Mamici de iulie- august 2006 (4 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

diu nu eu sunt cea care munceste la listuta, ci irinuca . Ea e o scumpa, sigur te va trece in listuta. Nu-ti face griji ca nu ai putut alapta. Era ideal daca se putea, dar stiu cum e. Nici la mine nu s-a putut decat pana la 2 luni. Pentru Alexandru sanul era un somnifer foarte puternic, dormea dus. I-am dat combinat, pentru ca era un fomist si, treptat, a renuntat la san. Multor mame care hranesc bebelusii combinat li se intampla. Din san e mai greu de tras si bebelusii sunt niste lenesi, asa ca prefera biberonul. Sunt alte mame care au reusit sa mearga si combinat, eu am cedat nervos, ceea ce nu intentionez acum. Nu voi ceda sub nici o forma, acum stiu ce ma asteapta daca nu mananca san.Ideea este ca puiul se poate dezvolta foarte bine si cu alimentatie formula. Asa iti va fi mai usor cu sarcina de acum. Sper ca nu ai cezariana, ca atunci ar fi o problema... Daca ai nascut normal, chiar daca mai greu, nu e o mare belea. Ai grija de voi, mai ales de tine!

Valentina

Mergi la inceput

bubutzica eu nu am avut problemele tale, dar am avut destule la prima sarcina; a trebuit sa fiu cuminte toataa sarcina, nu doar 3 luni. A fost plictisitor, dureros (injectii cu gravibinon), dar A MERITAT fara discutie. Puiul a iesit sanatos si nu mai conteaza efortul meu. M-am urcat pe pereti de plictiseala atatea luni, mergeam rar la serviciu, nu prea ieseam, etc, dar zau ca a meritat.
madacristina si anasia bine ati venit! Aveti grija de voi si de burtici!

Valentina

Mergi la inceput

cristina bauer avem oarecum citricele in comun. Eu mananc cam jumatate de kg pe zi, cel putin. Bine ai venit!

Valentina

Mergi la inceput

alexia tina are mare, mare dreptate!!!! Fetelor, stiti de ce va tot pisez eu cu optimismul si calmul???? La prima sarcina toate problemele (amenintare de avort din luna a treia, injectii cumplit de dureroase cu gravibinon toata sarcina, repaus la pat toata sarcina, 2 internari, etc...) au inceput de la o suparare. Cel mai mult rau vi-l fac gandurile negre, paranoia cum ii zicem noi. Fiti optimiste si bucurati-va de burtici. Chiar daca unoraa dintre voi li s-au mai intamplat lucruti rele, acum SIGUR nu va fi asa. Trebuie sa va repetati asta de nenumarate ori pe zi si, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom intalni la vara sau la toamna (pentru cele care nu vor sa-i scoata in public pana la botez) cu puii si ne vom lauda cu ei "Al meu e mai frumos, Ba al meu!!!".

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna gravidute!
Mai este loc pentru o viitoare burticoasa?
Ma numesc Stefania,am o comoara de aproape 1 an,David ,si pe la inceputul lunii august 2006 o sa mai primim o minune.
Noi am fost in Romania pana ieri,acolo mi-am facut testul,si ieri dupa-masa fiindca nu mai puteam astepta am fugit la doctor.
Fiind in 5 saptamani nu am reusit sa vedem prea mult,sacul si ceva foarte vag inauntru.O sa mai merg peste 2 saptamani
Doctorul nu mi-a dat inca un DPN,dar mi-am calculat eu pe net si mi-a iesit 2 august,UM fiind pe 27 oct cu un ciclu de 27 de zile.
Ce sa va mai spun,sper sa avem toate sarcini usoare si fara probleme.
Eu imi doresc ca de data asta daca se poate,bineinteles sa nasc normal,pe David l-am nascut cu cezariana din cauza ca avea capul mare.
Va pupic si rog pe cine se ocupa de listuta sa ma treaca si pe mine!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Va pup!
Valentina mama, esti o comoara la casa noastra...intr-adevar e muuulta paranoia in perioada asta si ai dreptate cand zici ca tb sa ne adunam si sa gandim pozitiv ca e fff imp...si eu la prima sarcina am avut o mare suparare/ sperietura, de la care cred ca au plecat pb si am si pierdut sarcina....asa ca acum ma chinui cu mine si ma rog sa fie bine, sa fiu optimista....

Cristina + bb 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Huacin multumesc pentru raspuns dar ca toate fetele sunt un pic confuza cu nr. de saptamani. Unele calculeaza de la UM nr. de zile altele de cand trebuia sa le vina rushii. Care este calculul adevarat si valabil?
In alte ordine de idei vreau sa va spun ca pe mine nu ma mai doare asa des buticuta, poate de la Utrogestan. Poftesc?!? parca la alune, bere, castaveti cornison etc. hai ca va fac pofta!!!!
Parca experimentez si ceva greata dupa ce mananc dar nu sunt sigura ce e !?!
Vai ce nerabdatoare sunt sa trec de 3 luni, offf......

Emilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Mamici de iulie-august,Am intrat sa va urez sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!!Eu sunt o gravidutza mai mare,dar din cand in cand mai trag cate un ochi si pe la voi Va pupic si bun venit noilor mamici!Sa aveti o odisee lunga si frumoasa!! io19(fix) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Pika-Pika, Madyn, va rog frumos, invatati o inocenta sa-si puna si ea link pe display si pe forum lilypie.com, mi-am ales unul si nu stiu deloc sa-l paste
va pupa pe toate
Aysha 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titina spune:

Bine v-am regasit burticutelor!!Ma bucur ca ne-am inmultit serios....eu nu am mai intrat de citeva zile si inca ma laudam atunci ca nu am asa greturi mari...ei bine lucrurile s-au schimbat....de pe la ora 4,5 dupamasa incep greturile si varesaturile.Nu inteleg de ce se zice ca sint greturi matinale ca la mine nu e deloc asa.Sint si foarte obosita si ametita tot timpul.Iau acid folic si vitamina B6,si atit.Am uneori mici dureri cind in stinga cind in dreapta dar nu foarte accentuate.In rest sint bine si va urez la toate zile cit mai odihnitoare si relaxante,fara stres si fara greturi.

Mergi la inceput