizator pt ca nu stiu dc imi trebuie. Sper si eu sa pot alapta si sa nu am nevoie dar dc nu merge am sa ma uit dupa unul din ala avent dc e 25 d eeuro sau si altfel ca nu imi sta in gat. Eu am luat setul avent ca mi s_a parut ok ca pret si are 4 biberoane , suzeta, plus perie de curata biberoanele. Iar cu pompa la fel e si aia vreo 50 asa ca astept sa vad dc am nevoie ca mai pe unde am citit am vazut ca dc ai nevoie nu o folosesti totusi mult.
IRINA 36+