Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi 85

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare dulce Romanie!
Nu mi-s eu tare patrioata,da' nu pot uita de unde ma trag...
Simonettesi Cami m-au impresionat tare mult vorbele voastre...eu cred ca niciodata nu vom reusi sa acceptam pe deplin moartea unei persoane dragi...
Si tot timpul vom crede ca nu am reusit sa-i demonstram suficient cit de mult insemna pt noi...
Mey Simo,oi fi iou chioara da' tu ma-ntreci...tot ii dai cu CamiRo...da' iou vaz ca scrie Cami30...te pomenesti c-or fi doua si eu nu le-am vazut..
Tabitha nu mai plinge scumpa...mergi la Buc sa te vada dr si vezi ce-ti spune sa faci...vei vedea ca se va rezolva totul
Cami30...poate ar fi cazul sa faci stimulare cu altceva daca te simti asa rau...
Liana zau ca tu esti dusa rau cu capul...eu banuiam de mult,da' pe zi ce trece imi confirmi banuielile...
Diciule pup fata care munceste cu drag si spor
Mirona,Bubulina,Oana,Catty si restul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

pica.. una e cami30.. ca cred ca madam e setata pe camiro:) nu e problema. E prima mea stimulare. da' nici ca mai fac
mi-am pus si eu poze.. sa va radeti de baba cami

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Piccaflor..muncesc la birou cu spor in urmatorul fel:
sampanie cu lumea..
discutii interminabile
benzina pierduta
dor de sot
kef de plimbare
forum
la cate o tigara...
si cam atata...

apropos...fetelor din bucuresti...pe unde is artificii in seara asta...poate il urnesc si pe al meu...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

simo.. tu cand ai facut stimulare ai produs foliculi multi? Ca eu simt o mare tensiune in ovare, si avand in vedere ca luna trecuta am ovulat natural, cu un folicul de 20 si endo de 9, ma intreb luna asta cu stimulare ce-o fi la mine acolo....mi-e teama sa nu fie prea multi si prea mari
diciule la mine sotzu munceste saracu, eu sarbatoresc acasa singurica. Imi dai tel sotzului tau sa-l invit la o petrecere in pijamale? Si eu ti-l dau pe-al sotzului meu sa munciti mai cu spor in doi

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Mey Diciulica ce-mi place serviciul tau...mai ca-mi vine sa dau o fuga pe la voi...
Cami30...mama ce ma bucur ...Simonette 1-0 pt mine...sic sic ca esti mai chioara ca mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare endometroaselor si LA MULTI ANI ! cu ocazia zilei de 01 Decembrie!

Va multumesc de-abia azi ptr urari, si multi de la mine ptr Mishu,Amely,Ingerash,Piccaflor,Diciulina, Cristinna,Motzunici si restul fetelor!!!
Si de la mine LA MULTI ANI !cu drag si urari de multa sanatate, fericire si multi bebei cat mai curand ptr Simo si sotul ei!( sper sa te simti mai bine si sa treci peste tristetea de azi ! imi pare tare rau ptr tatal tau si sunt sigura ca te vegheaza si te protejeaza de acolo Sus de unde este acum!), pentru Ingerash , Diciu si toate Andrelele care au fost ieri sarbatorite!!!

Fetelor, raportez si eu rmarea la controlul facut la Medsana ieri cu dr Protopopescu , poate ma lamuriti si pe mine cat e de bine sau de rau ce mi-a spus:

-Ovare usor micropolichistice
- Uter in pozitie intermediara latero-deviat stanga ,dim. 6.94/4.42/2.45 (??),aspect uniform
- Endometru (post-menstrual, ziua 8 de CM) 8.3 mm
-Ovar dreapta 3.44/2.51, micropolichistic gr.II (suspiciune de 1 folicul matur)
-Ovar stanga 2.23/2.34, micropolichistic.
-fara lichid in sac Douglas (?).

