Oligospermie (16)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

FLAVIA ingerii impletesc mandra cununa,Matza a avut si ea 28 zile regulat,deci,pe urmele noastre,va asteptam cu orice "veste minunata.",bradut imbelsugat>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va urez o noapte minunata

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Titelu nu va las singuri, va prind eu din urma .

Mi-am cumparat teste de ovulatie si am inceput sa le fac de alaltaieri, cand a fost negativ, iar ieri a inceput sa se vada a doua liniuta, deci cred ca azi vor fi doua liniute vizibile bine de tot. Corespunde cu cea de-a 14-a zi a CM.
Ma gandeam aseara cand a inceput sa se vada cea de-a 2-a liniuta ce sentimente trebuie sa ai cand se vede acea liniuta la testul de sarcina ....... Doamne da sa simtim toti pe pielea noastra fericirea celor 2 liniute cat mai curand.

Mergi la inceput

flavia io tin pumnii sa simti cat mai curand fericirea ..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Abia m-am trezit, nu am mai dormit atata de mult.

Liana multam mult, apai eu sunt optimista rau luna asta. Ieri am aflat ca o alta cunostinta e insarcinata si acum am atatea in jurul meu ca io nu ma las.

Helooooooooooo restul lumii munciti din greu??????

Azi dupamasa voi fi dadaca la nepotzica noastra. Abia astept. E un ingeras de copil si dintre toti in familia noastra (si suntem multi) numai la noi se cere. Sta la maica-mea uneori si cand aude ca trece o masina zice "merg a Fava si In" (adica la mine si la Sorin - sotziorul meu).

Sa aveti o sambata placuta.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

si eu va urmaresc din umbra....Vesti nu am , dar cred ca voi rata luna asta, am viroza respiratorie si inchit pastilute.....Chiar imi facusem planuri ca daca raman luna asta nasc aproape de ziua mea......Dar asta este.....si cu o luna mai tarziu nu are importanta ....numai sa vina...Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Cred ca Dumnezeu vrea sa ne testeze anduranta.Noi am avut probleme pe toate planurile.Speram sa se rezolve cu bine toate dar mai ales una.Poate va rasari soarele pentru toti.Parca asta era si menirea greuceanului,sa aduca soarele inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

pai i-a masuri si adu soarele inapoi ca iti vom da ce doresti

Mergi la inceput

greucene cand il aduci inapoi sa trimiti o raza si pe strada mea

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Poate ne ajuta si Mosul ca tare frumoase scrisori a mai primit.Cred ca plange acum saracul.Nu se poate sa nu asculte rugile voastre.Mai ales ca ati fost foarte cuminti.Nu-i asa?

Mergi la inceput