Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Pischi, te-am sarit! Felicitari si sa iti traiasca bebelacul!

Daca vreti sa vedeti blog-ul Amaliei mele, il gasiti aici:
aici .

Pupici,


Alina si minunea mica Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Felicitari Joy si Pischi!!!! Recuperare rapida si bebei sanatosi!!!


Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina s-ar putea ca Rachel sa planga in patut ptr ca e mai rece ca in bratele tale. Eu, dupa ce o alaptez pe Ilinca si dupa ce ea adoarme, o pun in sacul de dormit si o mai tin putin asa. Se incalzeste si in patut nu mai simte diferenta de temperatura.

In ce priveste suzeta, eu i-o tin putin cu forta in gurita. Asa ca ea dc chiar o vrea, o pastreaza si molfaie la ea ca bebelina din Familia Simpson, iar dc nu o arunca cat colo.
Chiar o sa pun in contul comun o poza a ei cu suzeta, ca e superhaioasa.
Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicitari joy si pischi!
bb alinus, senzational albumul fetitzei! minunat, minunat, minunat!
ripley, ce nasol cu centrala pe vremea asta! bine ca ai calorifer electric in functiune, la mine nici asta nu foloseste...eu apartin de o centrala electrica cu probleme si cade destul de des curentul electric. cate o noapte!. centrala casei e pe gaz, bineinteles, dar fara curent electric nu mai functioneaza hidroforul care pompeaza apa in calorifere. si se face instant inghet. ma gandeam la ce sursa de caldura fara curent electric sa apelez. ar trebui sa am o rezerva in casa in iarna asta, dar nu stiu ce...calorifer pe carbuni exista?
ripley, nu cred ca se impresioneaza bebe asa usor, de la un bagaj la usa:)) oricum azi dimi. am simtit prima durere ca de ciclu, asa, fo 5 minute. m-am bucurat ca stiu de la celelalte fete ca mai poate dura cateva zile de la asta si ar fi perfect in jur de 6...stii ca nici prea tarziu nu e tocmai bine pt. cantitatea de penicilina pe care tb s-o ingurgitez...
sa ma apuc de acum de ceaiul ala de zmeur? doar n-o da rezultate in 2 zile...
ina, . or fi colici la rachel...
chiar cum se observa colicii? o prietena mi-a zis ca-i cam fermenta burtica copilului, dar cred ca nu la toti este asa proeminent fenomenul...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

FELICITARI JOY!
RECUPERARE RAPIDA SI BEBE PAPACIOS!Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Ripley chiar ca sint foarte nesimtiti, daca nu au fost sensibili la faptul ca ai un bb mic si are nevoie de caldurica; sper ca pina la ora asta cind scriu au rezolovat problema.
Cristina, si cum dormi cu ea in brate, in pat – asa cum ai mai spus- sau si in fotoliu? As lua-o si eu in pat, sigur ca da, dar nu stiu efectiv in ce pozitie sa o tin ca sa suga si apoi sa doarma. Mi-am pus perne multe si pe ea am pus-o alaturi pe alta si mi-a supt, dar mi-a fost frica sa adorm cu ea asa sa nu o strivesc. Nu stiu ce metode sa folosesc in pat. Tu dormi cu sotul tau si cu Iris ?
Pischi si Joy bine ati venit in randul mamicilor, felicitari , sa va traiasca sanatosi prichindeii!!!!
Da, Alina, am mai pomenit, o am linga mine. Nu stiu efectiv ce a fost cu ea asta-noapte…ma gindeam ca poate nu i-a prins bine ceva ce am mincat, dar fripturica am mincat si alaltaieri si nu a fost nici o problema…in plus am constatat ca ea vrea sa aiba ceva in guritza sa suga, chiar daca sta in patutz, dar suzulica nu si-o tine ptr. mult timp ca nu stie cum , si-o scuipa.
Superb albumul Amaliei!
Felicia, cind o pun in patutz o pun intr-o paturica foarte pufoasa, nici nu simte diferenta, asa ca nu este rece deloc. Pai, suzeta este in loc de san, daca trebuie sa i-o tin eu in guritza nu am facut nimic, asa mai bine ii dau laptic. Ideea era sa si-o tina fara ajutorul meu.
Vai, ce frumos doarme Ilincutza, ca un ingeras, draga de ea!
Anda,posibil sa ai dreptate, ca ei ii fermenta buritca aseara, saracutza. M-am gindit ca o fi de la sucul de struguri pe care l-am baut ( l-am diluat cu cubuletze de gheata). Nici eu nu stiu cum se manifesta colicile.
Daca au inceput durerile asta-i semn bun; sa nu faci efort prea mare ca sa nu grabesti nasterea inainte de a termina tratamentul. Poate ar fi bine cu doua zile inainte de a-l termina sa te apuci de carat, ca sa fii sigura ca prinzi exact data de 6.
Acum am schimbat-o, hranit-o si ma duc si eu la culcare, este trecut de 7 am si am avut o noapte alba, asa cum estimasem. O sa incerc sa o scot pe-afara de vreo doua ori pe ziua de astazi, poate la noapte va dormi mai bine.