Cine poate sa-mi spuna daca sa-mi fac griji sau nu?!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu.. nu te pot ajuta la masuratori ca habar nu am de valori. Endometru e bun.. da' nu "e" foliculi...chestia cu suspiciune de 1 folicul matur suna cam ciudat.. pai ori e ori nu e...
eu i-am vazut f clar la eco, sunt ca niste ...gauri negre
daca dai pe google ultrasound follicle/imagini o sa vezi cum arata foliculii la eco si cand te mai duci stii exact ce sa vezi si ce sa intrebi

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Nu stiu din care motiv plang mai intai. Ca am citit ce s-a scris la scrisoarea catre Mos Craciun, ca v-am citit pe voi spunand despre pierderile suferite sau ca-mi plang de mila ca sunt in z.31, test negativ?
Am obosit s-o iau de la capat si nici nu mai stiu cum de ma mai suporta sotul meu cu care in perioada asta ma comport de parca el ar fi vinovat ca n-am ramas insarcinata

Mergi la inceput

gabiu... sotzul meu isi doreste foarte mult un copil.. Am avut o vreme in care ma acuza ca sunt egoista si ca nu vreau sa ii fac un bebe, de aia nu merg la doctor. Incet, mi-am luat inima in dinti ca sa descopar diversele probleme pe care le aveam.. trompe, infundate, cicluri anovulatorii. Am facut laparo si parca o luasem eu razna. DUpa ce doctorul care m-a operat mi-a spus ca daca intr0un an nu raman gravida nici sa nu mai incerc ... parca am intrat in priza. FIe care seara de sex ratata ma deprima cumplit, plangeam si ma certam cu sotzul meu si aveam impresia ca singurul sotz mofturos este al meu. LA un moment dat m-a luat usor de mana si mi-a zis ca orice s-ar intampla el nu vrea ca eu sa-mi distrug sanatatea fizica si mentala pentru un bebe. Daca nu vrea sa vina, e ok din partea lui, nu ma va iubi mai putin si nici nu-mi va reprosa vreodata ceva. Problema e ca acum imi doresc eu foarte tare un bebe, dar am invatat sa stau linistita si sa nu ma gandesc la viitor. Nici macar nu vreau sa sper. Vreau sa se intample intr-o zi si sa fie o supriza. Nu cumpar teste de sarcina, nu ma indop cu ierburi, nu disper si nu imi distrug sanatatea cu tot felul de combinatii letale. Fac usor, treptat ceea ce mi se spune sa fac.
Nu sunt credincioasa asa ca nu ma rog la cel de sus sa imi dea un bebe. Stiu ca nu depinde de nici o dumnezeire sa simt in burtica mea o viata. Asa simt, asa cred. Cred in sansa, cred in putere, cred in mine. Cred ca voi reusi sa trec peste asta daca nu voi ramane gravida niciodata. Trebuie sa am puterea asta. Nu ma pot abandona in fatza unei idei oricat de mult mi-as dori un copil si oricat de mare ar fi frustrarea de a nu-l putea avea.
Gaseste clipe de fericire alaturi de cel pe care il iubesti. Fii copil atunci cand nu poti avea un copil. EU imi fac culcush in bratzele grasului meu care ma mangaie si imi spune ca ma iubeste. Imi pune mana pe burtica si imi spuen ca si-ar dori, dar chiar daca nu va fi sa fie, eu voi ramane vesnic bebitza lui..Atunci, si abia atunci imi dau seama ca sunt fericita si as fi ipocrita sa spun ca imi lipseste ceva vital!!

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bai...cine m-a facut pe mine chioara??? Ca am gresit si iou acolo, terminatia...mea culpa! Dar fetelor, eu vad sa ciresc si la lumina lunii[pe bune]. Greseala e a mea, ca vedeam "Cami..." si mai departe deduceam iou ca "Cami"...ca au fost mai multe pe-aici si iou le-am incurcat!!!

Cami30, scumpa mea, halal sot ai...exact ca si al meu, care ma vede cat ma strofoc sa "ou si eu o margica", si mereu ma consoleaza spunandu-mi ca el ma iubeste oricum! Ca nu trebuie sa ne distrugem viatza si sa ne otravim sufletele, daca bb nu ar fi sa vina!
Si crede-ma ca isi doreste si iubeste copii enorm! Stie asa de frumos sa se joace cu ei!!! Dar eu...nu si nu...ca eu vreau margica mea, ouata de mine!!! De foliculi...au fost dati cand aveam 2-3, dar si dati cand aveam unul si bun[degeaba]! Pe mine ma intereseaza un sg. ovar...cel drept, ca pe dreapta am trompa! Iti doresc noroc si nu te mai stresa, poate stimularea[fiind prima luna] a dat o reactie ovarelor, nefiind pregatite de o super-activitate! Totul va fi bine, si cred ca data viitoare nu va mai durea asa! Ti-am vazut pozele...care baba??? Esti f. senzuala!!!

Mergi la inceput