Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 5
Ursoaica spune:
'Neata burtici si mamica cu bebic!

Ioana iti tinem pumnii toate si facem galerie 

Sa fiti sanatosi si tu si bebicul. Asteptam detalii!

Rali sa te intorci cu apa la locul ei, ca nu este frumos sa te bagi in fata!
Giova asa sunt eu. Daca am cu cine ma dezlantui ... asta dupa ce tatonez putin terenul... si cum am cu cine iar voi sunteti niste fete super am considerat ca pot sa incep alaturi de Monica care este cea mai tare.
Denisa
ce ai facut pana la urma? Ai scos dopul
?
Monica nu te mai lua dupa toti imberbii de pe strada. Uite
ca sa iti treaca.
Cat despre fumatori ... la fel ca tine... ba chiar mai rau ... eu l-am luat pe unul la suturi ca se gasise sa fumeze chiar in fata usii mele
, ca cica este geam aici
, norocul lui ca nu era sotul acasa ca il casapea. Acum sa nu se supere fetele pe mine, caci eu am ce am cu toti fumatorii care imi iau aerul, deci sunt pe langa mine sau imi ajunge fumul lor la nas. In acel moment turbez 
.
Mai cata imaginatie cu iconitele.
De ce nu ai voie "furtun cauciucat" in sarcina
? Ce intrebare idioata
.
Ana 
Irina lasa mama baga somn cat poti ca dupa la revedere somn.
Maraki nu am citit ce ai scris depre acel imn, dar cred ca prima persoana care va face crize si se va lua de tine este Darael ca are boala pe orice spun femeile.
Cat despre mine ... dupa cum am mai spus mai am o sg consultatie pe 14 si atunci fac si eco, aflu cat de lung este bbul, cat de greu este, poate aflu sigur si ce este.
Ce ma socat a fost presupunerea dr in legatura cu bbul ......ca s-ar putea sa aiba la 5kg....cand am auzit era sa lesin. Asa ca tre sa fac neaparat eco.
Asa ca .... deabea astept acea zi .....of...
Ursoaica
35+
Ursoaica spune:
Mai fetelor, dar Dana daca sta acasa nu ne mai onoreaza cu prezenta deloc?
Macar asa un pic ... doar nu ne pierdem pe drum...
Ursoaica
35+
irinadum spune:
Unde ati plecat toate? Pai cine ne da vesti despre Ioana ? Aloooooooooooo? Cine mai vb cu ea sa ne trimita si noua un mesaj pe forum sa nu ramanem asa toata ziua cu emotii ca ne apuca instant si pe noi.
Irina 36+
monica70 spune:
IOANA
santem cu tine!
Deci primul vine totusi ...un flacau grabit!
Care mai faceti renovari?
RALU si BEE distractie placuta la tzara si la manastire!
GIOVA la fel pe la expozitii!
URSOAICA...5 kg
la nivelul tau e ...aproape suficient
SI las-o pe DENISA ca pana la urma ii iasa alt dop! ![]()
![]()
![]()
ANDIARORO 
IRINA cum ...nu dormi?
Ai presimtit tu ceva!
Fetele nu va obositi azi ca pana deseara desfacem o sampanie virtuala pentru IOANA !
Eu am dormit aproape bine cu treziri la 5,30, la 8,00 si acum de musai ca m-a sunat fratele ii trebuiau urgent niste chestii...
Am papat putin ,am pus niste haine la spalat...l-am sunat pe sotz sa-i zic si lui EVENIMENTUL...parca-i vad moaca!...si ma apuc de contabilitate dupa ce beau si ocafelutza...
Voi mai fi pe-aici!
O monitorizam pe IOANA ?
Doamne ,inca nu-mi vine sa cred!!!
MONI 35+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
IRINA mai incerc eu s-o sun ,am sunat dar n-a raspuns, nici n-am insistat, iti dai seama ,poate o consulta acum sau, ma rog...Si mai incolo numai de telefoane n-o avea chef! Voiam sa-l prind macar pe sotzul ei eventual, sa-i zic sa-mi dea un semn si sa va anunt si pe voi!Vedem noi mai incolo e prea devreme!
Oricum suntem toate in asteptare...
DIANA face un circ...sper sa nu vrea si ea afara 
Simte emotiile!
Care v-ati mai trezit?
Hai ca azi avem evenimente!
Ana_m spune:
Ioana 

. Nastere usoara !
Doamne ce emotii am zici ce eu ar trebui sa nasc. Nu pot sa cred. Plang de emotii. Chiar asa cine o sa ne dea vesti despre ea ? Azi sechestrez calculatorul , e numai al meu
, ca sa fiu la curent.
Hai ca revin ca nu mai stiu ce am vrut sa scriu.
Ana
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Imi vine sa rad , imi amintesc ca Ioana zicea ca nu are timp sa nasca , ca sambata ii vin nu stiu ce mesteri sa faca parchetul , sau oricum ceva prin casa
. S-a agitat prea mult si a zis bebele ca daca mami nu vrea sa isi ia singura pauza , o sa ii dea el ![]()
Ana
34+
monica70 spune:
ANA las ca macar gaseste parchetul gata rezolvat, poate vine socrosenia ei si se ocupa in continuare 
Si chiar ii zisesem sa stea linistita, ca si nepoata mea a nascut primul baietel la 8 luni si-o saptamana (fix la fel) dupa niste renovari intense ...De-acu nu mai zic nimanui...doar dupa 37+ eventual...
monica70 spune:
ANA mi-am mai amintit una
, bine c-a gatat cu termopanele...altfel ce se facea RAZVANEL-GRASUNEL (sa speram!)?
Uauuu ca nu mai am stare ma mananca gherutzele sa mai dau un telefon...daca nu mi-ar fi jena ca deranjez...
Ana_m spune:
Monica,, ha ha socrosenia ei
? Dar asa e, oricum o sa se faca totul si o sa aiba si ea respiro ( vorba vine, caci cu bebele). Mai sa stiti ca eu m-am speriat umpic. Gata stau linistita ca si eu voiam sa fac o gramada de treburi, gata .....ca eu nu pot sa nasc inainte de 12 Ian., n-am voie
Ana
34+