Mamici de Ianuarie-Februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Denisa, uite eu acum ma pregateam sa plec la culcare . Tu ce faci ?

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Va zic si eu noapte buna, incerc maien sa intru un pic ca suntem busy in weekend!Vizite,musafiri si shopping si gatit de..Ma duc al film, trage Dragos de mine..

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am scris in acelasi timp . Noapte buna !

Ana 34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata burtici!
Iar ati scris o noapte intreaga[:D}
La 06.30, deci acum vreo 30 de minute
MI S-A RUPT APA!
Tinet-mi pumnii, inca nu am contractii dar ma duc sa ma pregatesc....sa o fac pe "dansa" frumoasa, sa il trezesc pe Cristi si mergem la spital....
Azi facem 37 fix, ca sa vedeti ce baiat destept am, nu a vrut sa fie trecut la prematuri!

Pove!

Ioana cu Razvan Gabriel 36+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ioana
Nu esti singura vom fi toate alaturi de tine,iar bebelusul curajos o sa ne scrie curand primele sale impresii de langa bradul de Craciun.
Sunt asa de emotionata:

VINE PRIMUL BEBE!!!!!!!!

ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Neata, burtici!
pentru Ioana si bebe Razvanel!
Am vorbit acum cu Ioana si era f linistita, contractiile nu sunt regulate si inca nu a plecat la spital.
Eu am niste emotii de nu va pot spune! Sotul meu ma cearta aici, langa mine, sa nu ma agit prea tare sa nu fac si eu vreuna.
Aseara nu am ma intrat la schimbul 2 ca am stat in pat sa ma lase nenonorcita aia de durere si vad ca acum, de dimi e mai bine.
Noi plecam la mama la tzara, cred ca pentru ultima data pana vine bebe .
Va pupam pe toate, sa aveti un weekend minunat.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ioana tinem pumnii! . Si totusi dopuletzul a fost dop. Chiar ca ai Razvanel destept. Mama ce emotzii m-au apucat. Sunt convinsa ca o sa fie totul ok si o sa o tinem toate lantz dupa tine (in ordine fetelor! Atzi bagat la cap! Nu inainte de 37 de saptamani).
Ralu, grija mare ca tu mai ai pana la 37. Eu nici in pat n-am putut sa stau asta noapte de durere. Sa va distrati la tara. Si eu plec cu ai mei la o manastire, ca in Buc e taaare frumos.

Bee, 35+
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana tinem pumniii!! Doamne ajuta!!!!

Doamne ca de emotii!!! Apare primul bebelin, si e baiat si vine mai repede!!!!! Vai ca nu mai pot. sa vezi ce-mi face Clau de ma vede....

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-a certat Clau, cand i-am dat vestea, ca m-am apucat de again.
Nu-mi vine sa cred!!!!

Azi dim. pe la 5.30 stateam si ma uitam pe tavan. Dupa 30 min. am adormit si m-am trezit la 8.30.
Acum ne imbracam sa mergem la 2 expozitii: Lumea copiilor si Salonul mirilor. Ambele ne intereseaza pt. 2006.

V-o mai amintiti pe Mexxa, tipa care a pierdut bebele in 3 luni de sarcina. Mi-a scris aseara ca s-ar putea sa fie insarcinata. I-a intarziat cu 6 zile. Dupa ce face testul ne anunta, dar pana atunci m-a rugat pe mine sa va scriu. Tare bine s-a simtit cu noi aici si ii e drag de noi toate.

gio si bb Marco 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Vai sa cad dupa scaun. Ioana m_ai lasat ca la dentist. Uie cum m_am culcat eu tarziu si m_am trezit agitata . Stiam eu de ce. Si pe mine m_a luat bocitul. Bine ca nu m_a vazut Marian ca zicea ca sunt "plecata".
Ioana curaj si nastere usoara si pupici multi lui Razvan.
Irina 36+

Mergi la inceput