canapele din piele si nu numai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sapper spune:

Anemona, trebuie sa recunosc, site-ul mie nu mi s-a parut cine stie ce...de abia dupa ce am fost la ei la firma mi-am dat seama ca vazusem si site-ul in cautarile mele pe net. Nici nu au vreun mare magazin de prezentare, e ca o fabricuta asa, patronii sunt o familie...Eu am explicat ce vreau ( stiam f clar ce vreau ), am vazut si cateva modele de ale lor si practic mi-a placut unul dar cu cotierele sa fie altfel. Si sunt ff multumita!

Apoi am ajuns acasa, am mai cautat prin colectia mea de Casa Lux si i-am vazut si acolo, canapele facute de ei in niste case ff frumoasee...

Pielea mie nu mi se pare ff comoda ( de aia am si schimbat-o) mai ales pt o canapea extensibila.

Succes in cautari ca stiu ce disperata eram.

iti dau si un pm sau mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Sapper, multumesc pt poze, canapeaua e super, foarte frumoasa. Eu mi-as dori un model cu spatarul putin mai inalt (chiar daca a ta e mult mai la moda si mai estetica) pentru ca am fixatia asta ca vreau sa ma afund intr-o canapea sau un fotoliu cu totul. Stii, casa mea momentan e plina de... scaune, iar canapeaua pe care o am este mult spus o canapea si probabil ca am imi doresc ceva compensator . Imi doresc ceva care sa aiba vata siliconica la spatare, chiar daca arata mai umflat, dar sa ma invite la lene si relaxare. Adevarul e ca ma dor toate oasele de la o vreme, m-au ajuns batranetile si nu mai stiu cum sa fac sa mai remediez treaba asta.
Barbatul meu are dreptate cand spune ca ce vreau eu in viata inca nu s-a inventat (apropo de indecizia mea si de cautarea nodului in papura la orice).

Mergi la inceput

Anemona...de ce nu mergi acolo, le spui exact ce vrei...si vezi daca fac asa ceva...si gata! daca nu..nu-i bai..mai cauti! eu asa am vrut-o pe a mea, dar au si alte modele, mai cu rotunjimi, etc...bafta multa si asteptam vesti sa vedem ce ai luat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Ansamblu meu, este de piele.
Cu canapeaua extensibila...m-a uimit, ca are o saltea atat de buna.Aproape ca o saltea normala de pat.
Da, este ideal sa ai umplutura siliconica.(in general "granule")
A mea, are umplutura de silicon. Are avantajul major, ca nu "se bata"in timp, ca alte umpluturi ( vateline,burete, etc).
Din cele de import, au mostre de dimensiuni mici, nu din cele "multe, mari si insirate pe o sarma".
Cred ca am o poza...cu ansamblu, a mea este visiniu inchis, mai exista si maro tabacc. ( inchis).
Sotul meu, care este discromat...si-a dat seama ce nuanta este, dupa 6 luni (asta vara), cand batea soarele.
Cum pot sa trimit poza pe Pm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ileana, ti-am trimis pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Sapper

Crinuta...ti-am scris ditamai mesajul si...cand am dat send mi-a spus ca nu accepti mesaje private

Sapper, trebuie sa fie o eroare de la site, deoarece eu accept pm-urile, am aceasta optiune activata de la inceput.
Of, cum facem? Poti scrie aici? Scuze ca te bat la cap.

merci mult

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, nu-i nici o problema..nu stiu ce se intampla, ca am incercat atunci de vreo 4 ori sa-ti trimit pm.

Facem altfel...trimite-mi tu pe pm sau email adresa TA de email, si iti raspund eu pe email. E ok asa??

Mergi la inceput