Mamici de ianuarie-februarie 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 2
monica70 spune:
GIOVA acum mi-ai facut pofta de mandarine merg sa iau si eu una!
Eu de 2 zile mi-am ridicat perna in sus,ceea ce mi se pare f.f.ciudat insa se pare ca functioneaza,nu m-am mai trezit pe spate si amortita ci intr-o parte (si tot anchilozata
da' asta-i alta poveste!)
BOMBONICA si eu mai stau putin am infulecat si eu un sanwich cu sunca si cascaval, mai lucrez, mai palavragesc cu sotul(care citeste presa) ,mai intru pe net...
Si eu le zic noapte buna somnoroaselor!
IRINA<ANA unde santeti?
MONI 35+ si bebelina DIANA
Ana_m spune:
Am un somn in mine !!!!! Ma duc pe sofa sa ma uit la Tv ca incepe un film. Mai revin pe aici. Chiar Irina pe unde e ?
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Gata am venit. Si nu am prins inceputul unui nou capitol ca alta data. Azi ati fost mai rapide ca de obicei.
Denisa si eu beau apa multa si nu sunt constipata deloc insa faptul ca mi se umfla gleznele nu prea cred ca are legatura cu asta ca nici eu ca si tine nu am avut probleme deloc pana acum. Dar fiind mai spre final citeam azi ca se poate umfla si dela faptul ca apasa bebe pe nu stiu ce nervi . Deci se poate.
Fetelor dar ce ati mai scris nu imi vine sa cred.
Ursoaica frumoasa deschidere parca nu imi vine sa cred ca avem deja o mamica.
Eu am fost in vizita si fiimiu mi_a dat la picioare de am vazut stele verzi ca sa nu mai spun ce sageti aveam pe jos si intepaturi.
Irina 36+
monica70 spune:
Merg si eu sa ma intind putin, citesc o revista si mai intru!
monica70 spune:
E ceva ca au inceput bebeii sa apara cu aproape o luna inainte!!!
Ursoaica spune:
Monica ... mie frica sa spun asta dar prevad ca nici eu nu trec de 20 dec.
Ana multumesc 
Ursoaica
35+
maraki spune:
Hello burtici,
Ursoaico pai si eu de cand stiu ca a nascut Ioana ma gandesc ca e foarte posibil sa nasc pe la sfarsitul lunii decembrie
Spun asta pt. ca am burta foarte mare, cand ies ma misc foarte greu, astazi s-a convins Giorgos ca toata lumea se uita la mine( poate cred oamenii ca sant la termen si astept sa nasc
) Ideea ca fetele se nasc mai devreme cade daca ne gandim logic: baieteii sant mai mari in greutate deci e logic sa se nasca ei primii![]()
Fetele care au cumparat lucrusoare pt. bebei: sa le poarte sanatosi![]()
Am luat si eu sterilizator Nuk pt. 6 biberoane cu 50€ , un incalzitor de biberon Nuk,un set de 7 bavetele si inca o salteluta de infasat sa o am in baie pe masina de spalat.Am reusit sa schimb sutienul, este cupa putin mai mare dar cand o sa produc lapte a fi la fix
105D
Irina e normal sa se umfle picioarele, oricata apa bei, nu ai ce face, o sa iti treaca dupa ce nasti
Abea astept sa vina Ioana acasa sa ne povesteasca cum e cu bebelinul,cum a nascut, ce lungime are, apgar
Mira gandeste pozitiv, o sa ajungi sa nasti la termen
Bombonica tu chiar o cauti cu lumanarea!!! Cum ai putut sa impingi canapeaua?????
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bee spune:
Eu macar o saptamana mai vreau sa stea fetitza in burtica, sa nu fie prematura. SI mi-e frica sanu fie si sotzul plecat sapt viitoare o zi sau 2. Aa ca pana pe 11, vreau liniste, pe 12 merg la control si apoi Doamne ajuta!
Bee
si Fetitza
Ursoaica spune:
Fetelor am plecat...la culcarici.
Va doresc somn usor si vise placute.
Apropo eu am numai cosmaruri...brrr....urat...urat...
la toate fetele!
Ursoaica
35+