Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Monica am trimis si eu mesaj pe mobilul Ioanei si vad ca l-a trimis.Poate avem vesti cat de curand

33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Inca nici o veste si eu trebuie sa plec de acasa.
Poate la 5-6 cand revin aflam noutati.
Mersi Ingrid de amanunte.
la toate si nu va mai stresati!!!
gio
si bb Marco 34+
monica70 spune:
URAAAAAAAAAAA!
Avem un RAZVANEL de 2,900 kg nascut la ora 13,40
Am vorbit cu IOANA si e totul in regula!
Va multzumeste la toate !
MONI 35+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Bine ai venit pe lume Razvanel

Ioana sa va traiasca baietelul

Refacere rapida si mult laptic
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Vedeti ce moderna e Maraki i_a isi ia laptopul ca sa mai vada un film
deci asta inseamna ca avem timp sa ne mai uitam si pe pereti. Fain.
Ingrid acum dc tot te_ai lasat pana la 5 luni de ce te_ai mai apucat? Doctorul ce zice ? Aici mie mi_a zis ca nu tebuie sa depasesc 5 pe zi ca apoi fumul intra in placenta si tot asa. Dar la mine nu a mai tinut ca nu am mai fumat. Deci nu te supara ca noi seara batem mult si campii deci mai si glumim acum nu om veni cu drujba dupa tine. Plus ca nu esti singura care mai pufaie.
Monica asta e noua moda rucsac pt
si pt ... nu am mai gasit_o pe cealalata.
Fetelor mi separe ca mi se umfla un pic gleznele parca u si laba piciorului dar parca gleznele . Ce
trebuie sa fac?
Irina 36+
Bee spune:

. Sa-ti traiasca Razvanelul Ioana sa fie sanatos si mancacios, iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic sa manance baiatul!
Pentru o prima nastere, cred ca a scapat repede, nu fetelor?
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
IRINA ...sa mergi la culcare ca acum poti linistita!
Si da ...rucsac ...la ce gabarit depasit avem!
irinadum spune:
Uau ce fainnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce emotii ! Poate nasc si eu de atatea emotii ! Vai nu imi vine sa cred! Parca sunt batuta in cap.
Ioana refacere rapida si sa iti traiasca baietelul si sa ai milt laptic .
Te pupam si te asteptam cu detalii.
Irina 36+
monica70 spune:
FETELE o sa mai vorbesc azi sau maine cu ea, i-am zis sa-mi dea un "bip" s-o sun (am eu minute ORANGE azi si maine!)cand are chef si timp!Va tin la curent! Ce ziceti? la ora 9,00 s-a internat la ora 13,40...gata! Asa de-ar fi la toate! Treceti la renovari!
Bee spune:
Irina stai si tu cu picioarele mai sus cand esti in casa. SI nu cred ca ti-ar strica niste plimbari! Si kiwwi, ca mie mi s-a parut tare diuretic. Am mancat ieri niste kiwwi si a iesit apa din mine intr-o veselie. Tb sa bei si apa multa.
Fetele,dupa asa vesti bune, eu ma duc sa ma intind, nu de alta dar Irina are DPN inaintea mea si mai am o saptamana pana fac 37 implinite. Si am niste dureri de burta oribile. Nici nu pot sa merg (si m-au dus ai mei cu masina pe la manastiri si a fost chinuitor rau).
pe toate
Bee maine 36
si Fetitza