Pupicei pufosi,
Ina



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ina dc o tii in paturica si tot plange cand o pui in patut, e clar - ii place in brate. Cam dificil, nu mai stiu ce sa zic!

Cat despre suzeta, nu am fost eu prea clara: eu nu i-o tin tot timpul (Doamne fereste, as obosi degeaba) ci vreo 5-10 secunde, pana se hotaraste donsoara dc o vrea sau nu
Am observat ca si cu sanul se joaca putin inainte sa-l apuce (il prinde doar a patra sau a cincea oara, chiar dc e moarta de foame), asa ca s-ar putea sa fie aceiasi situatie si in cazul suzetei. A meritat sa ma stradui s-o invat cu suzeta ptr ca si-a supt degetul pana a facut buba.

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari, pischi si joy!! ce bucurie! chiar de unu decembrie

ina, saracuta de tine, sper sa apuci citeva ceasuri bune si dulci de somn acuma dimineata. si sper ca rachel agitata sa fie doar o exceptie si celelalte nopti sa vina cu somn lin si frumos pentru toata lumea.... eu o pun pe maya cam la juma ' de metru de mine, pe o perna, pe patul nostru mare si doarme ca o ingerasa si si eu dorm, nici nu ma misc. si nici ea. am incercat s-o pun in patut, nici vorba, face scandal monstru. asa ca, ca si cristina, prefer s-o tin asa si macar ne facem amindoua somnul....stiu ca-i gresit, dar n-o sa dureze la infinit. sper!

azi tre' sa ma duc pina la universitate sa inchei niste treburi si la un meeting!! cu maya cu tot:)

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)



www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna mamici si burtici ramase.
felicitari pentru bebelusii proaspeti (eu n-am mai intrat de vreo 10 zile, din cauza de lipsa net, asa ca acum am de recuperat vreo 4 subiecte...).
eu ma simt excelent (slava domnului, ca ma saturasem sa fiu zombie), bb e bine, doarme noaptea (chiar si 6 ore neintrerupt), e destul de activ ziua, in general adoarme doar cu titi in gura (cu toate ca de baut nu prea are ce sa bea). tot cu suplimentare de lapte praf continuam. si cred ca am ajuns la greutatea de la nastere, in sfarsit.
azi am avut si ceva colici, nu chiar groaznici, dar suficienti cat sa ne agitam de mama focului.
ma duc sa vad ce-ati mai scris
si sper sa scriu si eu mai des.
milioane de pupici si cat mai putini colici la bebelaci si sarcini usoare la mamicile care isi mai asteapta ingerasul.
C & bb andrei - 17 zile -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

O iau metodic:

Pischi, Joy, Lordra - sa va traiasca bebelacii, sa fie sanatosi si mincaciosi!!!!
Leea/b] - compresele sterile si serul fiziologic sunt pentru ochisori. Serul e si pentru nasuc. Eu ii pun in nas inainte de fiecare alaptat.
Monet- am revenit la nr. 1 de Pampersi. Sunt infinit mai buni si mai absorbanti. Merg pina la 5 kg, si cum noi avem 3.800-4.000 ...
Ina - mi se pare aiurea sa-i dai de papa dezbracata. Iar doctorul ala e batut in cap. Cum sa pui copilul gol pe cintarul rece? Trebuie puus un scutec, pe care apoi il cintaresti si scazi... Rigiitul - si Sarah rigiie la greu. Depinde totusi cit de mult aer inghite. Cu suzeta - numai cind vrea ea. daca ii e foarte foame, nu o accepta. oricum, Adila al meu e specialist in suzi. El i-o da frumos - de la mine nu prea vrea - stie ea ca la mine e papa adevarat, nu pacaleli..
Bic, si la noi e nebunie cu taiatul unghiilor...mare aventura. Citeodata cind doarme..citoedata pe masuta de infasat...depinde de ce chef are tanti
Ripley, felicitari pentru dolofana! A luat tare bine!
Leea - mie sutienul de alaptat imi super-foloseste. stau tot timpul cu el. L-am luat dupa nastere, tocmai ca-mi trebuia...
Dienutza- tare dragut e Luca! Mie mi se pare ca seamana mult cu tine!
[b]Lavi02
- have fun cu surioara! Dar sa revii repede ca si noi suntem familionul tau!

Despre noi - ieri am avut o zi frumoasa - a fost ziua mea de nume. Am mers 3.5 km cy caruciorul de la mine - Lacul Tei la mama - Pta Victoriei. Apoi am fost la City Mall cu Adila si mi-am luat cizme!
A fost prima data ca a facut mama pe baby-sittera. si a iesit super, ca se inteleg de minune!
azi distracta a continuat, ca am fot in Cora tot cu Adila si Sarah tot cu mama si am retrecut la pampersi nr. 1 si am luat si ornamente craciunesti, de am impinzit casa cu ele!

Gata, ca m-am placintit!






Poze cu mami si BB
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput