Mamici de iulie- august 2006 (4 )

Mamici de iulie- august 2006 (4 ) | Autor: irinuca

Link direct la acest mesaj

Listutza noastra:

Diu + Rebeca (4.08.2005)
Cristina Bauer(25) - UM 22.10.2005 - Dr.Mihai Dumitrascu / Municipal
Pumpkin(32) - DPN 1.07.2006 - Dr.Tarlea / Polizu
Cristina_Ana(30) - DPN 2.07.2006 - Dr. Cristian Radoi / Municipal
MadaCristina - DPN 2.07.2006
Letitia - DPN 4.07.2006
Mist - DPN 5.07.2006
Pika-Pika(25)- DPN 5.07.2006
Bulinuta27 - DPN 6.08.2006
Anasia - DPN 6.08.2006
M floruta - DPN 7.07.2006
Bubutzica(31) - DPN 7.07.2006
Anda005(29)- DPN 7.07.2006 - Dr. Lemnete / Polizu
Rh- DPN 8.07.2006
Tina -DPN 8.07.2006
Irin@(29) - DPN 11.07.2006 +Seby (13.07.2003)
Irinuca(28) - DPN 12.07.2007 + Radu Petru(28.08.2003) - Dr. Anca Alexandru / Municipal
Cristina Ioana(29)- DPN 12.07.2006 - Dr.Lemnete / Polizu
Kehleyr(30)- DPN 13.07.2006 + Stefania (27.06.2003)- Dr. Corina Grigoriu / Municipal
Monicutza- DPN 15.07.2006
Titina - DPN 16.07.2006
Alex C(27) - DPN 17.07.2006
Cornelia Laura(27) - DPN 18.07.2006 + Eduard (21.06.2004) - Dr.Irimia Vasile / Cantacuzino
Arghirmonica - DPN 18.07.2006
Aysha- DPN 21.07.2006
Eugcem(26)- DPN 22.07.2006
Poliana- DPN 23.07.2006
Chocho - DPN 23.07.2006
Sarilla - DPN 25.07.2006
Misy(30)- DPN 28.07.2006
Gio - DPN 30.07.1006 + Taisia Eliana(18.07.2003)
Maslinuta - DPN 1.08.2006
Huacin (30)- DPN 2.08.2006 + Alexandru (19.07.2001) - Dr.Constantinescu Ghe. / Municipal
Mamaluidavid - DPN 2.08.2006 + David (24.12.2004)
Olguttza - DPN 3.08.2006
Tinasv1(32) - DPN 3.08.2006
Iube2001 - DPN 4.08.2006
Emilia Pop(33) - DPN 4.08.2006
Madyn(31) - DPN 6.08.2006
Angelli - DPN 8.08.2006
Alexia27(28) - DPN 9.08.2006

Irinuca 8+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Hai ca sparg eu gheatza! Azi am rezistat eroic sa ma duc sa mai imi fac un HCG (vezi, Huacin, te-am ascultat), dar luni tot ma duc. Asta e, stiu ca sunt paranoica, dar ce sa fac?
Am si eu o intrebare, cam sumbra ce-i drept: in caz de sarcina oprita in evolutie, se poate elimina avand in vedere ca iau supliment de progesteron de 4/zi? Adica, nu o tine acolo chiar daca embrionasul nu mai e viu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinasv1 spune:

Alexia, referitor la intrebarea ta, cred ca fiecare organism rezolva problema in felul lui. Pot sa iti povestesc din experienta mea, ca in ciuda utrogestanul-ui luat si a nu stiu ce injectii, organismul tot a eliminat embrionul.
Dar nu stiu de ce iti pui problema asa, te rog sa fi optimista. Trebuie sa fie bine. Oricum atata timp cat ai simptome de sarcina, bebe traieste, in caz contrar sa iti faci probleme, in schimb daca iti faci probleme si esti stresata, apar problemele. Asa ca ... Sa fim optimiste.
Oricum eu ma rog sa fie sanatos, am inteles ca motivul pentru care nu rezista este din cauza de anormalitate. Organismul face selectie naturala.
Fetelor voi cum stati cu ... . Eu am inceput sa mananc amestecat. Acidul folic nu ne ajuta foarte mult la starea asta.
Pupici la toate si bebei sanatosi!!!
TinaS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Tinasv1, imi pare sincer rau de ca ai patit, cred ca e cumplit! Iti multumesc pentru dusul rece pe care mi l-ai facut, chiar aveam nevoie sa-mi bage mintile in cap. Oricum, imi fac probleme pentru ca, asa cum am mai spus eu am endometrioza si porcaria asta poate cauza avort spontan. Altfel, eu sunt convinsa ca ca bebe strumf al meu e in uter, sa vedem acum cum evoluam!

