canapele din piele si nu numai
Raspunsuri - Pagina 2
Sapper spune:
Anemona, trebuie sa recunosc, site-ul mie nu mi s-a parut cine stie ce...de abia dupa ce am fost la ei la firma mi-am dat seama ca vazusem si site-ul in cautarile mele pe net. Nici nu au vreun mare magazin de prezentare, e ca o fabricuta asa, patronii sunt o familie...Eu am explicat ce vreau ( stiam f clar ce vreau ), am vazut si cateva modele de ale lor si practic mi-a placut unul dar cu cotierele sa fie altfel. Si sunt ff multumita!
Apoi am ajuns acasa, am mai cautat prin colectia mea de Casa Lux si i-am vazut si acolo, canapele facute de ei in niste case ff frumoasee...
Pielea mie nu mi se pare ff comoda ( de aia am si schimbat-o) mai ales pt o canapea extensibila.
Succes in cautari ca stiu ce disperata eram.
iti dau si un pm sau mail
anemona spune:
Sapper, multumesc pt poze, canapeaua e super, foarte frumoasa. Eu mi-as dori un model cu spatarul putin mai inalt (chiar daca a ta e mult mai la moda si mai estetica) pentru ca am fixatia asta ca vreau sa ma afund intr-o canapea sau un fotoliu cu totul. Stii, casa mea momentan e plina de... scaune, iar canapeaua pe care o am este mult spus o canapea si probabil ca am imi doresc ceva compensator . Imi doresc ceva care sa aiba vata siliconica la spatare, chiar daca arata mai umflat, dar sa ma invite la lene si relaxare. Adevarul e ca ma dor toate oasele de la o vreme, m-au ajuns batranetile si nu mai stiu cum sa fac sa mai remediez treaba asta.
Barbatul meu are dreptate cand spune ca ce vreau eu in viata inca nu s-a inventat (apropo de indecizia mea si de cautarea nodului in papura la orice).
Sapper spune:
Anemona...de ce nu mergi acolo, le spui exact ce vrei...si vezi daca fac asa ceva...si gata! daca nu..nu-i bai..mai cauti! eu asa am vrut-o pe a mea, dar au si alte modele, mai cu rotunjimi, etc...bafta multa si asteptam vesti sa vedem ce ai luat!
ileana spune:
Servus,
Ansamblu meu, este de piele.
Cu canapeaua extensibila...m-a uimit, ca are o saltea atat de buna.Aproape ca o saltea normala de pat.
Da, este ideal sa ai umplutura siliconica.(in general "granule")
A mea, are umplutura de silicon. Are avantajul major, ca nu "se bata"in timp, ca alte umpluturi ( vateline,burete, etc).
Din cele de import, au mostre de dimensiuni mici, nu din cele "multe, mari si insirate pe o sarma".
Cred ca am o poza...cu ansamblu, a mea este visiniu inchis, mai exista si maro tabacc. ( inchis).
Sotul meu, care este discromat...si-a dat seama ce nuanta este, dupa 6 luni (asta vara), cand batea soarele.
Cum pot sa trimit poza pe Pm?
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Sapper
Crinuta...ti-am scris ditamai mesajul si...cand am dat send mi-a spus ca nu accepti mesaje private
Sapper, trebuie sa fie o eroare de la site, deoarece eu accept pm-urile, am aceasta optiune activata de la inceput.
Of, cum facem? Poti scrie aici? Scuze ca te bat la cap.
merci mult
Crinuta si Rayan
Sapper spune:
Crinuta, nu-i nici o problema..nu stiu ce se intampla, ca am incercat atunci de vreo 4 ori sa-ti trimit pm.
Facem altfel...trimite-mi tu pe pm sau email adresa TA de email, si iti raspund eu pe email. E ok asa??