Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA,MARAKI pofta buna!
Si eu tocmai am mancat!
Merg sa intind a doua tura de haine si sa mai termin ultimele 2 ziare apoi revin la computer si incep si conta.
Am mai sunat odata si tot nu raspunde nimeni,o fi agitatie mare pe-acolo!
Probabil ca va suna el sotul ei pe cineva totusi...
ANA stai cumintica! Sa fie si bebelina ta la fel!
Bebelina mea a intins un picior pana sub sanul drept!!! Nu-mi vine sa cred ca-i asa lunga!!! Pai ea misca doar maximum prin dreptul buricului pana acum o saptamana!
FETELE de-afara voi cum o sa ne anuntati mai iute?
Luati-va lap-top-ul cu voi la spital ca uite ce patim daca nu stim nimic! Nimeni nu mai mananca , nu mai doarme ...(asta e pentru IRINA...ai adormit totusi?)

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ei cum sa dorm pai mai imi arde?
Eu am luat acum nr de telefon din lista de pe contul comun ca sa am cui sa trimit mesaje de pe mobil cand am sa fiu in spital. Daca nu il instruiesc pe Marian sa spuna cuiva pe messenger.
Hai Ioana!!!
Irina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica prin sms o sa anuntTrimite un sms pe mobilul Ioanei sa stie sotul ei cine esti, scrie ca asteptam sms dupa ce a nascut Ioana As lua laptopul cu mine in spital dar am unde sa ma conectez la net? trebuie sa intreb cand ma duc sa ma inscriu Oricum ma gandeam sa il i-au sa ma uit la filme

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

MARAKI o sa-ti mai arda de filmeeee?
Trimit un SMS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ioana, felicitari si un bebe frumos si sanatos iti doresc!.
M-am trezit si eu pe la ora 11, am papat si astept sa-mi vina maseuza la ora 15. Am zis sa intru si eu un pic pe net sa vad ce-ati mai scris.
Giova, masajul se face intinsa pe spate si pe lateral (asta pt picioare si fund), iar pt spate, stau in pozitie turceasca, spatele trebuie sa fie f. drept. Maseuza vine acasa, nu am masa speciala, (asta ar fi fost super!!), cam o data pe sapt. Daca nu am probleme mari, o chem la doua sapt. Si..daca masajul e efectuat corect, va spun sincer fetelor, ca puteti escalada Alpii!
In legatura cu fumatul: da, fumez, dar am vazut ca este un site separat care trateaza problema, asa ca am intrat si am discutat acolo. NU este un cerc inchis, poate oricine sa intre si sa-si spuna parerea, chiar eu am insistat de nenumarate ori. Dar si daca fumez, am spus ca nu o sa-mi aplec capul ca sa ma certe lumea ca pe un copil de 10 ani. Cunosc riscurile si NU-mi caut motive ca sa fumez. Nu de aceea intru pe site-ul respectiv, ci ca sa le rarim si sa vedem ce ne impiedica sa ne lasam. Eu fumez mai putin de cand vb cu fetele, poate altele nu o fac. Si, in plus, eu chiar m-am lasat pana in luna a 5-a de fumat, cand am inceput din nou. Asa ca, cele ce vor sa abordeze subiectul aici, sa o faca, nu ma ascund deloc.
Ingrid S 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Si eu tot la SMS ma gandeam ca o sa trimit . Irina tu nu ai nr de telefon in lista ? Ma gandeam sa iti trimit tie sau la Maraki, sau Monica, da cum ambele Monici sunt cam apropiate de mine cu data nasterii......., sa nu incurc.

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am facut lista cu ce mai imi lipseste de cumparat. In 2 sapt max trebuie sa le achizitionez pe toate. Geanta pt spital acum o bag in masina la spalat. Uite ce a reusit sa ma bage Ioana in priza !!!!!

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Am trimis SMS-ul si mi-a fost remis! Cred ca e vreo hiba cu nr. ala de telefon!
Mie puteti sa-mi trimiteti SMS-uri linistite, pentru schimbul 2 de exemplu,ma trezesc si din anestezie
ANA si eu merg sa completez bagajul...intai trebuie sa mai cumpar niste rucsace pentru si pentru
Cred ca merg aziprin zona dupa ele!
INGRID [/b]ce pofta mi-ai facut de masaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica pai ce o sa fac cand bebe doarme ? Nici nu sant sigura daca o sa fie cu mine in camera,vizitele sant cu program limitat..imi raman filmele
Ingrid stai linistita ca multe am fost fumatoare si ne-am lasat doar pt. ca aveam stari de Eu am renuntat brusc pt. ca ma simteam foarte , foarte rau, parca vad ca dupa ce nasc o sa ma apuc iar de fumat
Ana poti sa trimiti sms la mine fara grija Nu e nici un deranj Numai sa scrii cine esti ca sa stiu Oricum trebuie sa trimitem la fetele care sant active pe forum ca sa apara la timp vestea

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Sorry, Irina, am citit repede mesajele si l-am sarit pe al tau .
Nu, nu m-am speriat de nefumatoare ieri seara, intru alternativ, cand la un subiect, cand la altul, si dupa ce am scris la celalalt subiect mi s-a facut somn. Asa ca ...n-am mai vazut ce ati scris despre mine, dar nu-i problema ca am citit azi. Ma duc acuma, ca e 2 si acusi vine maseuza.
Ingrid S 29+

Mergi la inceput