Cu , eu imi pun supozitoare cu scopantil pentru dureri de burtica, si ma ajuta si acolo. Altceva, mult iaurt, lapte, si ca masura drastica...prune uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Salutari!
Bun venit fetelor noi!Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi!
diu ti-am trimis un PM despre cum sa pui poze.Sper sa-ti fie de folos!

Fetelor daca vreti sa nu uitati varsta bebelusului va puteti face un ticker la http://www.lilypie.com/index.html (Expecting a baby) sau la http://www.surebaby.com/tickers.php

9+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Alexia, nu te mai chinui singura cu ginduri d-astea rele! Hai sa fim mai pozitive, ca doar venim de la aspirante optimiste. O sa fie bine, ai sa vezi!!!

Pika-Pika, iaca mi-am facut si eu un ticker, asa ca sa nu "uit" virsta lui BB!

Fetele, voi cu ce simptome va mai "laudati"? Eu nu am inca nimic, decit ca sint balonata. Spersa fie bine, ca pina marti, la eco....mai e drum lung.

5+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, eu ieri am tras o sperietura groaznica. Mi-am luat rezultatele de la analize si listeria era pozitiva (1/160). Bineinteles ca m-a apucat plinsul, si mi-am sunat medicul, care insa m-a linistit si mi-a zis ca valorile sunt foarte mici si asta inseamna ca infectia a fost in trecut. Deci sa stau linistita. Pe de alta parte, la mine greturile parca nu mai sunt asa de intense ca pana acum si nici nu ma mai tin toata ziua. Mai am si pauze in care ma simt mai bine. Dar de mancat tot nu pot sa mananc. Doar fructe si dulciuri. Toti imi zic ca probabil o sa fie fetitza. (Ura!!!!).
Diu, nu mai fii suparata, ca bebe mic simte si nu e bine. O sa vezi ca dupa ce o sa te obisnuiesti cu ideea ca esti din nou gravidutza, o sa fii foarte fericita. Si mama mea a ramas insarcinata cu sora mea la trei luni dupa ce m-a nascut pe mine, si e foarte bine sa am o sora atit de apropiata de varsta cu mine.
Alexia, tie ti-as spune sa nu te mai stresezi atita, dar eu stiu din proprie experienta ca este imposibil. Si eu sunt la fel ca tine! Asa ca te inteleg. Pe mine cred ca deja colegii de la servici nu ma mai suporta cu toate vaicarelile mele! Va doresc un week-end minunat!
Cristina, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

saru'mana, irinuca ! Ma simt asa bine in aceasta listuta!!!

Valentina

Mergi la inceput

emilia HCG e facut ca sa afli daca esti insarcinata sau nu; fetele il mai fac sa vada daca sarcina evolueaza sau, Doamne fereste! s-a oprit in evolutie. E o analiza de sange care iti da cantitatea din respectivul hormon, care e caracteristic sarcinii, care, in caz de sarcina, creste spectaculos. Nu are sens s-o faci, daca stii sigur ca esti insarcinata si medicul nu ti-a recomandat-o dintr-un motiv anume (in functie de cantitatea hormanului din sange se poate stii mai exact varsta sarcinii, de exemplu). Tu stii DPN-ul, ceea ce inseamna ca nu ai motive s-o faci.

Valentina

Mergi la inceput

Fetelor, in materie de vitamine prenatale, eu aam luat vreo 2-3 luni inainte sa ramaan insarcinata Elevit Pronatal. Acum, de cateva zile, iau Materna pentru ca are in plus Seleniu. Sa va spun ceva: la prima sarcina am luat permanent Prenatale (la momentul respectiv in farmacii cele care erau considerate complete erau cele de la YourLife). A doua zi dupa ce am nascut, ne-au mutat intr-o camera 2 mamici si puii nostri. Celalalt bebelus statea intr-o parte, daca il puneai asa, al meu se intorcea pe spate. Evident m-am speriat, mi-am imaginat ca e ceva rau. Ei bine, era de bine, Alexandru eraa mai vioi, de aceea se putea intoarce. La fel, in prima noapte a fost singurul pe care asistentele au trebuit sa-l aduca la san, pentru ca ii era foame. Toata voiciunea si poftaa lui de mancare (care nu s-au schimbat nici acum) se datorau prenatalelor. Nu stiu la alte mamici cum este, dar eu nu m-am rugat niciodata de Alexandru cu mancare.

Valentina

Mergi la inceput

irinuca ti-e mai bine? te rog mult, lasa paranoia ca iti face rau. Toate grijile se duc tot la stomac si-ti accentueaza starea de rau si nici la burticuta nu fac bine! Trece si asta! Gandeste-te ce bine va fi cand iti vei legana burtica mare si rotunjoara, cand iti vei tine puiul in brate! Atunci nici nu-ti vei mai aminti de aventurile de acum!

Valentina

Mergi la inceput